IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a viccet félretéve sokszor akkora területen szorodnak szét a gépbõl megmaradt elemek (pl a pilota) hogy meg se találják... , a 2.vh-ban meg végképp nem nagyon találták meg mert msotanában azért probálják megkeresni a maradványokat jobban mint akkor 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
(De a viccet felreteve, sok esetben nem marad szinte semmi a pilotakbol...)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
mellesleg az is bõven elég, lángolo motoral ált már kevésbé harcképesek 😊
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
az angolén csodálkoztam én is, a film végén fõgonosz fekete-piros gépérõl csak azt mondták, hogy "263-as, ennek kellett volna megnyerni a II. világháborút" ilyenkor köptem ki a vacsimat. Az a jelenet, amikor szárnyvéggel visszafordítjuk a gépet, mert a pilóta majdnem kiesett belõle, még "csak" nevetséges volt, de ez már idegesítõ.
A kedvencem a banner kiengedése, majd az olvasgató pilóta légbeszívójába küldése volt... tényleg ennyi iq-val veszik fel az embert pilótának?
A végén a Super Boost a P38asban mekkora égés volt?
Gomb benyom, gép hátulja füstöl (a középsõ törzsön, ahol gyak.-lag semmi nincs) leírt egy hurkot, és az ellenség mögé került. A marha meg nézte, ahelyett, hogy utánament volna.
Nekem is volt olyan hogy hazafelé repültem a B239 el csalódottan, és már mikor szálltam le, akkor kezdtek el lepotyogni a megrongált Pe-2-k.... 3 gyõzelem lett a végére..
:-)
Angol alatt kivulrol egy Spit IX volt..de mikor kabint mutogattak akkor egy Tempest...
Me-263-nem igy nezett volna ki..es soha nem is letezett..
Tulkeppen egy 262 lett volna aminek nem a szarnyon gondolaban, henma a szarnytoben (ala Nimrod) lett volna a hajtomuve, es volt egy masik terv is 1 hajtomuvel csak a torzsben...
Ja, a fõgonosz ME-263-asa sem volt akármi...
ne csodálkoz ha meggymagköpködõvel telibenyomod a törzset és nem történik semi érdemleges azonal...
meggymagköpködõvel érdemes motora vagy pilotafülkére célozni, a használható fegyverekel meg akárhova is lõsz egy két találat utûn nem csak "roncsdarabok" válnak le

Valahol a Difficulty menüben. De rendelj hozzá egy gombot is, hogy ki-be tudd kapcsolgatni, mert van kb 3 fokozata.

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
Na jó, mára abbahagyom, ígérem! :-)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Feltettem a 2.04-es pecset, és a menü betöltése után egyböl kilép az asztalra. A 2.01-el még ment simán ... Mi lehet a probléma?
Jaa, és neten se megy, mert csatlakozás után kikírja, hogy remote user left the game. és kilép ... bármelyik szervernél