IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Én már szívtam meg full noob szerón, igaz, később kiderült h az egyik menőbb német század gyakorolt éppen rajta.....

A modokról meg annyit, hogy én hiszek abban hogy végül csak fuzionál az AAA és a Luft46, vagyis az unified installer és az ultrapack, igaz hogy Jolly és tsa. elég idióta politikát kezdett vinni kb egy másfél éve (azért léptem ki tőlük), de pár taggal tartom a mai napig a kapcsolatot, és ők is benne lennének a kibékülésben, ugyebár több mint egy éve az AAA team összebalhézott a Luft46-osokkal, mert szerzői jogokat követeltek az AAA oldalon levő modok iránt, jogtalanul.
    Végülis nincs olyan sok mod, van két modpack vonal, ULtrapack és unified installer és ezeknek folyamatosan jönnek ki az új verziói, AAA-nak az unified 1.2, a Luft46 nak az ultrapack 1.8, mindkettő 4.09 alá van írva, 4.09b és 4.08 hoz ott az unified installer 1.1 és 1.11, vmint az ultrapack 1.7.