IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
istikovacs76 #20825 Szia Laci !
Az ATI-val én is hasonlóan jártam, igaz az már 2 éve volt, mikor a hd2600 kijött. Gondoltam beújítok egyet, és lecserélem a régi 4400TI-t. Alig tudtam feltenni a drivert, ha felment, el sem indult a cod4. Mondtak új driver, meg hasonlók. Hát, azza ugyanez. Ez a konfig P4 2,4, asus alaplap.
Betettem egy mésik gépbe, ami amd procis volt, és abit alaplap. Na, azzal semmi gond nem volt.
Visszavittem, money vissza és elhoztam egy 7600gt. Amit feltettem, és azóta jó.
Lehet, hpogy jó az ATI, de én nem szeretk állítgatni, tuningolni. Csak berakom (a kártyát:) ), és menjen. Az nvidia, meg ilyen. szóval az való nekem (nvidia). Az ATI, meg aki tudja, hogy jit, hova miért állítani.
Egyébként a rendszergazdás történet ismerős, nálam is így volt. a szomszéd srác renszergazda, de ő is szétszopatta magát az ATI-val, amíg nálam volt.