IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Hát nem, nekem csak az a bajom vele, hogy nagyon sok ram kell neki. (512vel iszonyat amig betölt)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sanyix
Hátez borzalmasan néz ki. Az a gun ammo felirat is olyan izé 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nekem sem pozitív az elsõ benyomásom. Egyszer ki is fagyott. A videón jobban nézett ki.

A fõmenü nem olyan ronda.
A Bf.109 F-4 belsõ sem rossz.
109 F-4
2D-s táj kiábrándító.
A lezuhanás/robbanás is borzasztó.
Seaweed
"Miert nem vartam mast?" ....

Pedig te sok remenyt fuztel hozza....ugylatszik az elmult par evben 1-2 szom olyan magasra tette a mercet (megerdemelten!) hogy azt uberelni eleg nehez!
Hát, elsõ nekifutásra csalódás a játék. Szinte ugyan az, mint a régi változat, egy picit szebb grafikával (de még így is messze van az FB-tõl). Ráadásul úgy akadozik, hogy gyakorlatilag játszhatatlan. Ha pedig lejjebb veszem a grafikát, akkor ott vagyok ahol az elsõ rész.

A gépek repmodellje mondjuk elég meggyõzõ, de a légiharc mégis valahogy arcade-nak tûnik.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Battle Of Britain 2 Wings Of Victory

Itt. (sms)
Itt is. (torrent)
vagy itt (torrent)
stb.

Kíváncsi vagyok milyen lesz.
Hát igen.....

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Seaweed
Kotelezo darab!!!
http://scalevision.com./videos/scaleworkshop_31a.wmv
Nem hiszem hogy dicsekvésnek kell venni. Csak közölte, hogy a textúrák és a poligonszám is duplájára fog nõni a mostaninak, és ehez "erõs" gép kell majd. Egyébként azt is írta valamikor Oleg, hogy akinek a PF jól megy Perfect módban, annak nem igazán lesz gondja a BOB-al sem.

Meg különben is, ami nekünk erõs, az 300 km-rel nyugatabbra már alapgép. Sõt, lemerem fogadni, hogy a Doom3-on felnõtt kissrácoknak jobb gépük van itthon is mint ami a BOB-hoz kell majd. Csak mi szomesek vagyuk ilyen csóringerek 😊 Bezzeg ha faterom nekem is megvenné a legújabb cuccokat karácsonyra... 😊)

Sanyix
És ha egy rakás pénzt kell adnod új gépért azse zavar? <#idiota>
PF alatt 5 éves engine? Ahhoz képest nagyon nem néz ki rosszul 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
NEm dicsekszik.

De ez tény... elmúlt az az idõ amikor egy szimmel el lehet egy közepes gépen rendesen játszani (a PF kivétel mert kb 5 éves az Engine alatta)

Mellesleg Szerintem a repmodellt erõsen átalakítják még a 4.01-hez képest meg a damage modellt is mert az a régi még viszont. Engem nem zavar hogyha szép lesz és még a alósághoz is lesz köze...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
Nemtom mér dicsexik azzal hogy elég erõs gép kell a játékához... Az hogy erõs gép kell hozzá nem pozitívum hanem inkább negatívum.

Az Oleg féle BOB, aminek a címe a pletykák szerint Cliffs of Dower lesz egy teljesen különálló program. Nem fog felmenni a régi FB-re mert teljesen új grafikus motort kap. A program remodellje a 4.01-en fog alapulni, de ezen kívül szinte minden új lesz.
Oleg még az év elején azt mondta, hogy elég erõs gép kell majd alá, jó sok RAM-al és bika videókártyával.
A tervek szerint folyamatosan bõvítgetik majd új hadszinterekkel (mediterrán, Franciao.) és új gépekkel.

Amit eddig lehet róla tudni az itt van:

http://www.airwarfare.com/Sims/IL2BOB/

Gundark
Öö, akkor nem is várom a Bob2õt, 😊 Én si azt hittem hogy Oleg ezen dolgozik 😊

Sanyix
Ja aszittem ez volt az a BOB 😄
És vajon az oleg félét fel lehet majd rakni kiegészítõként az eddigi il2-re mint a PF-et?

Az majd az Oleg féle BOB-ban lesz 2006 végén...

Sanyix
IL-2 höz csinájjanak anglia térképet azt úgy jólesz az angliai csata 😛

Valóban nem lenne rossz szim. bár meg kel mondjam manapság így van minden játék ha még hagynának 1 évet minden játékra tökéletesek elnnének, de sajnos a határidõket be kell valahogy tartani. Gondolom itt is elkezdték a repülõ modellezését fizikáját szépen megcsinálták a tájra meg volt 1 hónap.....

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Kár érte, azt hittem jó szim lesz. (A menü a legkevesebb.) Ha gépigény (ha igaz) ilyen nagy, akkor a progit csak összevágták. Az rossz, ha fs2004-es lapos táj van (videóból jobbnak néz ki).
De talán lesz demo amit ki lehet próbálni (,vagy a torrenten fenn lesz az egész).
Bucser
na utánnaolvastam picit a járéknak... hát a videok sokmindent nem mutatnak mega hibáiból.. egyrészt ahogy írják a menüje katasztrófális (meg nem elhanyagolható módon ronda is) a TrackIr support kiemelkedõ viszont elég brutális gépeken tesztelve is eléggé akadt (3800-as amd 2 giga rammal 7800-as Nvidiával) ha maxra volt állítva a grafika... akár csak 2-3 gép volt a küldiben akár 20-30. Szóval nem Fb verõ szórakozni jó. idegesítõ tulajdonságokként említették: Nincsennek az egérklikkelgetést helyettesítõ gombok, (mindig végi kell a mouse-al klikkelni a startprocedurát) A hangok nem olyan jók mint a filmekbenvoltak (a közelrõl elhúzó gép hangja erõsen hollywoodi túlzás szerû) és a lövések hangja is erõsen soványkás... A táj másik rossz pont: olyan mint az FS2004-és... egy lapos tájra felhúzott textúra....

sajnos ez van.. ígéretesnek tûnt de sok helyen is olvasgattam, hogy lehúzzák😞 kár érte...

(ja és a damage modell fizikai megjelenítése bugos...)

JA és az egész game random mode kivágogat a desktopra

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
elsõ video tetszett.. kíváncsi vagyok a többi dologra is majd... Az intercept video sem rossz csak eléggé zavatr a beülök mögé úgy lövöm le a bombázót.. rmeélem ikonok eltûntethetõek lesznek a grafika és a hangok brutálisak... a rep modell sem tûnt rossznak.. majd meglássuk😊

Bocsánat, hogy nem a fórum témájával kapcsolatban írok, de ez is repülõs játék. (még nincs fóruma, vagy nem találtam)

BATTLE OF BRITAIN II

Valaki tud valamit róla? Tényleg szim., vagy csak arcade? Külön progi, vagy pl.: a MS Flight Simulator 2004-be épül?

Video 1.❤️9MB>
Video 2.❤️7MB>
Water=0 is tökéletes szerintem. És ráadásul még az FPS is elfogadható vele...

Seaweed
HB Siluro
Sanyix
Nemtom, émmost 3-ra állítottam, és nem néz ki rosszul 😊
Azé nem fogom használni, mert így van amikor lemegy 20 fps-re a sebesség, de megnézni érdemes 😊

42nd Intruder
Miért alap 1-esen nem tükrözõdtek? Nem is figyeltem.... 😊

Sanyix
Meg tükrözõdnek a tárgyak 😊

42nd Intruder
Meg mondjuk így nincs olyan nagy látványos javulás. Kicsit másképp hullámzik, meg talán nagyobb a víz texturája

42nd Intruder
Játékban perfect-en van a víz? Mert csak akkor jó.

Sanyix
Watert azt megtaláltam, de nemcsinált semmit, mármint alapon 1-en volt 2-re raktam, de semmi.

Seaweed
De most ahogy megneztem...

VideoSetupId=8
Water=1

szerintem ez lesz az...megnezted amugy te is?!
Seaweed
Nem tom..nekem nincs bekapcsolva..neke nem kellett eddig meg.
Sanyix
Aha rászántam magam :\ de holkell má állítani a vizet? azt tom hogy a conf.ini-ben azonbelül?

Seaweed
Vettel uj kartyat? 😄
Sanyix
9600pro-val, nem mx-el 😊

Falconer
Az nekem is 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

42nd Intruder
6600GT-vel már jól megy perfectben + conf.ini-ben 2-es víz beállítva. 3-ast már nem nagyon bírta.... Kéne egy 7800GTX.....

Bucser
A Geforce Mx-eddel ne is várd, hogy legyen... nekem még a 9500-as Radeon Proval sincs😄 X800 vagy afelett...

Sanyix
Hogy kell a játékban bekapcsolni a tükrözõdõ vizet? Mert exellent beállításoknál se nagyon jön elõ.

Seaweed
Tetoponton alulrol az allocel a legjobb az ateses pillanataban...az a par szaz meter pont eleg amivel elered 😊))
Bucser
hát max akkor ha el tudod érni, hogy ne veszíts magasságot közben😄 az meg úgysem fog menni... Áttolod a géped dugóba.. a hülye pilóta húz utánnad az okos meg tudja mi fog következni ha átesésközeli manõverezéskor te rángatod a gépet... egyszerûen kiteszem egyenesbe sebességet gyûjtök majd elkezdek a zuhanó géped felett körözni mint egy keselyû.. ha leesel meghaltál ugye ha kiveszed az easy pie ugyenis csak rád Boom-olok aztán szevasz magasabb energiaszint ellen esélyed sem lesz...

NEm beszélve akkor, hogyha átvered a gépet és átesel majddugózol egy ideig még felfelé pörög utye a gép irányíthatatlanul és csökken a sebességed... nem sokan vannak akik ilyet kihagynak😊

PrasCo
Szerintem ha valaki elég messze van ahhoz, hogy legyen ideje "satufékezni", nagyon könyû célpont lesz neki a dugóhúzóban lévõ gép, elvégre "agyaggalamblövészet", nem vált hirtelen irányt, etc., az más kérdés, hogy ha közel van az üldözõ, és akkor rántják be dugóhúzóba, képes-e annyi idõ alatt a túlaszaldást elkerülendõ lefékezni, vagy ha igen, tud-e tüzelõpozíciót felvenni. Szerintem kizárt, ha csak nem rántja be detto, de akkor meg a pozicionálás lehet gond. :-) Ugyanakkor jobban elgondolkodva, amikor épp felrántod, azért sebezhetõnek tûnik a figura, elvégre lényegében "állsz" a levegõben. De ki tudja? Ki kéne próbálni "gyakorlatban". :-)

Én mindenesetre biztosan kipróbálnám, okosan használva nem hiszem, hogy túlzottan öngyilkos manõver lenne. :-) Persze kockázatos, de sokat nyerhet vele az ember, ha jól sikerül kijönnie belõle, az ellen meg esetleg pont "eltököli" az addigi idõt. Olyan "mindent-vagy-semmit"-nek tûnik. Persze a tévedés joga fenntartva. :-)
Sanyix
Mér követsz miközben összevissza forgok meg függõlegesen zuhanok lefelé? 😊 azt elég veszélyes.

Bucser
ahhan... hát dugóban lévõ gépet a legkönyebb leszedni egy rakás energiát és sebességet is eldobsz vele😄

HIdd el ha én vagyok mögötted halott vagy egy dugó utan😊

Seaweed

Sanyix
Dugohúzó közben nehéz 😊 ezt tapasztaltam 😄 multiztam azt egy csákó bejött mögém messzerrel, én meg p38-al voltam. Szóval nemnagyon szórakoztam vele, felrántottam a p-38-at hogy dugóhúzóba essen a messzer meg otthagyott 😄D kihoztam a dugóból és ottvoltam mögötte...

Bucser
xar létra😛

Biztos valami newbie-t kapartál le az égbõl dugóhúzó közben vénember😄

Falconer
egész jóak

Seaweed
Megy ez a szeker meg.. multiztam..kicsit..1 felszallas 1 legigyozelem (P-38L-el Me-109 ellen)