IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
JA ott van az a srác😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Negwar
negativ! 😊 amikor kivülröl látod a gépedet

\"This is a good day to die!\"

Kata
És külsõ nézetbõl melyik? Amelyikkel mindig az ellenfél felé néz a kamera?

[/cserf][/fülünyúl]

jajaja nagymamit ne bántsátok, imádom a megbizhato mormogo kedves hangját(HE-111)

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Kata
http://capturedplanes.tripod.com/p-51.htm

Felhívnám a szíves figyelmet a szövegre: "Captured P-51B, T9+HK used by Hungarian fighter pilots at Neuruppin."

[/cserf][/fülünyúl]

Negwar
hát kabinnézet realisztikussabb meg minden, de ha van külsö ézet akkor biza néha még mindig csalok 😄
na most összegyültünk van itt még egy srác aki gyakorloni akar még várunk néhány percet azt indittom, rajtad áll😄

Kata
Épp azt csinálom - gyakorlok. Kérdés: légiharc közben csak kabin nézetben munkálkodtok, és onnan nézegettek körbe dögfájt során, vagy külsõ nézetbõl könnyebb?

[/cserf][/fülünyúl]

Senki sem úgy kezdte hogy májer ahoz idõ kell meg sok gyakorlás!
Negwar
wáááááááááá!!!! elhiszem hogy kezdö vagy de ez nem szégyen, de ha egyszer segiteni akarnak akkor nem értem mit szivozol

Kata
De majd belejövök, mint kiskutya az ugatásba...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Figyi, egyelõre még kaviccsal is le lehet dobni, úgy repülök... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Negwar
neeeeem 😄DDD repülök neked légi célt monjuk he 111 el 😄

Kata
Ez inkább olyan "gyere hadd szerezzek pár kill-t rajtad" típusú meghívás volt.

[/cserf][/fülünyúl]

Negwar
Hát ja azért hivtalak hogy gyakorloj de ha nem hát nem

Kata
Még nem sok mindent. 😛 Gyakorlok, ha idõm engedi.

[/cserf][/fülünyúl]

Negwar
Ne szövegelj, inkább gyere fell lobbyra azt muti meg mit tudsz a mustángal

sajna ne mtaláltam nagyobban😞

Kata
szép! Nagyobba nincs meg?

[/cserf][/fülünyúl]

na egy kis ajánék Kata

Kata
Ha nem hát nem, én nem fogom erõltetni, hogy valamelyik századhoz csatlakozzak, mert a magyar festésû Mustanghoz ragaszkodom, mint csecsemõ a cumijához. 😊 Mellesleg van képem világháborúban zsákmányolt Mustangról német festéssel, szal nem olyan nonszensz a dolog, de mindegy. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Télleg.

[/cserf][/fülünyúl]

Mi lelõni szeretjük a mustit nem repülni 😊))

Az, hogy dogfightban mivel repülsz az a te dolgod, csakhát nem az a századok fó profilja 😊

(télleg szõke vagy?)

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Kata
Errõl tudok, ennyire azért nem vagyok cõke. Csak reméltem, hogy esetleg egy lefoglalt ami gép is befér valahová magyar festéssel.

[/cserf][/fülünyúl]

Vagy pedig menj gyakorolni egypár dogfith serverre ott asszem nem gond mivel repülsz ,de lehet tévedek.

Kata
Hm, pedig captured gép... De sebaj, akkor maradok szólista, nekem 8. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata akkor valami amerikai szimpatizáns magyar squadot keres valszeg ott repülhetsz Mustival😊)))

Mivel nagyrészt online háborúkat repülünk a német oldalon, ezért meglehetõsen nehéz lenne mustival repkedni, mivel azt a másik oldalnak adják. Mivel általában 109-es meg fóka van, ezeket kell megtanulni jól repülni. (az, hogy neked a musti a kedvenced az egy dolog, de a 109, meg a 190 az alap a német oldalon)
nem vagyunk diszkriminatívak csak mi a messert szeretjük 😊)

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Nem tudom te mire gondolsz, én hatásos lõtávolságon azt értem amin belül a cél nagy találati valószínûséggel küzdhetõ le. Effektív lõtáv pedig a teljes lõtáv szerintem.

Sajna pontos adataim nekem sincsenek, csak a Légiháború Mo. felettben lévõ táblázatok vannak.

Kata
Ezek szerint... ha ilyen diszkriminatív mindegyik rásaság...

[/cserf][/fülünyúl]

Akkor csak singliben repkedsz????

Kata
Ha nem mehetek a captured Mustangommal, akkor nem érdekel a téma, sorry. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

cifuatwork
A 0.5-ös Browningok hatásos lõtávolsága 1200 méter, a szóráskép pedig nagyon jó, a német fegyverek szórásképe jóval roszabb volt.

Mit értünk hatásos lõtávolságon? Mert ha azt, amire én gondolok, akkor a .50 BMG hatásos lõtávolsága a tudomásom szerint 2km. Az effektív lõtávolsága 1200 méter, de ez a földi használatra vonatkozik. Az F-86 Sabre volt képes olyan 800-1000 méterre lévõ cél ellen is hatásosan tüzelni, de csak a radar távolságmérõje segítéségével.

A német fegyverek alatt pontosan mit értesz? Az Mk108 oké, de azért az Mk103 vagy az Mg151/20 szórásképe egyáltalán nem volt olyan rossz, bár pontos adatom nincs...

Nem, musztánggal nem😊
de a legjobb ha elõször Twileknél jelentkezel, mivel az alapdolgokat ott tanulhatod meg leggyorsabban.

Balázs: jah, ritkán vagyok én is, megérdemelt szabimat töltöm 100-ik légigyözelmem után😊
!S Jóreggelt mindenkinek!!!😊

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A 0.5-ös Browningok hatásos lõtávolsága 1200 méter, a szóráskép pedig nagyon jó, a német fegyverek szórásképe jóval roszabb volt.

Probaltam, nagyon durva a p51. Siman ripityara lehet lonni az ossze vadaszt vele nagy tavolsagbol is.

May the force serve you well!

Seaweed
Nem akarom en elrontani az oromod..csak olyan jol elvagyok
Kata

jóvanna, hadd örüljek már egy kicsit...

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Fókán nemigen tapasztaltunk változást, a tööbit meg nem próbáltuk.

Akkor inkább az oroszokhoz kéne állnia nem? 😊)) (mitnemondjak téged is ritkán látni mostanság)

Seaweed
Latom olvasod a hivatalos forumon az omlengest...
De te ezeket meg is nezted vagy csak az alapjan mondod a magadet?!
2.04 es valtoztatasokrol mi a tapasztalat?
Mintha kicsit kezelhetobbek lennenek az fwk? Kulonosen a a6 nem? A .50esnek meg nagyon kicsi lett a szorasa, igy nagyon durvan szakit es nagyon tavolrol is jol lehet vele celozni. Par burst es mar nincs is szarnya a celpontnak. Nagyon durva lett igy a mustang.
A spitfire meg mar soha nem meglegszik tul.

May the force serve you well!

Kata
Mehetek a Mustangommal is? 😄 (lásd Galéria a nevemmel egy sorban)

[/cserf][/fülünyúl]

Kata, nézz be hozzánk: www.dongo.hu
kevesen vagyunk fenn egyszerre, szal elkél az újonc - különösen miután az oroszok nagy része meglógott az online frontról😊
Kata
Nem akarok szerénytelen lenni, de jó vagyok!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Gyakoroltam kicsit. Sikerült lelõnöm (háromszor is) életem elsõ légi célpontját, egy B-17-est.

[/cserf][/fülünyúl]

HUH de jó kép errõl beszéltem:

Nalátod 😊)