IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Tegnap szórakoztam YP-80-al, felmentem 15500 méterre, de kifogyott az üzemanyag, vitorláztam lefelé, lassítgattam szépen erõs irányváltásokkal, de elszámoltam magam, mert a amikor a kifutópálya fölé értem még 350-el repültem, és nagyon nem akart lassulni, aztán a kifutó után, egy lejtõ után leszálltam a szántófõdre 😊 ez lehet hogy egy elöl 2 fõfutós géppel nem sikerült volna szépen, mert azok minden bukkanónál orrabuknak.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Én sokszor csináltam azt, hogy quick missionben beraktam a Go-229-et 10000 méter magasságba, majd indítás után rögtön kikapcsoltam a hajtómûveket, és levitroláztam. A végén, amikor megálltam a kifutó végén(természetesen a hajtómûvek végig ki voltak kapcsolva), mindig nagyon elégedett voltam magammal. Próbáld ki!

Jóó, bár én olyan fehér erõs kopást nem tudok csinálni hogy élethû legyen 😞

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Jól néznek ki <#eljen>

Én most éppen ezt fejeztem be:

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Nah idedobok pár skint hogy feldobjam a hangulatot, elõre szólok a skin neve csak fantázia név 😄
Lopakodó alap 1
Lopakodó alap 2
Lopakodó alap 3
Lopakodó téli 1
Lopakodó téli 2
Lopakodó sivatagi 1
Lopakodó sivatagi 2

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Sanyix
Repültem ezzel a GO-229-el, hát érdekes gép, fõleg azzal az 1 db elsõ fõfutófutóval 😊 felszálláskor meg leszálláskor azon kell egyensúlyozni, ráadásul elég nehezen gyorsult, majdnem lementem a kifutópályáról mire felemelkedett, viszont a 9500 méteren repülést jól bírta 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
X45-hoz en is magamnak csinaltam..nem nagy dolog szerintem se.
Én csináltam magamnak... próbáld ki, nem nehéz.

Seaweed
google?
Üdv!
Tud valaki címet honnan lehet a SAITEK (CYBORG EVO) joystick-emhez game profilt? Mert tudni illik a saját honlapjuk elég szegényes.
Bucser
jaja.... De majd talán ennek is lemegy az ára...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
ha jol ertelmezem, ezt is rendelgethetjuk neten vagy az oroszoktol kozvetlen majd...<#rolleyes>
Seaweed
<#eljen>
BOP-on kint van az új patch/addon félig hivatalos infoja...

Hali
Nalam minden mukodott ahogy leirtem egy kicsit visszabb
minek ezen ennyit filozofalni?
Natessék. Én meg feltettem, és semmi baja. Akkor nem mindegy?

Sanyix
Pedig árthat. Ha egyszer oda van írva, hogy az AEP 2.0 akkor valószínûleg minden 2.0 alatti patch bennevan, és ugyanez a helyzet a 3.0-val is.

arty
AEP-t tényleg nem kell pecselni, én sem tettem és perfekt 😊

Forza.

Bucser
ÕÕÕõ nem vitázok, csak kijavítottalak😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szóval velem vitázol inkább <#crazya>

Bucser
neuronak írtam😊

Hé, én nem vitázni akarok, csak meg voltak a régi patchek abból az idõbõl, amikor csak FB+AEP volt. Gondoltam nem árthat ha felrakom. Másnak nem kötelezõ.
Én se raktam volna föl õket ha nem találok rájuk a backup vinyómon.

Bucser
én nem teszem fel AEP utan az 2.04-es patchig mielõtt feltenném a PF-et mivel tényleg benne van ezúttal minden új dolog a kegben😊 ÉS eddig soha nem volt gond. sõt akinek mondtuk, hogy így csinálja az sem reklamált... De ez is át lett már így beszélve itthon😊 FB+AEP+PF-re csak a 3.0 utani patchek kellenek..

Sanyix
Most kiegészítõnek van.

FB-nél sosem lehet tudni, fõleg hogy a PF nem kiegészítõ, hanem különálló program...

Sanyix
Mi a francnak AEP-re peccs ha úgyis rárakod a PF-et?? átalában egy kiegészítõ tartalmazza az elõzõ újításokat, szóval mindíg az utsót kell patchelni. Nemtom hogy ezt az FB- meg AEP patchelést és utána PF felrakását honnan veszik egyesek.

Én az AEPre föltettem még az AEP két patchét, és csak utána jött a PF és a patchei.

42nd Intruder
+ uninstall után regisztráció tisztítás se árt! 😊

mit kérnél érte?
Bucser
mi lenne ha rendesen újratelepítenéd az egéyszet?? elõször próbának mindent a default könyvtárba (ahova a telepítõ akarja tenni) telepítenél.

Másrészt akkor is szar lehet, hogyha sikeresen szar sorrendben tetted fela patcheket... Mert ha nem akkor mûködnie kell!!!

Uninstall--> könyvtár törlése

Majd Install FB--> install AEP --> install PF (az FB+AEP+PF módban tedd fel ne standalone-ba) Majd kúszhatnak rá a patchek. sorban ahogy korábban itt már e voltak írva... ÉS akkor nem lesz semmi baj.. ja és a patcheket a játék gyökerébe telepítsd mint amikor a játékot feltetted (tehát defaultból: c:\program files\ubi soft\Forgotten Battles)

Nem, ez alapján mennie kéne. Sajnálom.

Azt nem állítgattam,de kösz a tippet, megnézem.

Buci
megjött de ez se jó neki <#rinya>
amugy elvileg az il2fb.exe-vel van baja aszongya, elküldenéd azt? hátha...

carpe diem

Szerintem kikapcsoltad a Difficulty képernyõn õket 😊

Érdekes hibába(?) futottam ma. Single player hadjáratot indítottam, német vadász karriert a Barbarossa hadmûvelet legelején, a közép
hadseregcsoportnál(Bf-109F2).
A probléma az, hogy játék közben nincsenek waypointok a térképen. Eligazítás alatt még ottvannak, a tényleges játékban már nem.
Találkozott már valaki ilyesmivel?

Elment.

Buci
nemtom, nem jött meg <#nemtudom>
küldd el lécci freemail-re ujra

carpe diem

Bocs, #5764.

Az általad megjelöltre. (#5765)

Buci
jó, majd meg is veszem de mi csak olyankor megyünk ilyen Tescoba meg hasonlókba ha sokat vásárolunk mert qrv@ messze van...
(amugy nem láttam h küldtél e-mail-t, hova küldted?)

carpe diem

0kb? Az hogy lehet? <#conf>
Na mind1. Elküldöm mégegyszer.
De egyébként, ha felrakod az FB-t, arra az AEPet, majd anélkül hogy futtatni próbálnád rögtön rárakod a PF-t, és annak az RTS.dll-ét ,akkor menni fog.

Buci
ugyse ir nekem senki <#idiota><#idiota><#idiota>

carpe diem

OliApa

<#nevetes1>
arty
nem az emberekkel van a gond, hanem sajnos szoftverek szedik le automatikusan a cimeket 😞

nekem volt, mikor a frimélemre napi 5-7 ezer levél jött, naponta 3x2 ezret szedtem le 😞

Forza.

Buci
naja, de bízok benne h az itt tartózkodó emberek normálisak... (amugy van spam-szüröm rajta <#vigyor3>)

carpe diem

arty
ha soxor kiirod a méledet weboldalakon, elõbb utóbb ezt a cimed is meg kell változtatni a sok spam, virus, stb miatt!

csak 1 jótanács ....

Forza.

Buci
igen megnéztem, kaptam egy rts.dll-t aminek a mérete 0KB... Amugya a segítséget méltányolom, esetleg küldenél egy normát is? <#vigyor3> (de ezt inkább ide [email protected], uj címem) THX

carpe diem

Mailodat nézted?

arty
AEP letöltés: mininova torrent link

Forza.

Bucser
Akkor szívás. Nem tudok mást mondani. próbáld meg még a gamecopyworld-öt.