IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Megnéztem ennek a műszaki leírását, sajnos egyetlen jó dolog van benne, hogy 3D-s.
Negatívumok:
- azt írja akkora képet látsz, mintha egy 266 centis képátlót néznél 3,6 méterről. Az nem rossz. Viszont a felbontása csak 800x600. Nekem egy Toshiba TDP-S9 projectorom van itthon, ez is 800x600 és tudja ezt a képátlót is, de IL-2-höz ez a felbontás kevés (próbáltam :P ). Nem olvashatók a műszerek, a gépeket nehéz távolról felismerni, de ezt kipróbálhatod monitoron is. Szerencsére rohadt éles képe van, így DVD filmekhez még jó (amikor vettem 4-5 éve, HD még nem volt sehol), de többre nem.
- A kijelző kontraszt aránya 200:1-hez, ez elég gagyi érték.
- Head tracking 360 fok horizontálisan, az ok, de vertikálisan a 60 fok rohadt kevés. Az 30 fok fel, 30 fok le. Semmit nem ér.