IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
He?
Hyperlobby-t letoltod oszt amit latsz szervert azt hasznalod.
Hi !
Létezik valami honlap, ahol esetleg szerverek címei vannak fent? 😛 Vagy ez manapság nem divat?

42nd Intruder
Akkor valami gáz lehet a másolt CD-n....

ToM86

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ akkor mi lehet a baja??? Semmi tipp? Haveromnak is ugyanigy nem indul

by: ToM

Narancs
szar a vasad

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

42nd Intruder
Hát ha belép a játékba és ott hal meg, akkor az nem a crack baja szerintem...

ToM86
kérdés: az AEP-hez kell crack? mert föltettem és 10 másodperc után kilép a játék a windowsba 😞

by: ToM

Seaweed
Mind2
Narancs
Hi!
Egy kérdésem lenne: a játék OpenGL -es vagy D3D -s?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

"azt monta valaki hoy ez egy kiegészítõlemez, és kell hozzá az eredeti játék"

a kérdésben benne volt a válasz...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

PLackó
ja!😄D

42nd Intruder
Legalább belevésõdik...😄DD

PLackó
ja,már mondtad😊

PLackó
kell hozzá a FB!!!
elõször (én hülye) csak a simát rendeltem meg😞

42nd Intruder
Szerez alá egy Forgotten Battles-t....

Help please !!!!!!!!
Nem mûködik az IL-2 Sturmovik Forgotten Battles AEP!!!
(azt monta valaki hoy ez egy kiegészítõlemez, és kell hozzá az eredeti játék)nekem nincs meg az eredeti játék!!
IL-2 Sturmovik Forgotten Battles AEP másolt és megkrekkeltem!!! úgyse megy!!!
aki tud segíteni vagy valamit a játékrol írjon emailt!!!
[email protected]
ok 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

PLackó
azt ne is!a FB 1000X jobb!

PLackó
akkor jó😊

Hmuda
Ja oks értem. Akkor az alap IL2-t nem eröltetem. :-)

Köszi a segítséget.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nem az fb gyk az il2 második része, sima il2vel már senki nem jáccik szeirntem
szal az fb az alap game és ahoz kell az õ kiegje még vagyis az aep

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hmuda
Szóval a FB tartalmazza az alap játékot plusz az FB kiegészjtõt?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

fb az alap game: il2 sturmovik: forgotten battles
aep meg a keig: ace expansion pack asszem

Hmuda
Én bocsi, scak lemaradt a szmiley, nem akartam parasztnak tünni. :-)

Hmuda
Fb? Aep?

(egyébként köszi)

PLackó
bocs hogy megkérdeztem......
mert már van egy IL 2 forgotten Battles (2 CD nem kell hozzá a sima IL2)
És már van a Forgotten Battles- nek is kiegészítõje az Ace expansion pack.
de tényleg bocs a kérdésért....

alap fb:
FLT-IFGA.BIN
FLT-IFGA.CUE
FLT-IFGB.BIN
FLT-IFGB.CUE

AEP kieg:
dev-i2fa.bin
dev-i2fa.cue

Hmuda
Szerinted? Mivel ez az IL-2 topic gondoltam egyértelmû, hogy az IL-2-õt.

PLackó
mit akarsz letölteni?

Hmuda
Skacok, milyen file-nevekre keressek rá DC-n?

Bingó, ezt le kellett ütni...
engem is neveztek már faroknak :-)

PLackó
oké,köszi szépen.

én sokszor voltam már farok, de még egyszer sem kaptak el hátulról😄
najó, a doki párszor prosztata vizsgálaton😛

ui.: bocs, feldobott labda volt😊
Tegnap késõn értem haza, aztán már mentem is aludni. De majd ma megyek lobbira 5 körül.

Akkor ezt kipróbálom :-) IL2-esben már voltam farok, azt túléltem...
Azért a játékban nagyrészt tök hátulról kapnak el, mikor nem fordulgatok eleget... ilyenkor olyan szívesen az arcukba dobnék egy kis ólmot! Akár a szárnyakon is lehetne a hátralövõ, akkor a súllyal sem lenne gond sztem... vagy legalább egy fékernyõt lehetne a propellerébe dobni :-D

PLackó
neuro,légyszi privizz már ha csináltál szervert!
thx!

kb 😛

Bucser
Vagy vinné a menyasszonyát poggyászként ha esetleg kényszerleszáll és túléli mindjkettõ ne unatkozzanak😄😄😄😄😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

na igen, már maga a suly is gáz, meg ebbõl a szempontbol is, harcászati értéke meg erõsen a 0 felé közelit... 😊 ez oylan mintha a pilota poénbol bedobna maga melé egy 50kilos + sulyt mert mirét ne alapon

Nem beszélve arról, hogy aerodinamikai szempontból sem túl szerencsés egy 50 kilós fegyvert egy viszonylag könnyû gép súlypontjától 5 méterre hátra beszerelni. Enyhén szólva faroknehéz lett volna a gép, amit az orrban még nagyobb súllyal kellett volna kompenzálni, hogy ne essen lépten-nyomon dugóba... Szóval eszetlenség.
Különösen akkor farok a 110-es lövésze amikor üldözöm és a második sorozattal homlokoncsókol ... ....

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Punkerwork
na ja faroklövésznek beülni 110-esen öngyilkosság

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Tikal
Hogyan lehetséges az hogy mikor autopilotára kapcsolok majd pl kikapcsolom mikor nagyban fordulozik kb 400km/h felett és használja a flaps-et akkor az hirtelen elromlik (jammed)? Én 400 felett ki sem nyitom mert tuti beragad az autopilota meg még 700nál is kinyitja...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

na igen de a faroklövészek tudtomal nem fix fegyvert használnak hanem lehet azzal célozni is... 😊amugy tény hogy nem csak bombázokon voltak faroklövészek, de leginkább azokon váltak be mert azoknál már ugyis mind1 alapon nem számitott olyan sokat az a kis +súly..., mig egy rendes vadászon (109esek, fokák, etc) egy faroklövész de akár csak egy + hátranézõ fegyver is oylan sok + súlyt jelent hogy egyszerüen már nem éri meg..., lásd bf-110esek esete, nagy hatótávu vadászoknak esetleg elmentek de közelsem teljesitetek oylan jól mint egy normál vadászgép (sokszor magukat kellet megvédeniük valahogy nemhogy a bombázokat.... 😛) 😛

Punkerwork
110-esen is van faroklövész

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Biztos azért, mert amikor elõre céloznak, akkor is csak a lövedékek 1%-a talál. Most képzeld el ugyan ezt tükörbõl...

szvsz azért mert csak + súly és használahtósga igencsak megkérdõjelezhetõ..., tekintve hogy ált normális esetben sohasem pont hátulrol támadtak a vadászok...., amugy bombázoknál már kitalálták ezt, ugy hivják hogy faroklövész 😄

Most kérdezték: miért nem jutott eszébe egyik tervezõnek sem, hogy a vadászokon legalább egy géppuska nézzen (lõjön) hátrafelé is, akár fixen beépítve is, és "tükörbõl" lehessen lõni, ha befogott az ellen?
Nem tudtam rá válaszolni... valaki?

Nekem sem volt bajom vele az elején, el is olvastam õket de egy idõ után már meguntam 😊

Bucser
hát jahh ez igaz, de mivel polgári repülésrõl szól javarészt ezért érthetõ, hogy ilyenek is vannak benne.. Engem pl kifejezetten érdekel a reptéri logisztika összetétele, mert ha felnövök és meg lesz a diplomám Projektmenedzser vagy Logisztikus szeretnék lenni... Persze repterekhez nem sok közöm lesz így sem de jó belelátni a folyamatokba😊 Bár ízlések és pofonok és én is jobban szeretem a nagyvasakat, de nem nagyon van alkalmam közel kerülni hozzájuk😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF