IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Husimoto
    Sziasztok! Egy hete repülgetek mikor időm engedi, egyenlőe single játékban, amig valami kis rep biztonságom lesz. majdnem full nehézségen játszom. csak a lövedék korlátozást vettem ki, meg az ikonkat engedélyeztem. Mostmár ugy 10/8 x felszállok gond nélkül, lezsállás hát még nem igazán jött össze törés nélkül. Azt szeretném kérdezni, hogy a multiban, hogy van a lövedék mennyiség, és egy-egy dog fightban hogy csináljátok hogyha kifogytok? Mert nekem az isten löszere sem elég :) 109 ben hol találom a lőszer mennyiség kijelzőt?

Illetve, hogy múködik a multi játék a dog fight? Mondjatok róla pár szót ha nem gond, nem szeretnék teljesen hülyén felmenni elég lesz ha csak fél-hülye leszek. :)

Köszi előre is. Üdv!