91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#1749 Mennyi a RAM a gepedben? -
#1748 Nektek is van, hogy pár másodpercig tölt a vinyó repülés közben?
Lehet, hogy azért van mert csak 5400 as a vinyóm?
-
#1747 -
#1746 Szánalmas vagy, fiam. -
#1745 "SW-nek igaza van, hogy meg kell venni"
Lehet, hogy több jogtiszta szoftverem van, mint nektek összesen. -
#1744 -
antijedi #1743 dc+++ ra nem oylan jelemzők a virusok mint a többi filecserélőkre, dc++ról én még nem kaptam virus, ez is kevés erényei közé tartozik... -
Vlala #1742 Vannak eltévedt bárányok ebben a gameban is, én is szívtam már ilyet...
A gépeltűnés csak annyi, hogy ne kelljen az álló gépeket kiszámolni a gépednek (Értelmes Mondatok '04)
"Nem szabad a köpésnek útjába állani", ahogy a mondás is tartja.
Kata, SeaWeed
Ne veszekedjetek már... SW-nek igaza van, hogy meg kell venni, de Katának abban van igaza, hogy ezen a fórumon mindenki erről a játékról áradozik, és Magyarországon még nem lehet kapni... Nekem meg marha nagy szerencsém volt, hogy megláttam egy losonci (Szlovákia) kirakatban.
a dc++-ot azért nem ajánlanám, mert
1. megosztott wincsi kell hozzá, hogy a többi décés a Te gépeden is randalírozhasson;
2. Több vírust, trójait, férget lehet vele bekapni, mint ahány légy van a szélvédőmön :-)
Kata: designos a logód, mivel készült? Olyan Coreles, de kituggya... -
#1741 Fájlcserélő progi. Mint az eMule például. Szal' ne próbáld meginni. De megenni se... -
#1740 azt nem ösmerem. Eszik vagy isszák? -
antijedi #1739 probálkozz dc++-al, jobb 5letem nincs -
#1738 Ha nem csak vauznál a levegőbe, hanem olvasnád a fórumot is, akkor láthatod, hogy valaki megígérte, ezért vártam. -
Razgon #1737 Nem kell végigrepülnöd. A kampány indulásakor beállíthatod, hogy az egyes hadszíntereken melyik géppel szeretnél repülni (kiválaszthatod egy legördülő menüből). -
#1736 Mellesleg a legkevesbe sem erdekel, hogy megveszed e..de ne vard az ajtot ha egy forumon nem akar senki sem ebben segiteni.... -
#1735 Mindig a kultura bukkan ki eloszor! -
#1734 Ad1-hez. Meg fogom venni, emiatt ne legyen epegörcsöd. Csak mondták, hogy kellenek valami programok hozzá. Szóval pofa befog. -
#1733 -
#1732 Na neee te hiszed, hogy ez igy mukodik?
Ha nagyon gonosz akarnek lenni:
Ad1: az illegalis, vedd meg mint mi!
Ad2: az eletben el nem talalnal!
Ha nem:
Ad1: Nem hiszem hogy ezt igy kellene intezni a forumon...
Ad2: Ha "mar" megvan visszaterhetunk ra
-
#1731 csak valaki ígérte, hogy megosztja velem a proggit, meg valami sehol-nem-letölthető dolgot, hogy online szitává lyuggathassam a szexi férfipopsitokat. -
Sir IvanHoe #1730 Es nem lehet tarat cserelni ha hatso lovesz vagyok!!
-
#1729 egyébként ezek a dynamic campaignok hogyan mukodnek? pl elkezdtem a németet bf109f2-vel, várhato hogy káésőbb jobb tipusra ulok vagy végig kell repulnom az egész háborut ezzel? :D -
#1728 akcio végén leszállok majd gurulok a helyemre mikor a hátamba jon egy bombázo és leszakitja a szárnyam.... ezek nem látnak?
másik: leszállok gurulok a heelyemre, majd a társaim is megérkeznek de egy perc után eltunnek sorban plusz azok a gépek sincsenek tobé a reptéren akikkkel elméletilge érkeztem :D
másik: nem lehet beparkolni a sátrakba, bár egy hangárba sikerult :D
másik: mikor véletlenul tuzvonalba reouloka társam nem hagyja abba a lovést hanem nbyugodtan szétsoroz... grrr majd mikor szétlovom az ellent és fekete csikot huz, már nem is pazarlom rá a loszert, mert látom le fog zuhanni, erre az egyik társam mogé repul és belelő még párat mire az felrobban és ővé a KILL nem az enyém pfff
:) -
#1727 Istenem..... Játszom a finn kampányt... ÉS 41 Augusztusában kaptam a szakaszomba egy túlbuzgó pilótát.... Az még csak nem is zavaro, hogy a srác ha lát valamit azonnal nekimegy minek a kötelék, de olyan életveszélyeewn viszi azt a gépet, hogy ihaj... Lagg-3-ban ülő oroszt próbáltam lenyomni az én icipiciédes kis buffalommal szűk fordulóban be is fogtam 10 méter van köztünk lőném ki a pilótát erre az a nyomorék újjónc szemből pafffffffffffffffffffffffff Belémvágódik...... Persze neki csak a motorja ment tropára de az én pilótámat kinyirta.... kötsög.... -
#1726 akko biztos lerombolta egy stuka -
#1725 [NEM VÁR TOVÁBB] -
VO101 Lecso #1724 Ha csak AEP van fenn, akkor ba...tod a MG151-et. egy kalap kaki. Ugyanis Olegék valahogy elkefélték. Rakd fel a peccset, hogy 2.01 legyen a verziószám. Ott már szakít a huszas, ahogy kell. -
Razgon #1723 A tényleges sebesség a magasságtól is függ, ha pl 5000 m-en 300-at mutat a sebességmérő akkor a tényleges seb 398 ! -
Razgon #1722 Nem lő le, ha magasságfölényben vagy. És kb. 1000 méterről nyiss tüzet, meg sem fog nyekkenni. -
Razgon #1721 A fegyverek többsége alulméretezett a játékban.
Én kipróbáltam P39-el He-111 ellenében és még 3 találat sem szedte le a 37 mm-es ágyúval... -
Dns5000 #1720 he162ben is van, egyik a foldhoz viszonyitott masik meg a valodi sebesseg, ha ez a ketto ugyan az akkor van egy harmadik is :D. Az az erdekes hogy amit a bal also sarokban szokott mutatni az nem egyezik meg egyik mutatoval sem :D -
#1719 Me 262-ben mért van a sebességmérőnél két mutató? -
Dns5000 #1718 valaki tudja, hogy miert rosszabba a nemet 20mm es geppuska a tobbinel? minden mas gepben eleg jol szakit a 20mm es de a nemet gepekbeb alig okoz valami serulest. A 13mm es meg csak ilyesztgeni jo. -
#1717 Milyen fileokat kell lementeni, hogy megmaradjanak a küldetéseim? -
neuro #1716 vagy a windows-t úgy ahogy van :) -
#1715 Ha végképp elakadtál, telepítsd újra a Dx9-et, illetve a videodrivert is. -
neuro #1714 OpenGL-ben és DirectX-ben is ugyan olyan rossz? -
Vlala #1713 Bekakálok ezen a játékon.
Na, eddig ment szépen, most 800x600x16-on van csak kép, de csak élsimítás nélkül, azzal együtt már nem bírja, black screen.
Na megyek, és felpofozom a videokártya-driveremet. -
Dns5000 #1712 azert kuldhetnel errol a taktikarol egy tracket, lehet hogy igy nem teljesen jott at a lenyeg -
Dns5000 #1711 most neztem, hogy milen durva a spitfire IXe 7500m en, iszonyat siman hagyja le/eri utol a Ta152t -
Dns5000 #1710 Csak az a baj, hogy ha szambe mesz az aival tuti lelo. Nem is szep megoldas szembe menni vele, meg akkor mar minek emelkedni? Egyszeruen szembe repulok vele mar a quick mission elejen. Ez a propeller pitch 75-80% nagyobb magassagban goldoltad bekapcsolni? vagy mar a legelejetol.