IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem inkabb a Single Mission-ok korul nezelodj

PLackó
valaki HELP!

PLackó
Mert ott be lehetne állítani milyen géppel mennyek?KIRÁLY!De hol kell azt beállítani ezt a random küldetést?

PLackó
Hol lehet beállítani hogy 'olyen sima random küldetéssel 'mennyek?

I.C.ram
sima random küldetésnél lehet berakni, meg multiban is vezethetõ. De én úgy tudom, hogy van egy kifejezetten bombázós pálya, ahol ezzel mész.
ranGer2
köszi!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

PLackó
Lécci mond meg hogy hol lehet azt vezetni!

PLackó
Vagy te hol láttad?

PLackó
Nem,biztos hogy nem.Már minden küldetést vagy 2szer megcsináltam!

PLackó
😊

I.C.ram
Sima IL-ben is lehet vezetni azt a bazinagy bombázót BR asszem a neve.
egy másik forumon fogalmazták ezt jól meg:
a sima il2 oylan mitnha il2fb demoja lett volna 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

PLackó
Mert az IL-2 Sturmovik -ban nem lehet egyel sem.

PLackó

amugy "nagy" gépekel lehet repülni csak nem mindegyikel 😊
bár mongyuk kinek mi a nagy 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

PLackó
very THX!!(holnap érkezik meg a F.B. ,még csak a IL-2 Sturmovik van meg.)

azóta hogy nézd meg... bár lehet csak kiegben rakták be nem tom de lehetet vele repülni 😊

I.C.ram
Mióta???
zwilling na 😊

de zwilliget lehet...

I.C.ram
He-111-eseket is lehet vezetni, amik ugye 2 motoros bombázók.
I.C.ram
De lehet többmotorosokat is. Pl. ruszkik négymotoros I. VH-s nehézbombázóját is lehet, ami nagyobb mitn a B-17.
PLackó
thx.
Mert ott is csak 1 motoros gépeket lehet vezetni mint az IL-2 Sturmovik-ban ugye?(tehát nem lehet 2 vagy több motoros repcsiket )

I.C.ram
nem
PLackó
Lehet a FB-ben ilyen 'nagy' gépeket vezetni?:

PLackó
Helló.Én innen rendeltem.(2 nap múlva jött is!

braincruiser
üdv skacok,

két hete próbálom meg BIT TORRENTTEL Leszakítani ezt a gamát.. kezd a faxom tele lenni vele, hogy még mindig csak 45 %-os a letöltés.

megteszi valaki nekem, hogy megírja egy példányban a részemre?
e-mail: [email protected]
egyeztessünk.
thx,
bc

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

cifuatwork
Fordulékonyságban a korai messzerek (pl.: Emil) a jók kis magasságban, a Lavocskinok ellen meg a kései messzerekkel és Focke-kal olyan 6000 méter felett állj le harcolni... 😊

Amúgy mindenki panaszkodik az FW-k repképességére, nekem viszont jobban bejönnek, mint a Gustav-ok... 😊))

nem csak az me262rol beszéltem, nincs 1 német gép sem ami fordulékonyságban vagy vertikálisan fel tudná venni, a versenyt,a 42es la5el, a fw190esek meg csak olyan finoman lehet fordulni mint egy habostorával, különben egyböl stallba megy és lelönnek. De mondjuk akkor is ha sikerül egyenesben tartanod. A játékben nincs eséyed la5 ellen semmilyen geppel esetleg la7(ja a zero kivéve). Persze ha gyorsabb vagy gázturbinással, mivel mással nem lehetsz gyorsabb a la5nel, akkor repülhetsz szembe is, de a hátát soha nem fogod látni. A he162 is sokkal fordulékonyabb mint az me262.Azert is tervezték, hogy a he162-k támadnák a vadászokat a meg262 meg a bombázókat,a 4db m108 azert elég jó bomázók ellen, mig a 20mm esekkel már jól kell célozni. Mondjuk az elég durva hogy 1700LE a la5, a 43as meg már 1800 fellett volt. A német gépek meg 1100 köröl voltak, 1400ra mentek fel 44re. Nem csoda, hogy vertikálisan is jobbak megy gyorsabbak a la5ök. De az iszonyatos fordulékonyságuk azért szerinten el van túlozva.

May the force serve you well!

Repülj magyar messer-rel akkor magyarul beszélnek (minõ váratlan fordulat !😊) AEP-es FB-hez nincs tudtommal csak a sima FB-hez van .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

PLackó
Még nincs a játékhoz magyarosítás ugye?

PLackó
THX.

traXion
MIVAN?????

Nem

PLackó
Sziasztok.A Forgotten Battles-hoz nem kell a sima IL-2 Sturmovik ,ugye?

PLackó
Köszönöm.
Én azt hittem hogy ez maga a játék.nem csak kiegészítõ.
Nembaj akkor bekrendelem a sima
IL-2 Forgotten Battles-t.

Az IL-2 Forgotten Battles kell hozzá , és ne tegyél rá semmilyen patch-et , hanem az 1.0-s FB-re nyomd rá az AEP-ot .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

PLackó
Sziasztok.Nekem ma jött meg (megrendeltem) ezt:IL-2 Sturmovik Forgotten Battles Ace Expansion.
De valamiért nem fut.Kell hozzá a sima Il 2 sturmovik?

RanGer2: www.il2sturmovik.comról leszedegeted, elég nagy, crack nem is kell hozzá.

[NST]Cifu
2x ment el a hozzászólás - szóval az egyiket visszavontam 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bucser
Mi az cifu törölsz is már?😊))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Szerintem csak nem vagy tisztában a tényekkel - és a történelemmel.

1.: Az orosz gépeknél legtöbbször gyengén képzett pilóták repültek (fõleg '43 elött), míg a német gépeken csaknem végig jól kiképzett személyzet repült (csak '44-ben kezdett problémát okozni a hajózószemélyzet képzése). És akkor még a technikai hátrányokról nem is beszéltünk (még a magyarországi harcok idején is volt olyan, hogy egyes orosz gépeneken nem volt rádió!)
2.: Felteszem a Me-262-vel nekiáltál fordulózni a La-5 ellen. Na ez az, amit nem szabad csinálni vele - nem is csináltak ilyet a német pilóták sem. Szépen rácsapás - majd elhúzás taktikáját alkalmazták, és mivel gyorsabbak voltak minden más gépnél, ezért nem kellett amiatt aggódni, hogy valaki utánuk jön. Persze ha olyan ostobaságot csinál valaki, hogy leáll fordulóharcozni egy 262-essel, az meg is érdemli...
Amúgy az orosz gépek hiresek voltak jó fordulékonyságukról (a MiG-3 pl. kifejezetten jó), míg a kései német Bf-109-esek (Gustav-októl) egyre rosszabb és rosszabbak lettek e téren...
3.: Az FW-190 nagyon is jó gép, amikor megjelent a nyugati légiharcokban, az angol pilóták rövid úton rettegni kezdték. Persze meg kell tanulni repülni vele, mert nem annyira kezesbárány, mint az Emil...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

szerintem iszonyat, hogy 1 német gép nem tudja felvenni a versenyt 1 orosz géppel 😞 a 42 la5 megver minden gepet, a gázturbinásokkal együtt. fw190a val repulni szinte lehetetlen. Bombázón kivül mást nem lehet vele lelõnni. Ha valóbban ennyire szarok lettek volna a német gépek, fele addig nem tartott volna a háború.

May the force serve you well!

ranGer2
1.2 es patchet meg cracket nemtudjátok honnan lehet szedni??

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

lokista12
Nem nyertél azt akartam irni le hogy szerintem öt perc

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

lokista12
Nekem ez a kép nagyon bejön:

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

traXion
Ja, és nem veszik el az eddigi carrier, szóval no problem.

traXion
Hú de jó ez az 1.22 + AEP. Nagyon fain! Ajánlom mindenkinek!

traXion
Én nagyban nyomom 1.0-s FBben a Leningrad-Fighter-t. 1943 Januárban vagyok, LA-5-ös vadásszal, nagyon zúz! 😊 Érted, sok idõ volt ide eljutni...

cifuatwork
Erre sajnos nem tudom a választ (nem volt olyan karrier, amit folytathattam volna), de szerintem nem vész el...