IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Bizony bizony, ahogy a mester mondja!

A következőkre van is egy szép példám:
    1. Ismerd a saját géped előnyeit ,hátrányait.
    2.Ismerd az ellenfelek gépeinek előnyeit ,hátrányait.
    3.Erőltesd rá azt a harcmodort az ellenfeledre amiben a te géped erősebb.

Raták ellen repültem Emillel. A Raták folyton energia többletben volt mint én aki nem rég szálltam fel, de ezt sikerült a javamra fordítani azáltal, hogy mindig a szemből támadást erőltettem, de vigyázva arra, hogy én ne legyek egy szintben a Ratával hanem kicsit mindíg alatta. Ugyanis a Rata karburátoros és nem közvetlen befecskendezésű, ezért ha célba akart venni, lekellett volna nyomni az orrát amitől befulladt volna. Persze így is próbálkoztak, de szegény csóri Raták kvázi egyenesen repültek el fölöttem, míg én egy felrántással szétlőttem a hasukat.

Már kezdtem őket sajnálni, de folyton megették. Persze amint tudtam igyekeztem feljebb kerülni és magasból lecsapni ahogy az a nagykönyvben van írva, de ebből is látszik, hogy improvizálni mindig tudni kell :)

Ja és még van egy saját taktikám: "Sose akard ráerőltetni a revidet a célpontra inkább hagyd hogy ő kerüljön bele."

Ennek az az értelme, hogy ha mindenáron ráakarod tenni a revit, az sokszor túl sok felesleges mozgást eredményez amivel csak az energiádat koptatod, ráadásul sok lőszer vesztességel is jár aminek eredménye semmi, de hogy mindenki oda jön az biztos. Inkább repülj lazán, lezseren és csak akkor lőj rövid sorozatokat, ha biztos vagy a találatban. Ja és mielőtt lősz, néz hátra.