IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nah, megvettem, feltettem, egyelőre csak a Forgotten Battles-t. Felszállni már tudok, fordulózni is, a leszállás még géptöréses, valamint nem tudom mivel kezelni a trimmeket, légcsavarszöget, mert a billentyűzetkiosztásban szereplő beállításokkal semmi hatása nincs. Ugyanígy nem működik a WEP sem. És álló földi célra sem tudok rátartani, mert állandóan ugrál a gép: fékszárnyak harci helyzetben vannak, fonalkereszt nézőpont.
Más éles dologgal nem mertem is próbálkozni. Ja, és a Bf109-est alig lehet kivenni dugóból, a Mustangot 300 méter magasságvesztéssel sikerül mindig.
Szeretnék tanácsot kérni az irányítással kapcsolatosan: mikor érdemes harci fékszárnyat használni, hogy lehet pontosan célozni, trimmelni, lapátszöget állítani, etc., és hogyan kell ez utóbbiakat állítani, mert a kiosztott billentyűk hatástalanok voltak "normál" nehézségi fokon. Előre is köszi.