IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Nohab
    Egy Spit üldöz, én egy Fw190 A6-al megyek 3500-4000 méteren. Lövőpozícióban van, ezért megy a zuhanás. Néha füstcsíkok a gépem mellett. 860 km/h-nál egyenesbe hozom, spit távol (kb. 4km-re) magasabban nálam. Elkezdem a spirált felfele (lehet itt hibáztam?). 2000 méter körül elhúz mellettem, és közeben követem hat switch-csel. Ez annyiból áll, hogy amire bal hátra néztem, addigra a spit megérkezett 6 órára és kb 300 méteren belül, egyező sebességgel. Próbáltam még egy elkeseredett zuhanást, de elkapott.

Egyszerűen még nem tudok mit kezdeni a velem egy szintben lévő gépekkel. Most a legjobb eshetőség, ha gyanús pontot látok, akkor elhúzok az ellenkező irányban, és enyhén emelkedek (4000 méteren szoktam a csaták fölé szállni).

Ez a spit, meg idegesítő, egy normálisabb pilóta kezében. Energiafölényben megpróbáltam segíteni egy társamnak, de elkéstem a spit meg rám ragadt. Csináltunk kettő nagy sebességű orsót, majd egyenesbe hoztam, és elkezdtem lehagyni. De az a disznó felrobbantott.
    Itt "egy" hangos káromkodással ki is léptem.

Pedig szépen indult a nap. Egy menekülő Miget leszedtem, majd egy (klános) La-5-ös hitt könnyű prédának. 8000 méterig felkergetett, de ott már nem tudta használni a keverék szabályzót, és lemaradt.

Remélem a helyesírásom és a hosszú szöveg nem akasztott ki senkit, mint engem most ezek a spitek.