IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Én próbáltam at ultrapack-et is, egészen az 1,7 -es verzióig, grafikailag/látványilag jóval az AAA felett van meg a HSFX felett is, de a gépigénye rettenetes volt és jó 5 -8 percet töltötte indításkor.
    Elvileg az 1,8 valószínű hogy a hsfx-hez hasonló mechanizmussal fog rendelkezni.
    A legkeményebb dolog az egészben a Zuti féle mozgó dogszerver, aminek avégső verziójával próbálkoztam a tegnap egy privát szerveren a D-13th -al. Hamarosan majd átküldöm a mapot, h aki rendekezik a Zuti mozgó dogszerver pack-el tesztelje le.
    Röviden fantasztikus lehetőségek vannak benne. Mint modtam, tegnap egy folyamatosan mozgó, Krím - félsziget kampány volt, folyamatosan változó frontvonallal, korlátozott gép - és földi állománnyal. A frontvonal folyamatosan változik valósidőben, a földi csapatok dinamikája alapján .
    Röviden egy szimpla dogszerverbe be lehet tenni egy komplett online war-t amibe akármikor beugorhatsz, azt tehetsz amit akarsz, rengeteg vonat, konvoj, hajó meg ellenséges gép portyázik. a Cert Ai mod miatt meg szinte humán módjára repülnek az AI-k, sőt a tegnap egy AI rata dugóba esett amikor rácsaptam nem pedig az örökös 500km/h-ás palástorsózást csinálja