IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem csak igy lehet...van olyan fokozata az RD-33-nak amiben a leallt hajtomu magatol ujraindul...(persze a megfelelo lepesek megtetele utan)
Magaval a 262-el tobb szaz konyv, szakirodalom, es cikk foglakozott mar..el kell olvasni parat...
)
fogdostam már meg minden, tekergettem, jonak tünik. 9990 legtöbb helyen, még teszkoban is kapni 😊
Forza.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
[/cserf][/fülünyúl]
Riszpekk
idõre megy? Nyami...
le van írva briefingben is
Riszpekk
Riszpekk
Riszpekk
Nincs weblapjuk a készítõknek, ahol esetleg létezhet egy FB-változat is?
de ha más nincs, felpakolom az IL-2-met, a ME-323-mal való hídalattátrepülés(mániám) érdekelne!
Fel tudod pakolni valahova?
Én is sokat ökörködtem vele ha kell még megvan😊Fel tudom tenni 7.5MB
Tessék ezen én dobálom az ernyõsöket 😊

Riszpekk
De ha van valakinek halvány gõze arról, hogy mi lehet ez, nekem is írjon!
volt régebben egy progim, ami az össze gépet repülhetõvé tette, csak már nem tudom, mi a neve és mi kellett hozzá
van ilyen FB-hez is?
Riszpekk
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
a 2.04-es klienst megtalálod a bop oldalon is a letöltések között... (bop.agria.hu)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
ara kel majd elõször a kb 100 megás vagy több 2.01 és csak aztán rá a 2.04... 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
azt hittem, csak sima patch, pár plusz skinnel meg ilyenekkel
Riszpekk
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
alap (crackelt) Forgotten Battles-re raktam rá a gamershell-rõl leszedett fileokat, és múltkor ugyanez volt, egyszerûen nem értem....
Riszpekk
Ha az intro movie-t sem játssza le, akkor valszeg videokodek-hibád van, bár ilyenkor csak átugraná, és jönnne a töltés... Szabad helyed van?
leszedtem a peccset zipben, kicsomagoltam egy könyvtárba és belemásoltam a game könyvtárába, felülírva a régebbi fájlokat, így kell, nem?
Riszpekk