IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
De pl a Mig-29-en van akumlator(aranycellas) ami elvileg 10 inditast bir ki biztosan (ebbol 5 van engedelyezve, mert az aksi veget is jelentene az..es gondolhatod nem olcso egy ilyen aksi..radasul 2db van a gepen), es az inditohajtomu az akumlatorrol inditja a hajtomuvet...
De nem csak igy lehet...van olyan fokozata az RD-33-nak amiben a leallt hajtomu magatol ujraindul...(persze a megfelelo lepesek megtetele utan)
Seaweed
dehat volt meg 1000 mas gyerekbetegsege is neki...pl hirtelen gazadasra 99% biztossaggal kigyuladdt vagy felrobbant a hajtomu...vagy talalati "tulelese" is lehetne tema..ugyanis egy borsokopkodovel fel lehetett gyujtani az egeszet...

Magaval a 262-el tobb szaz konyv, szakirodalom, es cikk foglakozott mar..el kell olvasni parat...
42nd Intruder
Ja ezt vágom! Azért mondtam a sürített levegõs módszert, de Me-262-esen jóhogy nincs... Ha ott valami leáll, akkor szevasz....

Seaweed
ooo igen..de ehhez alapveto szukseg van egy INDITOHAJTOMURE!!! ..e nelkul hiaba van masik hajtomurol "energiaforras"..ha nincs ami beinditsa ujra a hatomuvet..nah ez nem volt a 262-esen...
42nd Intruder
Tudtommal az F-14 is ilyen, de ha levegõben leáll, akkor a másik hajtõmûtõl elvezetett sürített levegõvel újra lehet indítani. Szóval nem csak a WW2-re volt igaz... (ha sok hülyeséget írok, akkor az betudható a fáratságnak)

Seaweed
Lehet hogy technikailag uj volt..de olyan szar is...hatekonysagot gyak zerora redukalta a Jumo 004 uzembiztonsaga....
Hát ezt nem tudatam! Mondjuk nem is feltételeztem iselymit a II.vh egyik legfejlettebb repülõgépérõl. Ez sokat levon a harcértékébõl,nem? (Már nem a játékban,hanem a valóságban)

505thZajcev[PT]
Jah nekem

Seaweed
(De asszem errol van egy kimerito leiras readme-ben)
Seaweed
Mert inditojarmu kell az inditasahoz ami csak a repuloteren all rendelkezesre.. (Rata is ilyen...)
Lehet hogy lamer kérdés,de miért nem lehet a Me-262 hajtómûveit 1nél többször beindítani?

en a pcland.hu n rendelem.
arty
nincs de én is ilyet akartam... anno még sulinetben is volt 😞 én barom nem vettem meg akkor 😞

fogdostam már meg minden, tekergettem, jonak tünik. 9990 legtöbb helyen, még teszkoban is kapni 😊

Forza.

kosszke
Cijja Kata puszi neked😊))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Kata
Ezt már sokan kérdezték itt, de a legtöbb javaslat a Saitek cég Cyborg sorozatára érkezett. Felkeresed a Saitek honlapján ezeket, és ízlésed szerint választhatsz különbözõ altípusok közül a mezeitõl a rezgõsön át a force feedbackesig mindenféle közül. Az áruk kb. 7-10ezer HUF-ig terjed a tudásuktól függõen.

[/cserf][/fülünyúl]

Milyen joystick ot erdemes ehez a jatekhoz venni?Vagy tok mind1 hogy milyet veszek csak jo legyen?
FREAK
egyszer csináltam meg, azóta nem volt idõm rá, de fél percet tuti lehet javítani rajta ezzel a géppel

Riszpekk

Ja, OK...
idõre megy? Nyami...

FREAK
mission fileok, másold õket valamelyik mission könyvtárba, nyisd meg, és kövesd az útvonalat, az érintett 7 híd alatt átrepülve

le van írva briefingben is

Riszpekk

mis és properties? milenne ez, nem láttam még ilyet...

FREAK
FREAK
hát csodálkoznék, ha nem lehetne FB-re átírni, ez egy külsõ progi volt, amin be lehetett állítani, hogy mivel akarsz menni, aztán gondolom paraméterezve futtatta az il2.exe-t...

Riszpekk

FB-hez nem is készült ilyen? Nagy ziccert hagytak ki vele...
Nincs weblapjuk a készítõknek, ahol esetleg létezhet egy FB-változat is?
de ha más nincs, felpakolom az IL-2-met, a ME-323-mal való hídalattátrepülés(mániám) érdekelne!
Fel tudod pakolni valahova?

FREAK
thx, de már csak FB van meg, és ehhez kéne

szopacs....

Riszpekk

Galy
:/
IL2 Loader volt a progi neve de FB-lal már nem mûxik csak az alapjátékkal....
Én is sokat ökörködtem vele ha kell még megvan😊Fel tudom tenni 7.5MB
Ilyet ééén is kérek!

FREAK
mûszerfal nélkül mûködött, asszem csak külsõ nézetbõl (de lehet hogy volt "ctrl+f1" nézet, arra nem emlékszem)

Tessék ezen én dobálom az ernyõsöket 😊

Riszpekk

? Az összes gépet, úgymint repülõcsónakok, ME-323 méretû gépek, satöbbi? Sosem hallottam ilyenrõl, a mûszerfalakat nem tudom, hogy odaná meg egy ilyen progi...
De ha van valakinek halvány gõze arról, hogy mi lehet ez, nekem is írjon!

FREAK
help plz

volt régebben egy progim, ami az össze gépet repülhetõvé tette, csak már nem tudom, mi a neve és mi kellett hozzá

van ilyen FB-hez is?

Riszpekk

Sorry, hüleséget mondtam...

Bucser
Az intro movie nem videófájlban van, hanem trk-ban.. a játék motorja van kicsit átalakítva az introhoz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Galy
túl vagyok rajta, thx 😊
ott a readme a hivatalos oldalon

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Galy
amúgy mit csinál ez a 2.04-es patch?

felrakjam?
elõször a 2.01-es kell, utánna pedig a 2.04 kliens patch (ebbõl van dedikált szerver is, szóval nem mindegy melyiket töltöd)
a 2.04-es klienst megtalálod a bop oldalon is a letöltések között... (bop.agria.hu)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

FREAK
oks thx, akkor leszedem a 2.01-et is

Riszpekk

nem ez egy kieg...
ara kel majd elõször a kb 100 megás vagy több 2.01 és csak aztán rá a 2.04... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

FREAK
jó közben kinyomoztam, hogy egy teljes CD, de mivel fogalmam sem volt mi is ez, nem gyanakdtam 😄

azt hittem, csak sima patch, pár plusz skinnel meg ilyenekkel

Riszpekk

kb 10-20 megaban? te beteg vagy... 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

FREAK
AEP_patch204.zip

azt hittem, ez maga az expansion, de ha jól sejtem, nem az 😄

Riszpekk

[NST]Cifu
Mégis milyen patchet raktál fel? Nem az Ace Expansion Pack-hoz valót?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

FREAK
nem lehet hogy kell még valami peccs vagy ilyesmi?

Riszpekk

FREAK
van helyem, de odáig el sem jut, hogy bármit lejátszon, mint mondtam már az exe sem indul el

alap (crackelt) Forgotten Battles-re raktam rá a gamershell-rõl leszedett fileokat, és múltkor ugyanez volt, egyszerûen nem értem....

Riszpekk

FREAK: tuggyafene, nálam semmit nem csinált. Tegnap vittem haza a 2.04-et, felpakoltam, sima indulás.
Ha az intro movie-t sem játssza le, akkor valszeg videokodek-hibád van, bár ilyenkor csak átugraná, és jönnne a töltés... Szabad helyed van?

FREAK
legutóbb újra kellett húznom, hogy menjen, de gondolom ez így nem ok

leszedtem a peccset zipben, kicsomagoltam egy könyvtárba és belemásoltam a game könyvtárába, felülírva a régebbi fájlokat, így kell, nem?

Riszpekk

FREAK
help!

felraktam a 2.04 peccset, és nem indul a játék (ráklikkelek, kerreg kettõt a vinyó és szevasz!)

ugyanez volt korábban is, a 2.01 peccsnél

mi a hiba vagy a trükk?

Riszpekk