IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem ismerem, de így a képek alapján ez ugyanolyan elven működik, mint az nvidiás 3D Vision kit. Két folyadékkristályos kijelző, ami mögött nincs tükörréteg, így átlátni rajuk. A kristályokat felváltva elsötétíti, azzal szinkronban váltogatja a monitor képét is, és így alakítja ki azt a 3D érzetet, mikor a két szem más képet lát. Infrával sznkronizálja össze a hardware-t és a software-t.
De... a minimális rendszerigényt (Win98, 32MB RAM, CRT monitor(!)), és a mellékelt játékokat elnézve szerintem ez nem kell neked :) Az, hogy milyen játéknál tudod használni a drivertől függ, de gyártó oldalát nem találtam, csak egy magyar fórumot. Így utánanézni elég gáz, de ez 2005-ös cucc. Akkor még talán ment a VEF is :D
ui. Azt mondjuk nem értem TV tuner kártya a videokártya mellé mi a ráknak hozzá...