91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#1829 ok megvan.hogy erősítsem meg a jelszavam?? -
#1828 Hat ha akarsz jatszani!
Mivel mindenki azzal nyomja...
Igy nem lesz kompatible a te verziod az ovekkel! Ne mfog a szerver beengedni!
Jah es mint mondottam valaszd a Forgotten Battles-t!! ne az IL2-t! -
#1827 (Plusz ha nem ertened mit akar akkor elarulom, hogytana meg egy mukodo email cimet ker toled!..beirod es bent is vagy szobaban..akor "jo" ha mar a jobb felso mezoben a jatekosok nevet latod...ha csak sajatod latod akkor csak te vagy IL2 szobaban!) -
#1826 ja,nekem fönn van a Forgotten Battles +Ace Expansion Pack.
A patch nem.Muszáj letölteni a pachot?? -
#1825 Nah meg + a kep tanulsaga szerint meg be sem leptel..mivel nem erositetted meg a jelszavad a rendszer reszere! ;) -
#1824 Mert sima IL2-vel nem iagzan jatszik mar senki..
IL2 Sturmovik: Forgotten Battles +Ace Expansion Pack -al nyomjak! (+ poccs 1)
(ehhez a Forgotten Battles-t kell valasztanod!) -
#1823 Miért nincs senki benne??
-
#1822 Az a baj, hogy te meg anyira sem vagy kepben hogy felismerd a negativ ironiat....
Nah jolvan beken hagylak ... nem vagyok allatkinzo .Ð -
#1821 Igen csinalt meg anni sima IL2..
SB driver csere megoldotta..
(rahibaztal amugy..;)) -
#1820 köszönöm! -
#1819 Hyperlobby 3.6.68 kliens
Tessék -
#1818 Bocs, én csak a viselkedésből szűröm le a dolgokat. :) -
#1817 húúúú
Tudnál adni egy linket ahonnan leszedhetném? -
#1816 A Hínár nem hinném, hogy 14 éves kategória:)) Talán adj hozzá még ugyanennyit:)
Másik dolog: NEketek csinált már olyat IL2-FB+AEP+2.01 hogy kilépés után az EAX-et ugyanúgy hagyta mint addig és az istenért sem tudom sehol kikapcsolni mert windows úgy látja, hogy rendben van.... Újraindulás sem segített neki... És filmnézéskor baromira zavar:) Meg zenehallgatáskor olyan mintha barlangban ülnék és bedugul a fülem:) -
#1815 köszi neuro!!! -
#1814 Figyi, ilyen kis 14 éves pötsökkel nem fogok leállni vitázni ilyenekről. Pláne, hogy megint baromságot írtál, mert pont azt kértem, hogy felejts el, erre te írod, hogy belém sem rúgnál. Nem ugyanezt kértem íkúfájter? -
neuro #1813 Ráklikkelni a CONNECT gombra :)
de már most látom hogy nem az új Hyperlobby-d van. Most jött ki pár napja... azt tedd fel, mert ezzel nem találsz majd szervert. -
#1812 Itt mit kell csinálnom???
-
#1811 Mindig?
Heh lol...nem is inkabb roftlmao....
Ha egy rodhado tok lennel se rugnak beled..ez egy nyilvanos forum kispofam...es szabad orszagban elunk...
-
#1810 Te mit szólsz mindig hozzám? Zsigeringer? Haggyámálógva! -
#1809 Aztan vigyazz! Mert ha moged kerulnek gyorsan seggbelonek am! -
#1808 Na, még megveszem az alapjátékot, meg valami joyt, és neuronak hála, jövök aprítani benneteket. :P -
#1807 thx.Most letöltöttem ezt a hiperlobbyt.megyek veletek játszani!! -
neuro #1806 nem -
#1805 eredeti játék kell ahoz hogy lehessen multizni??? -
Vlala #1804 Bocsi, duplázok:
A repülési útirányt én sem mindig tudom tartani, nekem is állandóan szólni kell, hogy menjek már a parancsnok után... És mi van ekkor:
This is one, Mayday, I'm going down...
What the hell? Stay on leader's course! -
Vlala #1803 Esetleg megnézhetem Neked küldöldön az eredetit, aztán majd megkapod valahogy... -
#1802 Köszi a linket! -
ottar #1801 Köszi, megpróbálom.. Hátha.. ár még küldetésszerkesztővel nem dolgoztam..
Milyen filét kell betölteni?
-
#1800 Nekem is csinálta ezt a hibát, állítólag az AEP ben már kijavították. Nekem az nincs meg úgyhogy nem tudom igaz e.
Esetleg nézd meg hogy a küldetésszerkesztővel betudod e tölteni és ott csinálsz egy küldit, talán tovább tudsz menni, ha azt teljesíted. -
#1799 Egyenlőre még nem akarok RAM ot venni, mert most bővítettem.
Mindegy, akkor marad így. -
#1798 krll=kell
:)) -
#1797 Nincsenek neked kicsit magas merce szerinti igenyeid? -
#1796 thanx,és ehez eredeti játék krll hogy lehessen multizni??? -
#1795 Mihez próbálsz csatlakozni??? Nem a játékból kell multizni, hanem egy külső progival a Hyperlobbyval... -
#1794 Üdv.Miért nem bírok vele multizni?Nem kapcsolódik a szerverhez. -
#1793 aham, ha én kisérgetném a parancsnokot akkor az eddigi 40 bevetésen még nem lottem volna ellent csak repkedtem volna... még egy kurva parancsot nem kaptam hogy mit csináljak csak a lebaszást hogy hova repulok...
igazábol meg ugy volt hogy mikot szoltak a rádion akkor mondták a hivo jelet is stb, most meg csak beszolnak hogy enemy és ha nem lenne a térkép bekapcsolva akkor nem látnám hogy az enemy rádiozás egy 20km-el odébb lévő parancsnoktol jot és nem is nekem szolt.
plusz mikor 3 kötelék is van akkor kurvára nem tudom ki a 4-es, mert kapásbol van ugye 3 4-es gép, de lehet csak nem figyeltem a trainingen.
van még mit csiszolni érzésem szerint...
a fedezésről meg annyit hogy engem ugy szoktak fedezni hogy mogém repul aztán elkezdi loni az elottem repulo ellenséget, kozben persze én is bekapok párat, nem baj :)
tehát mikor lohetek én? :D -
Sir IvanHoe #1792 He emberek!!
Nagyon jo ez a link, kosz szepen!!
Johetne meg par ha van! -
ottar #1791 Azt viszont már az alapjátékban is nem szerettem, hogy mikor egy küldetésben több kötelék is részt vesz, nem adják ki előre a pontos szerepeket, pl. vörös század a légvédelmet lövi, kékek a repteret bombázzák, vagy x csapat a kísőrővadászokra mennyen, y a bombázókat lője.. ebből kavar szokott lenni, főleg ha már én vagyok a kötelék parancsnoka.. Főleg a bombázós küldetéseknél nem szerencsés az ilyen dolog.... -
#1790 Ennek marha egyszeru oka van!
Ne mte vagy aterminator, nem te nered meg a haborut, es nem te vagy a parancsnok!
A kisero kotelessege a geparparancsnok kiesere, es fedeze, nem az egyeni akciok, es skalpok begyujtese!
Ez igazabol is igy volt..aki ettol eltert az nagyon kemenyen fizetett erte! Akar a sajat vagy tarsa eletevel is!
Tehat ez igy helyes! Torekszik a valosaghusegre.
Ellenben ha te vagy a kotelekparancsnok akkor te dolgod osztogatni a parancsokat, es teged fedez az AI altal vezetett kiserogep! (ha mas parancsot nem adsz neki)