IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
a sima il2 oylan mitnha il2fb demoja lett volna 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
bár mongyuk kinek mi a nagy 😄D
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mert ott is csak 1 motoros gépeket lehet vezetni mint az IL-2 Sturmovik-ban ugye?(tehát nem lehet 2 vagy több motoros repcsiket )
két hete próbálom meg BIT TORRENTTEL Leszakítani ezt a gamát.. kezd a faxom tele lenni vele, hogy még mindig csak 45 %-os a letöltés.
megteszi valaki nekem, hogy megírja egy példányban a részemre?
e-mail: [email protected]
egyeztessünk.
thx,
bc
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Amúgy mindenki panaszkodik az FW-k repképességére, nekem viszont jobban bejönnek, mint a Gustav-ok... 😊))
May the force serve you well!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Én azt hittem hogy ez maga a játék.nem csak kiegészítõ.
Nembaj akkor bekrendelem a sima
IL-2 Forgotten Battles-t.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
De valamiért nem fut.Kell hozzá a sima Il 2 sturmovik?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
1.: Az orosz gépeknél legtöbbször gyengén képzett pilóták repültek (fõleg '43 elött), míg a német gépeken csaknem végig jól kiképzett személyzet repült (csak '44-ben kezdett problémát okozni a hajózószemélyzet képzése). És akkor még a technikai hátrányokról nem is beszéltünk (még a magyarországi harcok idején is volt olyan, hogy egyes orosz gépeneken nem volt rádió!)
2.: Felteszem a Me-262-vel nekiáltál fordulózni a La-5 ellen. Na ez az, amit nem szabad csinálni vele - nem is csináltak ilyet a német pilóták sem. Szépen rácsapás - majd elhúzás taktikáját alkalmazták, és mivel gyorsabbak voltak minden más gépnél, ezért nem kellett amiatt aggódni, hogy valaki utánuk jön. Persze ha olyan ostobaságot csinál valaki, hogy leáll fordulóharcozni egy 262-essel, az meg is érdemli...
Amúgy az orosz gépek hiresek voltak jó fordulékonyságukról (a MiG-3 pl. kifejezetten jó), míg a kései német Bf-109-esek (Gustav-októl) egyre rosszabb és rosszabbak lettek e téren...
3.: Az FW-190 nagyon is jó gép, amikor megjelent a nyugati légiharcokban, az angol pilóták rövid úton rettegni kezdték. Persze meg kell tanulni repülni vele, mert nem annyira kezesbárány, mint az Emil...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
May the force serve you well!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....