IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Megnyugtatlak, hogy nem sokszor húztam meg a ravaszt. Inkább célozgatni próbáltam, nulla sikerrel, fõként inkább menekülnöm kellett, azt még kevesebb sikerrel. Szóval jól lehangolt, majd két hónap múlva megint elõveszem a játékot. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Bizony..en is azt javallanam hogy elotte gyakorolj offline..vagy ne olyan "allatok" koze menj akiknek a leloves szamit csak..de pl geparozni nem tudnak..
Nah nem akarok itt senkit sem megserteni..de ez tapasztalat hogy kiserni nem tud, de verszemet azt ugy tud kapni hogy leallitani sem lehet...
Menj olyanok koze akik tanitanak.nem lelonek...
Nah persze ehhez az is kell, hogy te se minden aron loni akarj..igazabol se a legiharcal kezdik a pilotak...az az utolso!
Kata
1. észrevettem, de mindig csak akkor amikor épp valakit tök véletlenül sikerült volna megszórnom.

2. ki akartam próbálni, de még a gép irányításával is gondjaim vannak: folyton átesek, nem gyorsul vízszintesen sem a gép, mindig lefordulóznak, és még a duplafedelû csotrogányokkal is leszereltek a levegõbõl minden megerõltetés nélkül. Simán beültek mögém, és akkor szedtek le, amikor csak kedvük szottyant.

3. oké, vissza sem tudtam lépni...

4. De ott egyszer meghalok, aztán kampó.

[/cserf][/fülünyúl]

Ne ítélj elsõre 😊

1. a host nagyon lagolt és ezért ugráltak a gépek össze-vissza

2. ne kezdj rögtön online repülni, mert folyton lelõnek

3. a lobby túl van terhelve mostanában és 1000 user felett nem enged be

4. a dogfight is jó dolog, de a cooperatív repüléseket nem tudja semmi felülmúlni

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Punker
fps-t nem tudod kiíratni? valószínûleg kevés a vga-d és azért szaggat be, a te neted nem valószínû hogy lag-gol...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
teljesen le vagyok hangolva/törve, elég rossz élményeim voltak a játékkal kapcsolatban, mint azt priviben is ecseteltem

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
de addig nem akadt meg egyszer sem.

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
majd az új géppel jobban megy 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
na klassz... nem tudtam visszalépni a lobbyra sem...
A játék meg... hát... nem lett jó benyomásom róla. Egyrészt annyira béna vagyok, hogy fordulózni sem tudok, másrészt ha véletlenül sikerült is valakit befogni, akkor megakadt a játék, és mire továbbugrott az ellenfél sehol.

[/cserf][/fülünyúl]

Naja, tapasztaltam párszor...

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Seaweed
Hat a messzere is tud am egni mint a szutyok
igen ojal fillineg😊)))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

égni meg fordulni azt nagyon tudnak 😊))

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

BF42ben is a japo gépeket imádom😊))no pancélzat über motor hang😊))

oké nagyon haladok az il2 felrakásához már

Seaweed
Haz Zero mar most is benne van..szal akar mar most is lehet kamikazezgatni 😄
United Hungarian Kamikaze Squadron 😊))

aki leszáll azt kirúgjuk 😄D

Nekem is úgy volt, kell lenni ott cracknek, csak nem crack volt asszem a neve.

Ja, vas, meg valami kurva gyors net. 712/128-al 10v10-et lehet simán hostolni. Többet csak nagyobb sávszélességeel érdemes (addig volt jó amíg volt kollégiumban lakó pilcsi, 1 gigás net rulez 😊))

Pill Kata késnemk a vendégek fel megyek tsre oké !!!

Kata
Az AEP-et innen kaptam, és vinyón van, Daemonnal mûködtetem.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
és azt hol lehet találni?

[/cserf][/fülünyúl]

Lehet Kata a crack is kell ha nem eredeti a gaméd!!!

Kata
Felraktam az AEP-t, és a patch-eket is. Amikor viszont elindítom a játékot, mindig "nem megfelelõ CD" hibaüzenettel kidob.

[/cserf][/fülünyúl]

szoval jönek nemsokára japon kamikazék???

!S az ég megszállotjainak😊))

Bucser
jaja😊 De majd lesz elõbb utóbb hozzá elég erõs vas😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hát, kb mintha egy képregényt lapozgatnál 😊)

Bucser
már csak a szerverek repülhetõ létszámát kéne megemelni 128-ra és tök jól lehetne repülni online csatát😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
zsííííííííííírrrr

Jó hír! Oleg most tette fel a fórumra:

Anyway the news is about Pacific Fighters installation.

We will offer two types of installation...

We are going for the best possible solution and all who has already FB/AEP will be able to install PF into FB/AEP and then get Pacific Fighters which will include all the previous content of FB/AEP. In this case all the menus will be changed to Pacific Fighters Menus and at the same time old style of campaing in FB/AEP will be still playable as well as all other old features accecible. By this way we will get new looking sim with about 200 flyable aircraft (together with AI includes more than 200). Third party will be able to model online wars something like "all around the world".... and also replay with new US and UK planes and ground vehicles the missions (created by third party or by users themselves or I expect add-ons from Starshoy and others with campaigns for single play and coop campaigns for current European maps as well) and online competitions in coop games on european maps from AEP. This will change totally the content for European theater of gameplay. Great Plus isn't it?
But anyway the main _new_ content will be Pacific Theater with the all new planes, vehicles, ships, carriers, vehicles, guns, campaigns, missions, coop, dogfight etc...

Others, who haven't not FB/AEP will be able to install PF as completely separate stand alone product which will feature only Pacific theater with the only content for this purpose(not small need to say!). Probably these that still haven't FB/AEP will look for activity and speeches on forums about "full" version and especially gameplay online and then will try to buy FB/AEP gold pack that to be able to play as others.... Also good plus for all.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
grrr
szal "weblapom"...
Seaweed
Megy a "wrblapom"...hevenyeszve de docog...talan ;]
Seaweed

()
Bucser
Ábrándulni nem ábrándultam ki😊 Maximum új dolgot tudtam meg😊 Nem vagyok az a típus aki hajlamos elkeseredni, ha valaki tapasztaltabb kioktatja😊

Bucser
Kata folyamatosan fejlõdik😊

Reaper
-kisebb

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
Ezt csak megerõsíteni tudom😊 Mármint a 4. sort mindenképp. Pl. géppárban bejövetel leszálláshoz célterületrõl. Bal szárnyvégen csüngök, küszöbtõl 1 kilóra még 450-500-al robogunk és neki állsz dobottat csinálni:-DDD

Reaper
Ki kell, hogy ábrándítsalak, de a légcsavar állásszögének csökkentésével tudsz elérni lassulást(kisebb vonóerõ híjján). Amúgy a flaps nem fékezés végett van kitalálva, más kérdés, hogy kiválóan alkalmas megfelelõ sebességtartományokban rá😊

Reaper
Valszeg azért nem tudod állítani a légcsavar állásszögét, mert az általad beállított nehézségi fokozaton nincs complex engine management. A trimmet passzolom, mert mûködni kellene kivéve a Ratát és társait. Az ugrálás azért van, mert nem árt trimmelni rácsapáskor, ugyanis zuhanáskor a sebesség növekedésével " meglepõ " módon nõ a felhajtóerõ, amire te reflexbõl bot elõrenyomással válaszolsz, ezért alakul ki az ugrabugra(és ezért kéne a trimm). Amúgy sok sikert a gyakorláshoz.

Más. Az aláírásodban régebben nem volt benne az elsõ jelzõ!:-DDD

Bucser
Elhsizem és számomra is illúzióromboló, csak rengetegszer elõfordult, hogy elindultam egy csapat madár után, mert azt hittem, hogy az enemy.... Ugyanis távolról semmi különbség nincs köztük.. egyébként meg nincs bajom a repülés közbeni navigációval... Különben is csak 5 Km-rõl mûködnek.. Akkor meg már látod õket...

Seaweed
pfff 😄
sch az a Messerschmitt, késõ van...

Puma fej egy musztángon?? Szent Messerscmitt, hova fajulhat még a világ 😊))))

(messzerazisten)

Seaweed
Hat nem tudom..
Nem rohoglek ki...
De nekem irtozatosan illuziorombolo az az ikon....neha meg sajnalom is hogy egyaltalan benne van a jatekban!...
Vicc..hogy jon mar gy szimulatorhoz ilyen repkedo felirat/cedulak az egen...
Nagyon tudnak idegesiteni!
Bucser
jólvan röhögj ki de minden más realisztikusra van kapcsolva...😊 mikor szórakozni vágyom guvvadjon ki a szeme annak akinek 2 anyja van😊

Seaweed
pfff..ikonok ...
Bucser
nálam csak külsõ nézet és térkép van bekapcsolva online-nál.. Ja meg Ikonok, hogy tudjam merre van az ellen😊

Seaweed
jobb also..faszom..bal also 😛
nah megint bebizonyosodott, hogy nem tudom melyik a job esmelyik a ketbalkezem 😄DD
Seaweed
Hat I-16-al csak azert nem mert 400-nal mar erosen zakatol 😛
De amugy mindennel igy szallok le..
Meg anno Flankerbenben is..meg Lock On-ban is..
Nem egyszer ijesztettem mar ra masokra az "orult leszallasaimmal" 😊))
Volt hogy flankerben 400-al "touch and go"-zgattam iskolakoron 😉
Persze ha akarok tudok en szep lapos kilebegtetett leszallast is produkalni, de azt nem szeressem mert sokaig tart 😛