IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sorstársam..
Pár százzal vissza, emlékeim szerint Neuro megírta a megoldást.. (Generál a játék egy üres küldetést ugye?) Csak nekem most nem van idõm visszakeresni...
B-29 = Superfortress 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Hát azért méreteiben közel sem kétszer akkora, a tömege majdem (B-29 F:43m, H:30m, Lance F:30m, H:21m, tömeg, B-29 54t, Lance 32t)

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Falconer
Van ittt vki DCs akinek megvan az AEP, az privizzien már rám plz!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Bucser
LAncster a B-24-es a B-29 meg a Superfortress.. Sajnos most Tbalazsnak kell igazat adnom😞 B-29 nagyobb mint a Lancaster.. KB 2-szer akkora...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A B-29 nagyobb mint a Lancester.

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

akkormár ha bombázókról beszélunk rakjanak má be Lancastert😄ennél nagyobb bombázót még nemigen láttam és aztsenem könnyü megsemmisíteni...hamár a he-lel ijen szépen lelehet szedni az ellent akkor azzal...
Galy
frissítettem a hlobbyt 3.6.68-ról 3.7.74-re, azóta nem tudok belogolni, nem fogadja el a pass-t.

ötlet?
Mosquito, Pe-2, B-25, Ju-88, Catalina lesz ha jól tudom. De hogy melyik mikor az még kérdéses.

Bucser
Az a bajom, hogy nem igaz, hogy a G-2 20-asával széjjellövöm mind a négy motort emberfejnyi lyukak vannak a szárnyon és az a szar még mindig repül és gond nélkül leszáll, ha nem erdõ felett van.... Csak ez a bajom... JA és hogy nem hinném, hogy a vászon meg faburkolat ilyen strapabíró volt 33-ban... Vagy valamit nagyon tudtak az oroszok...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mibajotok a TB-3 mal tök jóóóó
tök birom. van benne tûûzoltó készülék, ha nincs ellenség kilövöm magamnak a motort és eloltom, tök jó

Mit nem értesz wazze?? Vagy PF ben vagy patchben benne lesznek (valamikor). Mintha Mossiet is láttam volna valahol, de ezt neuro jobban tudja.

Ez nem fs, itt csak a patchek tartalmazzák az új gépeket, letölteni max skineket, meg küldiket lehet.

Nem tudja valaki hogy az AEP 1.õ patch-ével kapunk-e új gépeket???
És nem tud valaki olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni vezethetõ gépeket, vagy valaki eltudná mondani részletesen azt amire pedrohsi gondolt?
köszi
???
Úgy tudom, hogy JU 88 és Pe-2 is kész van (vagy közel a készhez).

Bucser
Igen a TB-3-ast én sem értettem.... ÉS ráadásul qrva nehéz leszedni azt a repülõ lajhárt... Az istenért nem akar leesni...

Me-323as? Az a böhöm nagy szállítógép,nem? Fegyvertelen gépet nem tesznek be... A bombázók tényleg nagyon hiányoznak a játékból,ráadásul olyan,mintha csakis a felhasználók idegesítésére menne a dolog...úgy értem: Ju-88as bombázót nem lehet repülni,de a Mistrelt igen,ami egy repülõ bombává alakított Ju-88as. Bár itt sem magát a gépet lehet irányítani,azért idegesítõ,hogy van kidolgozott Ju-88 repülési modell,egyszerûen csak valamilyen oknál fogva szándékosan nem csináltak kabinbelsõt. Ezért nincs repülhetõ Ju-88as. Ugyanez az oroszoknál. Most mibõl állt volna a hülye TB-3as helyett mondjuk egy IL-4est berakni,vagy hasonlót? Miért pont az ócska,elavult TB-3ast?

B-25 és Ju-88 lesz még ebben az évben szerintem

Bucser
Azért jó lett volna ha egy patchben vezethetõvé vált volna a Focke Wulf 200-as vagy az Me 323-as... Sõt ha más nincs a B17 vagy a B25...

Falconer
Vazze, amikor megyarokkal voltam akkor is, amikor németekkel akkor is

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

nem dc-zek 😊
a magyar fb-vel már msáoknak is volt ilyen problémája sajna

Kata
Remélhetõleg a PF-ben változtatnak ezen a hozzáálláson...

[/cserf][/fülünyúl]

régen volt, már nem emléxem pontosan..
a lényeg, hogy a dogfight szerver konfigjában fel vannak sorolva a választható gépek, ide kell bebiggyeszteni a B-17est.
hmmm...
ez érdekel... leírnád pontosan mit kell csinálni?
a megoldás egyszerû:
végy egy dogfight configot, írd be a választható gépek közé, és máris vezethetõvé válik, igaz, csak külsõ nézetbõl (mivel a belseje nincs kidolgozva😊
😞 Kár hogy igazi nagy bombázókat sose raknak be.
Falconer
Nem tudok róla hogy lennne ilyen

Hali! Nem tudja valaki, hogy le lehet-e lölteni valahonna egy olyan cuccost amivel lehetõvé válik a B-17-es vezetése?
Falconer
Ja sajna.....
És nincs benne Bf110, az csak az AEPben van nem?
DCre nem mennél fel? 😊

Én a dinamikus hadjáratot Bf110-el nyomom,és tök jó.

magyar fb-d van?

Falconer
FB ben mindig eljutok odáig hogy hibaüzenetet ír campaignban és nem tölti be a következõ pályát, az azért van hogy akkor manuálisan kell továbblépni egy újban, vagy pedig hiba?

Bucser
Új Hyperlobby Kliens..

Töltsék csak töltsék!!

akinek nem jön be az alap hadjárat töltse le az il2dcg-t, ami sokkal realisztikusabb dinamikus kampányt generál http://www.lowengrin.com

Megújult az il2.sturmo.com, pacific-fighters.com lett belõle 😊

Azt írják, hogy: Pacific Fighters Ship Date: November 2004... Hát majd hiszem, ha látom 😊)

Igen, az feltûnt, hogy elég könnyen ki lehet elõlük fordulni...
:-)
Hmm.
Köszi a tippet, este kipróbálom...
:-)
Bár azért a sasszem AI-t utálom, mikor 109 esre zuhanok 470-el, és kb. ugyanannyival jön szembe a fritz, és egy rövid sorozattal kiszed a gépbõl..
Bucser
Miér nem hagyod békén a 1110-eseket és mész a 109-esekre?? a Csíter muszka gépekkel a hülye AI ellen szanaszétfordulod õket... és csak a reptérig kell védened a gépeidet szóval azt csinálod, hogy amikor beül valamelyik mig mögé egy 109-es (mert azt csinálják) akkor közéjük lõsz a 109-es ki fog válni és ezt szépen el tudod játszani majd mindel.. ja és persze ne lövesd le magad😊

Ez gáz..
Nekem most egy olyan küldetésem van (bombázzuk Vjazmát mert az jó) hogy a századom 6 db Mig3-asa viszi a bombákat, az úton elõször két Bf110 támad, majd 4 Bf 109. Ami nem is lenne gáz, mert meg lehetne tenni, hogy a 2 110est pillanatok alatt lekapjuk utána már 6 mig négy 109-es ellen egész jó arány. DE. az AI kollégák birka módon csak repülnek a bombázandó reptér irányába, a 110-esek ellen oda sem fordulnak, ha én rájuk vetem magam, lelövöm a két 110 est, de mire odaérek addigra a másik öt miget lelövi a 4 109-es (már ami a 110 ek rácsapása után megmarad) és én egyedül állok szemben 4 bf 109-el..
Ez gáz.
Bucser
JA ezen orosz felállás ellen vonul fel 4 B239-es egyiben én a2 ben pedig 2 újonc valamint egy tiszt mögöttem...

Bucser
hát finn hadjáratban most ált elõ az a helyzet, hogy amíg sérült voltam eljutott odáig a század, hogy 4 gépe maradt és az oroszok így támadják Kotka-t: 4 Hurricane 4 Su2 4 IL-2 és 9db Yak

Kérdésem van:
A dinamikus hadjáratban mennyire, mire van hatással a csapatom teljesítménye, illetve hogy hány bevethetõ géppel rendelkezik?
Nem lehet nagyon elúszni?
Falconer
Rajtam bombázás sose fogott ki, max az ellenséges gépek
Olyan mûszerek votak benne, hogy azzal nem bombázni....

Hálózati game: tegnap átrepültünk a híd alatt, egymással szemben, füstölõvel, majd mindketten felhúztuk a gépet, és "görcsöt kötöttünk" a hídra. Az .rpk file is emgvan róla :-)

arty
öszintén szolva nem feszegettem a game határait 😊 a missönöket csináltam, mig egy éjszakai bombázás ki nem fogott a karrieremen 😞 nem jutottam tovább ... azota sem fektettem ennyi energiát egy repszimbe se.

nade tényleg ez nem nosztalgia topik, sry h elkezdtem

Forza.

hát ez igaz hogy kihaló félben de ha már 2nél több szim van közel hasonlo kat ban akkor kialakulhat valami kis verseny 😊 meg reménykedjünk a nagyobb tömegeknek is megjön az eszük hogy ez márpedig jó és elkezdik venni iylesmit mint a cukrot 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Seaweed
Hat azzal egyetertek, hogy lesz egy maroknyi szim amil ellehetunk majd, de szerintem verseny mar sosem lesz a szimpiacon. Hisz a kiadok egyontetu velemenye, hogy nem a szimpiac a legnagyobb biznisz! Igy mar evek ota lathato a tendencia, miszerint egyre kevesebb szim jelenik meg (lasd UBI Soft es a Lock On esete..nem "eleg bevetel"..nincs tobb fejlestesm nincs patch..ennyi konyec (persze akik ismerik a temat, tudjak, hogy Eagle-ek ettol fuggetlenul igernek unofficial (nem hivatalos) patch-et...soot nem szoltunk az uj mendemondajukrol, miszerint jon egy Ka-50 heliszimjuk is..)
Szoval lesz, oruljunk, mert egy hosszutavon elorelathatolag "halalraitelt" fajtajat szeretjuk a game-eknek...
(Talan csak Oleg Maddox es az IL2 "trilogia" az ami tartja a "lelket" az iparban, mint "ez meg hozza a penzt"...(jah es "fuck off kiadok?"..igen..de ez van..))
énis remélem, ha ezek kijönek az maga lesz a kánaán két dolog miatt is:
1. lesz sok jó szimünk
2. igy kialakul egy verseny és még az eddigieknél is igényesebb progik fognak kijönni

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

sokmindenhez lehet hogy jobban értenek az tény de attól még hülyék és a kétezer fölsöleges elnevezést ugy hijják hogy propaganda mert kurva jól mutatnak a tv-ben 😊

Seaweed
Hat remelem hogy nem 😊))