IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lebowski
    hajjaj.gondom nincs azzal ha valaki vitatkozik. de annak is megvan a maga módja. érdekes nalyib kollega egyből értette a túlzást és úgy is reflektált. az, ha valaki nem érti az iróniát nem az én hibám, az viszont, hogy ennyire félreérthető volt már az enyém. jó pár éve csapdosom magam földhöz eme gyöngyszemmel, és igenis megvan róla a véleményem, anélkül hogy ültem volna II.VH-s kávédarálóban. és ha egy kritika (hozzáteszem komolytalan, és szerintem érzékelhető) elveszi egy kezdő kedvét, bármiről legyen szó, hurkapálcahegyezés, gomblukasztás v tökömtudja mi, akkor az meg is érdemli.

lényeg a lényeg, én azt gondolom hogy a humor nagy úr, érteni meg jó dolog...