IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PrasCo
De jól esett ez a kis éjszakai repülés. 😊 Toltam egyet harmadik szériás Il-2-essel. Csak most jutott eszembe, hogy rajta felejtettem a mûszerfalvilágítást. 😉
=))

megcsinaltam ugy egy hete kb, hogy egy kormány kormánykerekére állitottam az oldalkormányt. mondanom se kell elég ortopéd kinézete lett a repülésirányításnak 😄 de jól tudtam vele repülni, ott meg az volt a problem, hogy a 2 játékvezérlõ, a joy meg az a kormány összeakadtak folyton, és mehetett a reset ... 😞

Seaweed
a temahoz alapjaiban mint eszreveheto ovlt nem tudok es nem is szoltam hozza..
Abban tudok segiteni hogy "mar vehetsz nyugottan neten kulfoldrol...nincs vam rajta".
jah hát gondoltam

és a 2 tengelyes esetében? nagyon odavagyok hogy win98 al sikerült megcsinálnom, miota formatáltunk nem megy...

Bucser
Igen azt értem...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Belédkötöttem?? Mivel??? Én magyarországon nem láttam Ruddert forgalomban... De lehet néhány eldugott helyen még Lehet kapni CH PRo Rudder pedalt vagy Thrustmaster Elite Ruddert. ÉN speciel németországból rendeltem egy manufaktúrában gyártott helyrõl. Innnen rendelhetsz Te is de nagyon drága ahhoz képest...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tudom vmi kis szar eldugott szaküzletben bizt, de azt meg honnan tudjuk innen fehérvárról, hogy hol van budapest meik szegletében az a 4 m2 nyi kis boltocska ahol ilyennel foglakoznak....

(ja gyári rudderen ugy azt érted ami olyan, hogy ha egyiket megnyomod, a másik elõrejön, merthogy olyan kéne!!!)

Seaweed
Magyarorszagon sehol....de ma mar nemileg egyzserubb a helyzet, mivel eu tagkent rendelhetsz batran az internetrol (EU-bol)!
csakhogy gyári ruddert hol lehet kapni, nagybátyám végigjárta összes nagyobb ilyen dolgot mint mediamarkt, meg elektoworld, meg kituggyamimindent, sehun semmi, ha tudod hol lehet ilyet kapni, akkor lécci mond meg.
de te is marha kedves vagy, csak belémkötsz, de segiteni... á nem soha véletlenülse

Bucser
Az igazi gond az, hogy a a gyári rudderek amiket csinálnak egytengelyesek...

õõõ, figy. IL-2 ben ha a controls ba megyek, ott van igen olyan hogy rudder ......, csak az az egy a baj, hogy azokra hiába nyomom a pedálokat, nem reagál, a "tengelyeket" csak a legalso részben levõ dolgokra tudom beállitani, elevator, trim, rudder, ...
ott meg nem olyan a rudder hogy left meg right, hanem vagy
joy -x axis, vagy x axis. (ez a programozók hülyesége amugy sajna, hogy igy csinálták meg , hogy csak egy tengelyre lehet beállitani a ruddert), vagy hogyha lehet left meg right ot is és csak én nem látom meg miután 20 x végignéztem egyesével a dolgokat, akkor bocsánat, és pls mondjátok meg hányadik az a parancs amire be tudom állitani 😄

amugy thx, legalább ennyi választ kaptam, máskor le se szarnak, thx

Controls, és ott rudder left és rudder right

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

😞 tud vki segiteni Logitech WingMan Formula Force GP Forcefeedback es kormánynál beállitani hogy 1 tengelynek vegye a pedálokat? vhogy több segitség kéne mint hogy a beállításoknál lehet átállitani, mert ennél olyantot nem találok, ha vki tud róla többet PLIIIIZ!!!!!
de nagyon PLEASE!!!!
thx

Seaweed
Ha latsz majd eloben ilyen tipusu gepet leszallni es irto kis tavon megallni, akkor figyeld majd a hangjat..lesz egy szakasz ahol irtozatos hajtomuhang (gazt adnak) mellett, egy rezonanciaval dus eros a folyamattol elkulonitheto hang jon (atfordul a toll)!
arty
én azt hittem, leállitják, és visszafele kezd el forogni, ezért kérdeztem 😄

de ha csak elfordul a lapát, az tényleg jobb megoldás 😄

Forza.

Seaweed
oo nincs baj?! miert te ugy erzed?...en mar nem emlekszem ra hogy hol s mikor..de volt rola szo..de akar az is lehet hogy rosszul emlekszem es nem itt hanem masik topicban ahol eredetileg is volt a video bevagasa (volt aki hitetlenkedbe hazugsagnak titulalta az egeszet, es neki ment "ne ittenvan e"-kent 😉)
jajdejo látni a fórum szédületes értelmi szinvonalát. eddig azt hittem mindig én rontottam tönkre a társaságot a sok hülyeségemmel. most nem irok, csak olvasom, de ugylátom nélkülem is elég paprikás a hangulat a fórumszobákban 😄

Bucser
Jóvanna én a szakszavakból egy mukkot sem értettem😊 Na meg nem olvasgattam a flémet😊 Lehet aközben volt leszögezve...

Seaweed
De ez mai napig igyvan a Hersuleseken (soot ancsa is tud ilyet..)...
Seaweed
Aha..de ez mintha le lett volna mar szogezve..
Bucser
NA lehet ótvar nagy baromságot kérdezek de ugye c-130-nál a tollak állását teszik át ellentétesbe így érik el a fékezõ hatást és a motor így fékezõként hat kicsit hasonlóan mint a sugárfék esetében?? Igaz ott egy sugárterelõ fordítja meg a gáz áramlását elõrefelé..

Seaweed
Szerintem amint berugozik a fofutotag..es max gaz...amig zerus nem lesz a hordozohoz merve a sebesseg.
arty
a c130as videok meg brutálisak ... a rotort mikor kezdik el visszafele forgatni? 😊 nem tul veszélyes? nem tul könnyü elszámolni ? és akkor ugye csobb....

Forza.

arty
amugy ez az "SG-s köcsög" eléggé bevett szokás, nem csak il2ben.. talán a sok tusko/csíter/TKzó 11 éves ittopikolo miatt, nemtom, de tényleg jelenvan 😄

pedig nem csak ilyen jár ide... sõt, ebben a topikban még nem is láttam ilyet 😊 az a kategoria fel se tud szállni il2ben 😊

SZVSZ

Forza.

inkább nézzetek meg egy pacific fighters videót:

http://www.france-simulation.com/vid/pf/B29_0001.zip

itt pedig egy másik:

http://195.140.143.41/~checksix/pf/videos/PF_BSS_Inc.avi

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Hát, ez nem volt semmi, emberek...

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Seaweed
Reaper
csbazz rullah!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

FREAK
ez fórumos törvényszerûség, abban hinni, hogy megszüntethetõ, kb. annyira értelmes dolog, mint a cigi ellen küzdeni...

a megoldás privát fórum, vagy élõ találkozó

Riszpekk

Seaweed
Termeszetesen igazad van es "az"...mindamellett en is "bunosnek" tartom magam, hisz vagyok rendszerint olyan hulye hogy a feldobott labdat leussem...
Aztaaa... ez a fórum aztán kész! Én azt gondoltam,nagy komoly virtuális pilóták cserélnek itt eszmét,erre mit látok? Azt,hogy amikor repülõgépekrõl csevegünk,mindenki hallgat,de amikor személyeskedés van,csekély 2 óra alatt teleírunk egy egész oldalt! Ez azért gáz,nem?

Seaweed
nem hat.nem is ezert irtam...bocs
FREAK
az eddig is világos volt, hogy NEKED nem számít, de most tényleg hadd ne kelljen már második kört futni....

nem ebbe fogsz belehalni...

Riszpekk

Seaweed
Talan elobb utobb rajossz hogy nekem nem szamitott soha az hogy egy forumban helyesen irok e vagy sem...az esetek nagy reszeben at se olvasom..es van hogy oda se nezek az iras kozben...nah ez utobbi latszik is rendszeresen az elgepelesekbol es az ellipszilonos-je es pontos-je folyamatos keveresebol...
feleslegesen farasztanad magad ezzel ugyhiszem... ;]
Seaweed
arra hat..miert irtam en mashol a hang keltesere es az elelmiszer bevitelere szolgalo valamirol ? 😄DD
FREAK
ha a "száLY"-ra gondolsz, elkezdtem gépelni, de kitöröltem.... fasznak gyötörjem itt magam... 😛

Riszpekk

Seaweed
Pedig en probalkoztam..de ezek szerint elfaradtak...

nah most mar tenyleg elkezdem magam moderalni...meg vegen kitiltanak az sg-rol..de nagy kar lesz ertem.. 😄DD
Seaweed
Csoda tortent..atultem szerverhez..es mig oda voltam senki sem kototo bele a szajamba 😄
Imádok flémet olvasni miközben unatkozom! 😄DDD
Seaweed
Nah jolvan elnezest kerek minden jobberzesu topiclatogatotol! En vagyok hulye nem az on keszuleke romlott el...
Seaweed
az...a regi szep idok... 😄

Seaweed
hat ha te mondo hogy "qrvaazanyad"..biztos ugy van...
bekapni nehez lenne ami nincs..
utobbit meg ha neked ez kell..gyere ugy szalyba b@szl@k egy palloval hogy 3 hetig varrnak ossze 😄
Szeressük egymást gyerekek!!

Tiszta Csé.

Kata
Álnickek voltak, mert mindenki megbotránkozott és/vagy röhögött rajtuk. Mivel ugye nicket váltva jött vissza az illetõ. Én nem mondtam, hogy te vagy, de azt mondták a többiek, hogy valamelyik "SG-s köcsög" (szó szerint idézve). De ha annyira akarsz egy nick-ötletet, legyél qrvaanyád, vagy kabbeaf***om, vagy b***szájba, ezek testhez álló nickek számodra...

Na, én léptem...

[/cserf][/fülünyúl]

Jajj-jajj! Rágalom! Összedõl a világ! Micsoda aljas rágalom! Jajj-jajj! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL!

Seaweed
hype-hype...mivan megy az belterjes tenyeszet a madarfeszekben? 😄

(nah jo leallitom magam..ugyis dolgozni kene mint itt szorakozni a masikkal..)
Oks, de majd legköz. Most már megyek dolgomra...

Amúgy meg úgy ribizz le valakit, hogy téged is lehímkurvázhatnak, vagy buzizhatnak... 😄

Seaweed
nah milyen neven tolom?..nem jon avalasz...
hibadzik a ragalom...

gyerekek..
Seaweed
koss belem..ugy huanyzik...