IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

505thZajcev[PT]
De hisz ez a pilota nem is neger!!!!

Kata
Köszönöm! De az a helyzet, hogy még beállítani sem tudtam semmit, úgy szaggatott a fõmenü. No meg az sem mellékes, hogy potom fél óra alatt indult el a játék!

[/cserf][/fülünyúl]

Jaj Kata segitek ne addfel a bellitáson mulik néha!!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Kata
Lenne, de felinstalláltam a ww2-t, és mikor elindítás után betöltõdött a játék kb. fél óra alatt, akkor még a kurzort is alig lehetett mozgatni, úgy szaggatott. Semmire nem tudtam kattintani, beállítani. Úgyhog alt+f4, uninstall... 😞

[/cserf][/fülünyúl]

Akinek van kedve ww2ben repkedni és egy kis kedv csinálo is kell az nézze meg a filmet:itt van

!S mindenkinek kívánok mindenkinek sik találatott😊)))

Nemcso
Egy Pearl Harbor -i misszió mindenféle jóval együtt :

http://www.il2skins.com/?action=display&skinid=13710&ts=1090572744&camefrom=intro

Nemcso
Érdekes, már csak neuro skinjei vannak ott ?
De azért szépek.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Ajánlom az il2skins.comot, regelsz, feltöltöd és akinek tetszik leszedi, ráadásul még hozzáértõktõl is kaphatsz kritikát.

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

na most mivan én nem rosszbol irtam!!

Kata
akkor nem is osztom meg. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
😛

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
mennyi ez a game amúgy?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Persze ezt meg kell tenni hátha😊

Kata
ha kész lesz teljesen, kirakom a skin-t, hátha kell valakinek... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

nagyon super Kata gratulálok!!!!!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
nah... ezt miért nem töltötte fel?!?!?!?!...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
jah, visszaraktam a grafikai minõséget, így tán pöttyet jobb...

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Huha..ennek lattan nehany fritzberenc szerintem a szivehezkap es elkezd a szent Messerschmitt-hez imadkozni
Amugy nem rossz kezdesnek!
Kata
uhh, így nagyban elõjöttek a hibái is. Na majd kijavítom...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Lehet kelett volna mondani hogy print screen-el nem kell illesztgetnie..hanem konyvtaraba meg is csinalja a kepet? 😄
Ezt mindjárt gondoltam

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Seaweed
Vannak...szeretek kotozkodni pl...
De amugy nincsenek am!
neked is biztos vannak hülye szokásaid 😊)

Seaweed
Hat ez kb olyan mintha enter helyett mindig ctrl+entert nyomnal tok feleslegesen!
nem tudom, így szoktam meg...

Seaweed
Oszt'an miert? 😄
Seaweed
Dehat "hisztis" is!
én mindig úgy csinálom

Ahhoz képest, hogy "makacs liba" vagy elég gyorsan feladtad 😊

hmm nekem default skinnek tünt amivel mentél 😊
screenshot --> printscreen

Seaweed
minek a control?
Kata
akkor pill.

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
print screen
ctrl+printsreen

Kata
hogyan tudok képet csinálni róla?

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
képet 😊

Kata
Na de víszintesen? :/

Sebaj, majd lelkierõt gyûjtök, és 1-2 hónap múlva újra próbálom.

Jah, saját skinnel mentem. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Azért ezek nem sugárhajtású vadászok 😊 Ne várd azt hogy úgy mennek mint a rakéta.

Akkor kell lõni amikor kitölti a cél a szélvédõdet (a'la Hartmann), azt legfeljebb nekimész.

boom & zoom rulez 😊))

Kata
De nekem pl. vízszintesen sem akart gyorsulni a Mustang.

[/cserf][/fülünyúl]

Ami nekem feltûnt, hogy nagyon messzirõl kezdtél el lõni. Várd meg amíg teljesen közel érsz az ellenséghez egy egy gyors sorozattal intézd el. Ha már messzirõl lövöldözöl feléje, akkor simán leborít és otthagy.
Ja és persze alap, hogy mindig legyél magasabban és legyél gyorsabb mint az ellenfél. Mustang-al ne állj le fordulózni földközelben a sokkal fürgébb kétfedelû "csotrogányokkal".

Dedikált szervereknek van honlapjuk pl. www.greetergreen.com, sznukinál sehol 😊)
vagyis elvileg kiírja a chatben, hogy lelõtted xy-t.

A lobby szerver behalt, mostanság elég sokszor csinálja.

Hát ja, elõször a gép magabiztos irányítását kell elsajátítani, utána jöhet a dogfight. A dogserverek mondjuk jók, ott is sok kezdõ van és általában nem laggolnak (greetergreen meg hasonlók).

Kata
igen, próbáltam eléje szórni a gépeknek. Kétszer a sorozatom után füstcsíkot húzott a cél, de lelõnöm asszem senkit nem sikerült. Legalábbis nem tudom, hol kell azt megnézni.

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
A celzas is egy "musveszet"...nagyon erezni kell az eloretartast, ismerni (erezni) kell az adott fegyvert..ugyanis a loszer nem fenysebeseggel megy...bar szerintem ezzel tisztaban vagy olyan trivialis 😉