IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szép munka:) kérdés hogyan tudom letölteni??? Vagy regisztrálni kell hozzá???
JA egyébként ma próbáltam ki először egy izmosabb 109-est (eddig F-2-vel repültem max vagy f-4-el de inkább a Buffaloval...) Hát meglepődtem.... K-4-et próbáltam az a két ágyú nagyon bejött Ízekre szedi egyetlen találat is a PE-2-st (azért PE-2-n próbáltam mert Buffalóval az egy igen kemény ellenfél tud lenni mire leesik ha nem szerencsés a találat a cseresznyemagpuffogtatókkal...) Életemben nem csináltam még olyat, hogy egyetlen rázuhanással 2 gépet szedjek le anélkül, hogy esetleg bárhogy is időzítéshez nyúlnék... Tetszett.. Lehet, hogy nem én voltam a béna, hanem a gépek amiket eddig repültem??? NA mind1.. mindenesetre elgondolkodtam:) Lehet lassan kezdek egy német hadjáratot is:)