IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #20137 Szimulátor az az, mikor a fejlesztők mindenben (élményben, nehézségben is) megpróbálják utánozni a valóságot, vagy legalábbis lehetőséget adnak ilyen módra.
Az "Arcade" pedig eredetileg a játéktermek stílusát jelenti, ahol (a pénzbedobósdi miatt) 1. reflexjáték 2. általában olyan irreális "fizikája" és irányítása van, amit direkt szokni, tanulni kell, tehát nem is nagyon lehetsz benne jó benne elsőre.
Mivel igazi szimulátort nehéz eladni, a gépbe meg nem kell érmét dobálni, szigorúan vett "szim" és "árkád" aránylag kevés létezik, ezeket legtöbbször csak rájuk aggatjuk. A legtöbb játék legfeljebb "erősen húz" valamelyik felé, de akár mindkettő jellegzetességei is előfiordulhatnak.
A Dunaparton ott voltam ma egész véletlenül (mármint nem emiatt mentem pestre:D) 13h-tól, a nagysó kb abból állt, hogy néha "véletlenül" elszállt valami, közben meg szégyentelenül pofáztak negyed-félórákat.
A lökős bemutató mondjuk jó volt (hozzátenném Kecskeméten sosem voltam:D), a redbullból meg a selejtezőt láttam.
Oké tudom, nem repülőnap. :)