91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#1909 A Sturmgruppe leírás igaz??? Azokat a módosított FW-ket is be lehetne tenni a BF-be:)) -
#1908 Bocs de nagy kepeket fogok belinkelni!
Utobbi idok legjobb grafikai jelentek meg az Aranysasban!
-
Ren #1907 Probald ezt:
http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?il-2 Sturmovik 1.2!rar
-
end #1906 ren na meg van csak hogy ez 1.04-es -
end #1905 REN vagy VALAKI megadnád a pontosabb cimet ahol le lehet tölteni az 1.2-es tort exe-t? -
ottar #1904 De van olyan, a program neve paintvictories.. :)
Csak sajna ajátékban eredetileg benne lévő skineket nem lehet vele megynitni... Le kell tölteni újat, és azzal műxik. -
Vlala #1903 Szerintem nem lehet gondja a régi joyokkal... Nekem Quickshot van, 2 gombos, és a játék nagyon szereti. (Ha a mosógépen játszom még Force Feedback is van)
Néz meg ezeket:
1. Biztos, hogy ez a windowsban az 1-es game controller? Volt már, hogy a kormányomat ismerte fel 1-esnek (pedig nem az volt beállítva), de némelyik egeret is képes játékvezérlőnek beállítani a "Tapasztalat" oprendszere.
2. Más játéknál működik a joy?
3, bár ennyire butának nem illik senkit nézni: csatlakoztatva van? :-) -
antijedi #1902 igen mert felülirja de az a file a patchel nem vátlozik :)
bár én ugy emléxem nekem nem irta át de mind1 is :) -
#1901 Nekem patch után vissza kellett másolnom a a régi file-t... átírta... mondjuk megvan eredetiben, de nem fűlik a fogam a magyar verzióhoz:) -
Ren #1900 Jo, akkor nem szakertek, csak a GCW-n lattam :) -
antijedi #1899 il2höz nem tört exe van hanem egy file amit a patchek nem modositanak de mind1 :) énis még midnig az alapot használom és tökéletesen megy... :) -
Ren #1898 IZe, nem lenne szerencsesebb egy 1.2-es tort exe? (ld. gamecopyworld.com) -
#1897 A régi cracket vissza kéne ám másolni.... -
end #1896 amugy az il-2 1.2-höz kell külön crack ha kell hol lehet letölteni?
most felraktam az 1.2--öt és nem indul a program! -
end #1895 KATA én is a dc++-ról szedtem le és gond nélkül megy a program.ahol meg meg lehet nézni az a dcinfo.org pontosan nem tom le lehet tölteni a dc -t ugy 20gb megosztás szükséges ritkán még annyi se.interneten keresőbe be kell irni dc++ és talán kiadja az információs oldal pontos címét ott minden meg van a dc-ről ami lén yeges.nem szabad megosztani azthiszem 2gb-nál nagyobb fileokat és programokat csak tömörítve szabad.-ez minthna nem lenne fenn -
TTomi #1894 régi joy az igaz, (ezeréves genius Flight2000 f-22), az XP-nek nekem kell megmondani, hogy micsoda. Fittin be tudom kalibrálni, a gameban is tudom konfigolni az axisokat. Csak éppen nem akar működni ezek után se joyról se cursorról a dolog. Szal egyéb ötlet? -
#1893 Hát ha az x-y axis nem megy ott a Joyal van a gáz.. ergo nem ismeri fel a Windózod:) -
TTomi #1892 Hi! Én még csak most fedeztem fel ezt a játékot és egyenlőre az alappal próbálkoznék. Sikerült egy joyra is szert tennem (gyakorlott vadász lehetek ). A problémám az, hogy nem akar müködni az X és Y axis. Minden más működik csak ez a két axis nem. Illetve a cursor billentyűk sem akarják irányítani a gépet. Tud valaki megoldást erre a problémára???? -
#1891 Vagy csinálsz hozzá egy pedállt. Énis csinálta a Logitech em mellé, mert nem tetszett a twist. Külön joj ként van a gépre kapcsolva.
Csak az a bajom vele hogy ezt veszi elsődlegesnek a játék, és a Logitechet nem tudom finombeállítani. -
#1890 hát ha 2 tengelyes kávédaráló szimben nem olyan jó:( Nagy szükséged van itten a lábkormányra...:( Én szívesebben javasolnék egy 3D nem force-os Joyt A mikrofos sidewider precision2-t... Az nagyon okos kis joy és még jó is a minősége bár ára van szép:) Én ehhez mindenféleképpen Twistes joyt ajánlok..mással nem is lehet boldogulni.... -
peter31 #1889 nem csak 2 tengelyes ez egy régebbi cuccos nem a 3D. Megpróbálom csak kiváncsi vayok...
köszi szépen
p -
#1888 De azt már most elmondhatom, hogy rengeteg mindent kellm jad a billentyűzetről használnod... -
#1887 Legotech wingman force.. Fondolom 3 teneglyes force-os wingman...
Javaslom töltsd le a Wingman team oldaláról a Profiler-t utánna meg ugyanonnan az AEP-hez egy profile-t... -
peter31 #1886 Sziasztok!
Ha esetleg van valakinek ilyen Botkormánya
elmondhatná, hogy kell beállítani vagy egy beállított profilt küldeni...
Sehogy se megy nekem...
előre is köszi
p
-
#1885 ja és miért nincs olyan hogy a skalpokat a gép oldalára festik? :D -
neuro #1884 1943. szeptember 11.
Akhtyirskij tábori reptér
http://www.vef2.net/singlemissionstat.php?missionid=25786
A hajnalban leszállt őszi köd hamar eltűnt a mezőkről, és mikor az ébresztő után az eligazító terembe baktattunk már csak pár fehér folt ülte meg a mélyebb völgyeket. Rutin feladatnak tűnő parancsot kaptunk aznap: nyolc La-5-ös gépünkkel kísérjünk el két felderítő Airacobrát Novoroszijszk fölé, majd vissza. A két felderítőhöz talán soknak tűnik a kísérők száma, de a németek, miután elfoglalták Szevasztopolt egyre több vadászgépet és bombázót tudtak átcsoportosítani a Kaukázusba, így még mindig előnyt élveztek a bevethető repülőgépek számát illetően – ha a pilóták bátorságát és hazafiasságát nézzük, akkor azonban mindenképp a mi oldalunkra billen a mérleg nyelve!
A vadászkíséret két négygépes kötelékből állt, jómagam a második kötelék hármas számú Lavocskinjában vártam szorongva, amíg az előttem állók hatalmas porfelhőt kavarva elemelkedek a füves kifutóról.
Mikor rajtam volt a sor lassan gázt adtam, egyenesbe hoztam a gépet az oldalkormánnyal, majd miután már kellő sebességet gyűjtött a gép, felemelkedtem. Érezhetően nehezebben szakadt el a Lavocskin a földtől most, hogy a két póttartály is a szárnya alatt lógott. A taktikánk szerint csak 50%-ra töltöttük fel a gép tankját, de két pót üzemanyagtartályt is felszereltettünk a gépekre, amit ez esetleges légiharc előtt ledobunk, így csak minimális súllyal kell harcba bocsátkoznunk a gyorsabb és erősebb német gépekkel.
Felszállás után 270°-ra álltunk, majd a parancsnok megkezdte az emelkedést 3000 méterre. Félúton elhagytuk a felhőalapot, majd lassan tovább emelkedve elértük a kijelölt magasságot. Még csak 7-8 perce repülhettünk, mikor felhangzott az első kétségbeesett rádióüzenet: „Vadászok 12 óránál!”. A felderítőgépek voltak, akik tőlünk valahol balra, sokkal alacsonyabban repültek. Az egyes raj rögtön a német gépekre vetette magát, amíg mi tartottuk az irányt és repültünk tovább Novoroszijszk irányába, hogy a város feletti légtérben fedezzük a P-39-eseket – már ha eljutnak egyáltalán odáig…
Szerencsére a vadászaink nagyon jó munkát végeztek: tízpercnyi harc után már négy német gép füstölgő roncsa csúfította el a tájat.
Hamarosan egy vonalba kerültünk Novoroszijszk-el és a parancsnok megkezdte a fordulót délnek. Szépen komótosan, zárt kötelékben haladtunk a kijelölt célterület felé. Ekkor még nem is sejtettük, hogy milyen hamar vége lesz ennek az idillnek.
Már láttuk a várost, mikor a légvédelmi ágyúk rákezdtek. Az első fekete pamacsok még ártalmatlanul robbantak előttünk, de ahogy tovább repültünk egyre ijesztőbb közelségbe kerültek a gránátok. Alig tudtam megállni, hogy ne húzzam hasra a botot és emelkedjek ameddig csak a motor bírja, hogy elkerüljem a halálos lövedékeket. Már épp azon voltam, hogy átszólok rádión a vezérnek, hogy szerintem húzódjunk feljebb, mikor a parancsnok gépe egy pillanat alatt darabjaira hullott. Egy 88-as pontosan telibe találta, és a Lavocskin három darabra szakadva kezdett zuhanni. Ritka az ilyen pontos találat, és még ritkább hogy az ember túléljen egy ilyen szörnyű eseményt. Viszkok hadnagy azonban nem vesztette el a fejét és rögtön kiugrott a gépből. Ahogy figyeltem, hogyan nyílik ki az ejtőernyője és kezdi meg lassú süllyedését a légvédelmi gránátok között egy hatalmas csattanás kíséretében olyat ugrott a gépem, mintha egy óriási bika szaladt volna neki alulról. Egy villanás és a szélvédőt a motorból kifröccsenő olaj sötétítette el. A légvédelmi gránát repeszei lyukakat ütöttek a kabintetőn és engem is eltaláltak. A fájdalomtól szinte alig láttam, csak egy vörös ködön keresztül érzékeltem a körülöttem folyó eseményeket. „Nem hiszem el! Ez nem történhet meg kétszer egymás után!” – gondoltam magamban, de szerencsém volt, hiszen legalább a gép nem esett szét. Egy gyors ellenőrzés után láttam, hogy az olaj teljesen elfolyt, és már hallani lehetett, ahogy csikorogva, nyöszörögve erőlködik a motor. A legnagyobb probléma azonban nem is ez volt, hanem hogy a magassági kormányt is találat érte és a gépem nem reagált a kormánymozdulatokra. Gyorsan visszavettem a gázt, lejjebb állítottam a légcsavar állásszögét és már csak abban reménykedtem, hogy valahogy eljutok a saját területünk fölé, ahol megkísérelhetem a kényszerleszállást vagy a kiugrást.
Az üvegre fröccsent olajtól szinte semmit sem lehetett látni, és a sebesüléstől rám szálló vörös köd még tovább rontotta a helyzetet. Rádión kértem segítséget, és a kötelékben repülő másik géptől azt az utasítást kaptam, hogy tartsam az irányt, majd pár perc elteltével megnyugtatott, hogy már biztonságos, baráti terület fölött járunk.
Levettem a gázt és miután a sebesség 300 km/h körülire csökkent ledobtam a kabintetőt, majd kikászálódtam az ülésből és fejest ugrottam a nagy semmibe.
Pár másodpercet még vártam, majd megrántottam az ejtőernyő zsinórját. Ahogy ott lógtam, jó 2000 méter magasan, láttam, ahogy a gépem, mint egy sebesült madár zuhan, vastag fekete füstcsíkot húzva maga után, majd hatalmas vörös robbanással becsapódik a tengerparti fövenybe.
„Ezt is megúsztam!” – gondoltam boldogan, és megpróbáltam elengedni magam. 2-3 perc is kellett, amíg földet értem. Szerencsére többen is látták, hogy kiugrottam és mire földet értem már vártak a földön. A helybeli parasztok egy lovas kocsin vittek be Gelendzhik-be, ahol rögtön a katonai kórházba kerültem.
Sajnos a parancsnok nem élte túl. Őt egy légvédelmi gránát ölte meg, mikor az ejtőernyőjén lógott. Mint utólag kiderült az egyik P-39-est eltalálták a légvédelmi lövészek.
Ha tudtuk volna, hogy ilyen erősen védik Novoroszijszk légterét, valószínűleg messze elkerüljük, és még csak véletlenül sem repülünk be a város fölé. Holnap újabb bevetésre megyünk, és a mai nap eseményeit követően többet nem követünk el ilyen hibát.
-
#1883 ebben nem tudtok segiteni?
ez az f4 kicsit gyenge, de már 30 kuldetést lerepultem és most ha nem fejlodik a tipus akkor kezdhetem egy jobb géppel előről :D -
#1882 Hombre, köszönöm, ez baromi jó ötletnek tűnik, sajna nem biztos hogy vasárnapig ki tudom próbálni, de ha bejön, akkor nagyon fogok örvendezni jól... :-)
Mégeccer köszi, és most piszkálja majd a csőröm hogy jó lesz e így... :-)
Szívesen.
Nekem is a magyar verzió van meg eddig a magyar hadjáratokból az első kettőnél csinálta ezt a hibát.
Én kipróbáltam azt is, hogy feltettem rá az angol javításokat, de az sem segített, csak a szövege angol lett.
-
neuro #1881 Nem kell regisztrálnod magad. Ha jól tudom napi három letöltés megy anélkül is. Csak kattints a linkre, ott meg lesz egy Download Skin File :)
Mondjuk most valami gáz van az il2skins.com-al mert a screenshotok nem látszanak, remélem kijavítják majd. -
#1880 Szép munka:) kérdés hogyan tudom letölteni??? Vagy regisztrálni kell hozzá???
JA egyébként ma próbáltam ki először egy izmosabb 109-est (eddig F-2-vel repültem max vagy f-4-el de inkább a Buffaloval...) Hát meglepődtem.... K-4-et próbáltam az a két ágyú nagyon bejött Ízekre szedi egyetlen találat is a PE-2-st (azért PE-2-n próbáltam mert Buffalóval az egy igen kemény ellenfél tud lenni mire leesik ha nem szerencsés a találat a cseresznyemagpuffogtatókkal...) Életemben nem csináltam még olyat, hogy egyetlen rázuhanással 2 gépet szedjek le anélkül, hogy esetleg bárhogy is időzítéshez nyúlnék... Tetszett.. Lehet, hogy nem én voltam a béna, hanem a gépek amiket eddig repültem??? NA mind1.. mindenesetre elgondolkodtam:) Lehet lassan kezdek egy német hadjáratot is:) -
#1879 Jo lett -
neuro #1878
http://www.il2skins.com/?action=display&skinid=13309
IV/JG3 Rammjager tripla (+1)
Fekete13 - Major Walther Dahl
Fekete8 - Unteroffizier Willi Maximovitz
Fekete12 - pilóta ismeretlen
+1 felségjelzés nélkül -
ottar #1877 Hát nemtom szerintem ez csak valami szerencsétlen véletlen, csak az a gáz, hogy ugye a mentést rontja el..
Eddig semmi hibája nem volt...
És remélem nem is lesz.. :-)
-
neuro #1876 Lehet valamit elrontottak a magyar változatban... -
ottar #1875 A magyar..
Sajnos már csak azt lehetett kapni mikor vettem.. :-(
-
neuro #1874 hmm nekem eddig még nem csinált soha ilyen hibákat az FB.. ez az angol vagy a magyar verzió? -
ottar #1873 Hombre, köszönöm, ez baromi jó ötletnek tűnik, sajna nem biztos hogy vasárnapig ki tudom próbálni, de ha bejön, akkor nagyon fogok örvendezni jól... :-)
Mégeccer köszi, és most piszkálja majd a csőröm hogy jó lesz e így... :-)
-
#1872 Még azt próbáld meg, hogy az utolsó küldetés fájlokról
pl. 11028.properties és 11028.mis csinálsz egy másolatot és átnevezed őket a következő sorszámra aminek jönnie kellene
ezesetben 11029.properties 11029.mis
Majd a campaign.ini -be beírod ezt a sorszámot
[Main]
ExecGenerator DGen.exe
Class il2.game.campaign.CampaignBlue
awardsClass il2.game.campaign.AwardsDEfighter
[list]
11028.mis
11029.mis
end.mis
Elkell, hogy induljon az előző küldetés , ha mázlid van megcsinálja a következőt miután ezt lerepülted.
-
neuro #1871 Próbáld ki a játékban, hátha ott koszosabbnak tűnik :)
http://neuro.agria.hu/_temp/fw190a8_jg3_maximovitz_neuro.zip -
#1870 Kozben az enyem elkeszult, nezz at ide:
Makettezos topic