IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Ok felfogtam hulye vagyok :P

Mas:
    AI igencsak meglepett minap! 1942, Mig-3 2xShVAK, Sztalingrad, hadjarat, nyar: Jonnek bombazok, kiserik oket messzerek.
    Megyek Mig-el 4000-re hogy jo nagy sebessegel tudjak racsapni Heinkel-ekre. Ramugrik 2 Messzer (1 gepar), majd elkezdek veluk fordulozni 4000-rol enyhe spiralban ereszkedve, hogy a sebesseg nojjon..
    Ahogy az AI-nak FELTUNT!!!, hogy csokken az elonye, es lassab "beerem" forduloban, elobb a vezer valt ki eros bal fordulobol, egy hirtelen jobb leboritassal, majd fordulot koveto kiseroje is!!
    -20-30-as varioval sullyedtek..en meg utanuk... 700Km/h-nal mar aggodtam, hogy ezek behuztak a csobe...hirtelen a geppar akik egymas utan sulyedtek (egy foldkozeli legicsata bontakozott ki elottunk), en meg utanuk egy irtozatos kb 9G-s fordulot vagtak be 7-800Km/h-nal (ez azert szerintem kicsit csalas volt AI reszerol)...kb enyivel mehettek.. mivel en mentem-mentem utanuk..de tudtam 700 fole nem szabad menni, mert szethullik a gepem.. zakatolt is... mar gaz levele, tollak fekezo allasban (vitorla)...gepem egyben van...ekkor mondom most mar ugysem erem oket utol, fel kene huzni...belehuztam ovatosan e ugyletort a bal szarnyam tobol mint a sicc ...