IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Dns5000
    Kedves Lecso meg a tobbiek :P

Hat lehet hogy tenyleg nem ugyan azzal a jatekkal jatszunk, mert nallam a bf109 sokkal jobban nyer magassagot, es meg a segsebessege is jobb de max ugyanakkora. A la5 siman utoleri az fw-t.
    Mindennel emelkedve emelkedve szoktam fordulni erre mar rajottem, igy sokkal kissebb a forulo ive, plussz magassagot is nyersz vele. De az fw-nel ilyenkor nagyon visszaesik a sebbesseg, bfel sokkal jobban megy a magassag nyeres. 400-500 nem is lehet fordulni !!! egyenesen 110%+mw50 megy vagy 510-520at szegeny fw.
    A radiator becsuk meg minden es ugy ernek utotl az orosz gepek, hogy meg pislogni sem tudok.
    Bf-el siman tudok la5-ot gyilkolni, yak3 meg la7 mar elegge izzaszto dolog de lehetseges.
    De nagyon megneznek par tracket la5, la7, yak3 ACE AI ellen!!!!
    Seaweed kuldott mar la5 ellen amiben turnfightol es meg nyer is , amit nem ertek :P. De jo kis energy figtot szeretnek latni, ugy hogy 500al fordulsz. Megy hogy lehagyod a la5,yak3 at.
    Irtam mar, hogy szivesen mennek multizni, csak szar a netem ezert nem tudok, igy marad a gep ellen valo jatek :((.