IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hát az biztos,hogy egy erős géppel nagyon szép és élvezetes lett az Il2 .
De van egy határ,és véleményem szerint ennek a játéknak tök mindegy már milyen modern videó kártyát teszel alá különbséget nem fog látni az ember.
Az majd a BOB ra lesz jó.
Asszem most várok egy fél évet ,de lehet lesz az egy év is és majd ha kijön (két hét múlva ) a BOB akkor nézek valami után.
Addig is bőven elég ez a gépem.
De egy biztos.
Mindenki agyon dicséri az ATI-t ,de programozónak kell lenni ahhoz lassan,hogy beállíts mindent a jó működéshez.
NV -nél csak betettem a kártyát fel a meghajtó progit,rászúrtam az élsimítást egyebeket,oszt hasított.
Kicsit keserű a szám íze,mert igazság szerint többre vártam,semmivel sem lett gyorsabb meg szebb az IL2 őm,mint a 8800GT vel.
Meg is értem az NV-t. Minek csináljon újabb dolgokat,ha három éves cuccaik ,még mindig hozzák a teljesítményt.
Tegnap este már azon is gondolkodtam,hogy visszaviszem adják vissza a pénzemet. Három ,négy órám ment rá,hogy mindent beállítsak. Ez nonszensz.