IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #22034 Hát akkor örülök hogy örülsz, használd egészséggel. Gondolom a BW előbb volt mint az EVO igaz? Nekem meg egy x52 lenne kényelmetlenebb ergonómiailag az EVO után. Ez azért van, mert szokás kérdése.
Véleményemet arra alapoztam, hogy amikor joy vásárlás előtt áltam annó, akkor nekem a BW, Genius, egyes Thrust márkák már tudatlanul is nagyon gyenge benyomást keltettek, míg egy Logitech és a Saitek EVO és x52 pedig igazi műszernek hatottak. És úgy érzem jól döntöttem annak idején és nem felejtem el hogy mennyit szenvedet egy srác a maga BW-val már nem emléxem ki volt de mind1 is. Miután lecserélte, látványosan megtáltosodott. Szóval tényleg örülök hogy elégedett vagy a joyoddal és nem is akarlak meggyőzni másról mint arról, hogy azt használd ami bevált.