IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    De én azokra a speciális taktikai formációkra és lépésekre gondoltam (ahogy írtam is) amit a valóságban alkalmaztak. Csak emlékezz a Nostromóval repült coopokra! Nem volt hülyeség, sőt! Csakhogy a gyakorlatban valahogy nem akart sosem összejönni, mert túl sok céltudatos gyakorlást, összeszokottságot és fegyelmet igényelt volna.
    Inkább hagytuk az egészet és maradtunk a jól bevált "libasorban egymásután aztán meg aki kapja marja" taktikánál.

Amiről te beszélsz az az egyszerű "csaliztatás". Ata-val mi is szoktuk alkalmazni és bizony igencsak eredményesen. Sőt a WC-WF-on van egy nagyon jól összeszokott nemzetközi társaság, akikkel szintén nagyon jól összelehet dolgozni és élvezet együtt repülni.