91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Ace Expansion Pack kell meg 2.01-es patch és sok sok gyakorlat.. de lehet kijött azóta 2.02....
  • Seaweed
    Semmi..
    De kis kepzavart oldando!
    Kiadtak az IL2 Sturmovik nevi jatekot, ezzel is lehetett neten jatszani (hmm menyit kentuk VEF1-en ;)) (ehhez jott egy nagyrakas patch)
    Aztan ugyvolt lesz kieg lemeze, de nem lett, hanem lett helyette uj verzio ami az IL2 Forgotten Battles! Tulajdonkeppen nevezhetned IL2 V2.0-nak is! (amugy ezt is irja ki) (ezzel is lehet neten nyomni)
    Aztan ehhez jott egy tenyleg kieg lemez az Ace Expansion Pack aka AEP...ez egy verbeli kiegeszito lemez..
    Azota ehhez is van poccs..
  • Seaweed
    Igen ..nem volt olcso mig lehett kapni...
    De mar nem lehet..
    Nekem egy M$ Precision Pro 2-m volt/van, ment tartalek joynak mikor megvettem az X45-ot ;)
    (Amugy nagyon jo joy..en meg voltam vele nagyon elegedve!...tulkeppen sokkal pontosabban tudtam vele celozni mint x45-el...de HOTAS elonyei ezt kompenzaljak)
  • Kata
    tehát a Forgotten Battles az alapjáték. És milyen kiegészítő kell majd a hálózati játékhoz?
  • Bucser
    De annak az ára hála a HAL sensoroknak enyhén nem ócsó mulatság... Egyébként a HAL sensor az ami pl soha nem kopik el ezért voltak olyan jók a Precision joystickek...
  • Seaweed
    Nemfeltetlenul..van optikai joy is.. (pl M$ joyok olyanok voltak..)
  • Bucser
    A Digó Joy is potméteres csak a kalibráció valamivel automatizáltabb + és a poti jobb minőségű...
  • Bucser
    Ez az IL-2 Forgotten BAttles ez önmagában telepedik.. Semmi nagy was ist das... Ez a magyar változat... Nincsa acsomagban semmi csak 2 cd és ey köszönő levél az N-tectől... AEP-t én netről szereztem.-..
  • Kata
    Holnap megkörnyékezem a CD Galaxist egy programért. A listájukon van egy IL-2 Forgotten Battles 4rugóért. Ez a játék, vagy csak a kiegészítője?
  • Kata
    Köszi! A Mustang a szívem csücske. :)
  • Nowotny
    Digó joy? Na egy olyat be kell szereznem. Ezek a potisak nagyon gyatrák.
  • Nowotny
    De valahogyan biztos meg lehet majd szerezni, vannak 'ilyen' listán rendelhető progik szerte a neten.
  • Nemcso
    Köszedem.
  • Nemcso
    Az enyém egy Logitech Extreme 3D joy, ára kb 9-10 eFt lehet most. Digitális volta miatt jól bírja a nyüstölést (legalábbis eddíg ) már kb 9-10 hónapja.
    Mind gameporton, mind USB porton át működtethető.
    Op.rendszeri követelmény : min. Win98
    Az XP plug&play módon felismeri és telepíti. De van hozzá telepítő CD a régebbi op.rendszerek számára.
  • neuro
    Olyan Genius-om nekem is volt, de nagyon gyorsan behalt. Most egy Microsoft Sidewinder 2-essel nyomom, nagyon jó kis joy, csak már nem gyártják és ezért nem kapható sehol.
  • neuro
    Akkor tud lelőni szemből, ha szembe repülsz vele :) Ace ai ellen én rögtön kifordulok jobbra vagy balra és elkezdek vadul emelkedni. Legtöbbször nem tud vagy nem akar követni, és figyelem ahogy a szárnyvégnél elhúz mellettem. Ekkor csak rá kell fordulni és máris mögötte és felette vagy.
  • Nowotny
    Nekem sima Genius F-23 -as van, de 1 hónapnál nem bírja tovább, szétkopnak benne a potméterek.
    Tudtok ajánlani olyat ami tovább birja, és megközelítőleg nem több mint 8-10 e. ft.
  • Nemcso
    Ha ace pilóta ellen nyomok egy quick mission-t, akkor mi befolyásolja, hogy az ellenfél rögtön homloktámadással kezdi (és döntö többségében be is fejezi ) a támadást ?
    Én úgy tapasztaltam, hogy akkor, ha
    1. magassági előnye volt
    2. az övé egy "erősebb" gép volt
  • Nemcso
    Venni akarok (vagy legalábbis kipróbálni)egy FFB-s joy-t !

Melyik a jobb ebben a kategóriában, a Logitech, vagy a Saytek ?
  • Nemcso
    A "szélvihar" alatt a túlterhelést is beleértem persze.
  • neuro
    Nekem legjobban az tetszik, mikor nagy sebességnél érezhetően nagyobb erő kell a kormányfelületek mozgatásához, átesésnél meg szinte döglötten lötyög a bot :)
  • Nemcso
    A legnagyobb különbség ott látszik, hogy a sima kiugrást nagy sebesség mellett nem is lehet végrehajtani, szegény pilóta képtelen a "szélviharban" kiugrani a gépből.
  • neuro
    Ha minden igaz Magyarországon nem fogják forgalmazni...
  • Nemcso
    Nekem csak egy "sima" Logitech joy-om van, de szívesen kipróbálnám az FFB-s effekteket (beremeg a joy eős fordulózásnál, a gépágyú elsütésénél, ha a gép mellett robban a gránát.
  • Nowotny
    Az AEP (Ace Expansion Pack)-ra gondolok.
  • Seaweed

• Seaweed
    Milyen packot?
    Tudok rola hogy lezuhant..airliners tele volt a roncsrol kepekkel.
  • Nowotny
    Nem tudjátok, hogy az új Packot mikor és hol lehetne beszerezni?
    Ja és még ez:
    -Oroszország egyetlen Lisunov Li-2-ese a RA-1300K, a múlt hónap végén a moszkvában lezuhant nem messze a bázisától, a myachkovo-i repülőtértől. A szomorú baleset azt eredményezte, hogy a HA-LIX lett a világ egyetlen repülőképes Li-2-ese.
  • Seaweed
    he?
  • Nowotny
    Polikarpov I-16
  • antijedi
    az index maga egy katasztrőfa
  • Seaweed
    Igen Firefox miatt is tobbek kozott.. (en is azzal tolom)
  • [NST]Cifu
    A HWSW.hu-s eset halála szerintem részben LameXpert kötözködése volt, a másik meg az, hogy végülis ketten voltunk úgy igazán a topiclakók - a végére meg a téma részben átköltözött a Lock-On topicba :D

A Haditechnikai Topic egy vegyesfelvágott, és úgy jött létre, hogy csináltam egy 'rövid' T-80-as családismertetőt az egyik játék topicjába, amiért az adminok nem rajongtak (végülis offtopic volt, és elég méretes, sok képpel), szóval lett egy külön topic az ilyesmire. Repülős topic végülis Kata topicja, más hasonlót az SG-n nem láttam. Ami az index.hu-t illeti az meg kész katasztrófa...
  • Kata
    Kösz.
  • Seaweed
    Mert volt (van) anno indexen a topic, ami igazabol elhalt (mostanaban kezd ujraeledni..de uj forum nem jon be igy nem megyek vissza), de az jo volt meg annak ellenere is, hogy neha igen durva anyazasokba torkolott (sajnos elkovettunk egy hibat, a politikat beengedtuk a haditechnika berkeibe)..
    aztan Cifuval atmentunk hwswre..de ott is elhalt egy ido utan...
    ..es mostaban nezegettem, hogy bar van Cifu haditech foruma..de nincs csak repulessel foglalkozo.. (direkt nem neztem be abba a forumba..ami ott van ezutan sem erdekel...es nem is felteleztem volna hogy ott repulessel foglakozo topic van)
    Erre kiderul hogy van...nah bevagtam bookmarkba...
  • Kata
    Sosem kértük, már megszoktuk ott - akik odajárunk.
  • Seaweed
    Szerintem adminok attudjak rakni...
  • Seaweed
    Mert biza nekem soha eszembe se jutott volna oda betenni a labam..ha nem hivod fel a figyelmeme a topicra, soha lehet meg sem tudom...
    Szerintem az altalansoban sokkal job helye lenne. (bar ez csak szvsz)
  • Kata
    [KATA HÜLYE SZŐKE]
  • Kata
    Mert véletlenségiből ott nyitottam meg, azóta meg ottmaradt.