IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Két fajta, két eltérű működési elven működő cucc van. A "szemletakarós" cucc 199 USD az USA-ban, de ehez 120 Hz-es monitor vagy TV is kell, hogy a váltakozó letakarással meglegyen a 60Hz szemenként :). Ez infrásan szinkronizál az lcd-vel, elemes, nem szeretem az ilyet lemerül, macerás, viszont ennek a színhűsége a legjobb, nem változtat a képen.
A másik, a régebbi vörös-kék szemüveges megoldás, ami a színeket eltolja, deszaturálja kissé, ahoz hivatalos oldalt nem találtam, e-bayen viszont 6,47USD a szemüveg, tehát durván olcsóbb , mint a másik. Mozis papírszemüveggel is működhet, ha a vörös és a kék ugyanazt a színárnyalatot használja, mint ami ennek kell (filmeket "kódolnak" le így, hogy a dvd-hez kapott szemüveget csak egyhez tudod használni, mert a másiknál már más a színeltolás. Vedd meg megint, az a lényeg. Nemrég néztem, a papírszemüveget is 800Ft környékén adják, ha egyátalán lehet venni. Láttam már kék-sárga, magenta-zöld szemüveget is.)
A videokártya sem mindegy milyen van a gépben, a lista itt van (mindkettőhöz ugyanezt írja a weblap).