IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nah most akadtam ki...
Mar megbocsass DNS5000, de nyugottan kapd fel a vizet..
Ekkora marhasagot, beszelni arrol hogy mi hogyan van egy jatekban...szimulator..jah szimulator-JATEK!....
Isten PC(!)-je se lenne eleg csupan egyetlen gep rendes(valos) repulesi modelljenek a lemodellezesehez....es akkor meg csak repul..Nem hogy lo meg harcol...
Mar a kezdeteknel is amelette kardoskodtam, hogy Oleg Maddox-ek azt valtoztatnak amit akarnak, es ugy nyulkalnak bele egy mar megszokott "dologba" ahogy akarnak..engem nem erdekel...CSAK az egyensulyt tartsak fent...mert akkor nem lesz jatszhato a jatek! JAAATEK!
Jah kertem..sokan jonnek , hogy igy meg ugy a haboruban a nemet gepek igy meg ugy jobbak voltak...meg az asok asz..meg azok a hatalmas legigyozelmek...
Khmm..MOST is azt mondom hogy ez egy jatek..az meg egy vilaghaboru volt...emberekkel, akik meghaltak..konyec..vege nincs tovabb a film megall...egyaltalan fel tudjak egyesek fogni mi az a HALAL?...
Nah ha kb igen akkor kezdjenek el ezen az uton haladni..es jussanak el oda, hogy ha mar bla-bla-bla igy meg ugy jobbak voltak a nemet gepek, de nem a Harmadik Birodalom nyerte meg a haborut.. 43-44tol a keleti frontom nem ok voltak legter urai...
Hogy miert?...MERT IRTOZATOS TULEROVEL ALLATAK SZEMBEN!...tokre nem szamitott, hogy milyen gepekkel mentek.. pont mint a T-34..az sem volt a csatamezok tejhatalmu ura..de annyi volt hogy zso szerint eltapostak a naci kutyakat...
Nah ha idaig eljutottak a virtualis alomvilagban elok..akoz kezdejenk el gondolkozni azon, hogy mi lenne ha Valosagos lenne az a kis burok amiben elik virtualis pilota eletuket...
Ad1: Senki sem jatszana vele, mert az ilyen hipp hopp lenyomunk egy legicsatat virtualisan, senkit sem erdekelne, mert vagy mindenki nemet geppel menne, vagy mert igy ...nem...jatszana. Ad2: Lenne szep nagy bukta egesz game, epp ezert, mert "tul realis"..es FB-ig meg AEP-ig el se jutott volna..
Jo lenne?...
Nah ugye hogy nem...
Akkor talan megis az en "egyensuly" emletem a jo?...
Akkor minek sirunk (tok) ezert meg azert...sirjatok inkabb az egyensulyert!!!
(Amit velemenyem szerint helylel kozzel, meg is tudtak a kezdetektol (beta nem hivatalos demo nalam a kezdet) orizni Olegek!)
Nah ezt most jo hosszu lere eresztettem...de ki tudok akadni az ilyen "10 meter per szekundum"-os kijelentesektol..