IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Ó persze nagyon szívesen! :)

Először is ami az abszolúlt etalon és kötelező az Tobak Tibi bácsi összes műve mint: Pumák földön égen, Pumák és boszorkányok,
    Punka György: A Messer
    Norbert Hanig: A Luftwaffe szolgálatában
    Heinz Knocke: A hazámért repültem
    T. H. Rolszki: Fehér sas kék mezőben

és még sok más, de én csak ezeket olvastam és még sok könyvet szeretnék még becserkészni. Példáúl egyszer láttam az egyik könyvtárban egy könyvet ami szintén sok elbeszélésen alapúl (én ezeket szeretem), mégpedig az angliai csata mindkét oldalon repülő katonák emlékein. sajnos akkor nem volt pénzem és amikor visszamentem, hogy Karácsonyra meglepjem magam, valaki már megelőzött én meg majdnem elbőgtem magam
    Azt hiszem Fegyvertársak vagy mi volt a címe.

Apropó a Dongók honlapján felvolt sorolva pár köny némi ajánlóval, de amikor legutóbb néztem, már nem találtam

Ja és ezúton köszönöm Lacusch-nak a támogatást, még mindíg sok könyvvel lógok neki