IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #21656 Nincs ebben semmi arrogancia. Pusztán saját magamból indultam ki. Én annak idején addig nem akartam magam online blamálni amíg nem tudtam biztosan leszállni és lőni. Bár az is igaz, hogy nekem nem az il2 volt a legelső szimulátor.
Laca volt a kiképzőm nagyon sokat tanultam tőle, és erre büszke is vagyok. Különösen arra, amikor elvitt egy körre (rossz aki rosszra gondol) és felkiáltott hogy "Na végre egy pilóta aki lőni is tud!" (ha ez nem így lett volna nem merném most ide leírni). Szóval nem csupasz seggel jöttem, de akkor is Laca faragott belőlem "embert" amikor végtelen türelemmel csiszolgatott és magyarázta mi is az a B&N zoom, mi is az a navigáció, hogy érdemes kilebegtetni, mi az vészleszállás stb.
Ja amúgy életem első face to face összecsapása éppen Jupival volt. Emlékszem kb. 3x akartam szívrohamot kapni egymás után annyira izgultam.
Régi szép idők