IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
aham, ha én kisérgetném a parancsnokot akkor az eddigi 40 bevetésen még nem lottem volna ellent csak repkedtem volna... még egy kurva parancsot nem kaptam hogy mit csináljak csak a lebaszást hogy hova repulok...
igazábol meg ugy volt hogy mikot szoltak a rádion akkor mondták a hivo jelet is stb, most meg csak beszolnak hogy enemy és ha nem lenne a térkép bekapcsolva akkor nem látnám hogy az enemy rádiozás egy 20km-el odébb lévő parancsnoktol jot és nem is nekem szolt.
plusz mikor 3 kötelék is van akkor kurvára nem tudom ki a 4-es, mert kapásbol van ugye 3 4-es gép, de lehet csak nem figyeltem a trainingen.
van még mit csiszolni érzésem szerint...
a fedezésről meg annyit hogy engem ugy szoktak fedezni hogy mogém repul aztán elkezdi loni az elottem repulo ellenséget, kozben persze én is bekapok párat, nem baj :)
tehát mikor lohetek én? :D