IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #21682 Na bakker, addig jár a korsó a kútra...
Amióta van elég vas a gépben most már nincs olyan, hogy befagy a játék és a földbe csapódva tér magához. Mitöbb, egész jó szériát mentem az utóbbi időben olyannyira hogy 26 gépet lőttem össze a WC serveren ami most hadd ne fényezzem magamat, de nem olyan rossz. Most sem az ellenséges golyó sorozat vetett véget a mókának, hanem az én hülyeségem... Kiszúrtam egy P-38-ast amint alacsonyan sunnyogott a földi célra. Na gondolom ezt most gyorsan elkapom mielőtt elérné a célját. Sajnos nem értem utol, és ledobta a bombáját. Persze ezt láttam előre és még időben kitértem a robbanás elől - mondván ennyire kezdő azért nem vagyok
. Sajnos azonban a kis mocsoknak még volt egy adagja, amit sikeresen alkalmazott is a megfelelő pillanatban