IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #19980 Ha elboldogulsz az angol szöveggel, akkor van néhány iromány amit szimulátor-játékosok írtak. Ezek közül némelyik igencsak alapos, kifejezetten a játékbeli harcra vannak kihegyezve (persze részben élnek ezek a szabályok a valóságban is)
Az egyik legjobb szerintem a 'Shoot to Kill: MarkShot's EAW guide'.
Ez nem il-2-n, hanem az ősi European Air War szimulátoron nevelkedett pilóta írása. Valahol megvan PDF-ben, a neten most csak Ilyen WIKI formában találtam meg. Én gyakorlatilag ez alapján kezdtem tanulgatni a légiharcot. Persze ha van egy hozzáértő mentorod az jobb, de nagyon sok okosság van benne.
A másik jó kis könyvecske az In Pursuit: A Pilot's Guide to Online Air Combat. Valahol ez is megvan otthon PDF-ben, de most látom, hogy az Amazon-on árulják papír alapon is.