91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sir IvanHoe #1589 Kosz a valaszokat!
Jokat kacagtam rajta!
-
#1588 Amennyi idot ennek a bevesesere pazaroltal, azt nyugodtan pazarolhattad volna a valaszra is........ -
neuro #1587 Dogfight szervereken lesz ennek jeletősége leginkább, ami megy akár napokig is. Sosem lehet majd tudni, hogy mikor éppen csatlakozol, milyen időjárás vár majd... -
ottar #1586 Hopsz, ez igaz.. :-) -
#1585 De legalabb beesteledik, ha sokaig nyomod ;) -
neuro #1584 A dinamikus(!) azt jelenti, hogy menet közben is változik az időjárás. FB-ben ha egy órán keresztül repülsz 400 kilométert, akkor ugyan olyan idő van leszálláskor is, mint amikor elindultál. -
#1583 B-17 -es személyzetéből kettő ernyőnyitás után összeütközött, ernyőjük "összeesett". Majd nem sokkal később közéjük sodrodott egy harmadik is. Ő is ugyanarra a sorsra jutott. Borzasztó lehetett egy ilyen baleset a valóságban, brrr... belegondolni is rossz. -
ottar #1582 Monnyuk a madarakat-vadakat én is hiányolom..
Meg a gyalogság aprítását.. :-))
-
ottar #1581 Mábocs, de az nem elég, hogy kibanagy ködben és oldalszélben szállok fel, majd amikor a felhők felé küzdöm magam napsütés és szélcsend?
És az, hogy amint a tenger irányából beérsz a szárazföld felé, érezhetően megváltoznak a szélviszonyok, dobál a gép, stb.. Mer ezekkel már találkoztam a FB-ben...
-
#1580 A kérésed parancs ! -
neuro #1579 Viszont dinamikus időjárás tényleg jó lenne. Ha minden igaz, a Pacific FIghters.ben már az lesz. Egy fél órás bevetés alatt elkaphat egy jó kis trópusi monszun, aztán mire visszaérsz a hajóra már meg is száradt a gép :)
Az FS2004-ben nagyon profi az időjárás motor, szerintem a legjobb, amit eddig láttam játékban. -
Vlala #1578 De, kihagytam
(valaki lőjön már le, addig úgy látszik, nem hagyom abba)
Éjszaka-nappal változás megjelenítése mindenen, pl. baglyok...
A Battlefield mintájára a repülőből kiugrott pilótát a földön is tudnunk kellene irányítani, sőt, Black and White-szinten nevelgetni is...
Ha beérünk egy városba, (GTA) skilltől függően le lehessen kötni autókat, ügyes játékosoknak bónusz, ha (Hitman) ellenség pilótájának öltözve akár a levegőbe is visszamehetünk egy elkötött géppel, és banzájt rendezhetünk egy ellenséges kötelékben.
Kampány közben (Jedi Academy) legyen lehetőségünk átállni,
és eddigi bajtársainkat hátbalövöldözni...
Végezetül: nem ártana egy Street Legal-szerű hangár, ahol a gépet festhetjük, matricázhatjuk, szerelhetjük, tuningolhatjuk stb...
Ja, és az egésznek el kellene férnie egy CD-n, hogy new kelljen 2-t vagy többet venni, ha valaki át akarja írni. Különben is drága a dupla tok. -
#1577 Az északai égbolton a dátumnak megfelelő csillagképeket kihagytad... :))) -
Vlala #1576 És nem ártana, ha az időjárás igazodna a dátumhoz, pl. májusban több cserebogarat kérünk a propeller által szétszaggatni, decemberben pedig több hóembert és keréknyomot a földre.
Továbbá vadliba-csapatokat, reális fizikával, dátumhű vonulási irányokkal, persze szétlőhetően... civileket a városba, időjáráshoz igazodó öltözékben, esős időben esernyővel... Minimum Mafia-szinten élő városokat, korabeli autókat (mondanom kell még a reális fizikát?)...
A fák ágaira kismadarakat, a tavakba/folyókba halrajokat, az erdőbe vdakat, a mezőre szelídeket :-)
Biztos, hogy nem hagytam ki semmit?
-
#1575 Persze és legyen mindenki számáa elérhető a szeizmológiai vizsgálatokra/szimulációkra használt szuperszámítógépek játékhoz... -
#1574 Sőt, legyenek az UT-ben lévő taunt-szerűségek is (beintenek egymásnak, nyelvet öltenek, szamárfület mutatnak, egyezményes pilótakézjelekkel kommunikálhatnának, stb.) -
#1573 Nem vagy te egy kicsit túl maximalista??? ÖSzze ne kacsintsanak a pilóták arcai mikor egy síkba kerülnek????? -
Sir IvanHoe #1572 Masik.
Ha coopba reulunk es cimbi vezeti a gepet, korbenezesnel miert nem forog a pilota feje? -
Sir IvanHoe #1571 Jaj, pedig az lenne az igazi ha lehetne cserelgetni, mert amugy cserelgettek. -
#1570 Jol tudod, de ettol meg nem lehet ;) -
kiskorúbézoltán #1569 Mintha valamelyik Stukában újratöltené a cuccost , de azt magától csinálja amit kifogyott . Nem vagyok biztos a dologban , lehet , hogy keverem valamivel ... -
#1568 Miert lehet? ;) -
Sir IvanHoe #1567 Ha lovesz vagyok, hogyan lehet tarat cserelni? -
#1566 Jaaaa
(jol sejtettem) -
#1565 Talan work in progress akar lenni az ott az elejen?
Mert akkor kapisgalom, hogy most csinalod!(?)
(Hehe a Work In Progress-t anno atirtuk kollegaimmal Working Properly-re ("hulye" szervizesek mi? :D )...jah ez utobbi csak ugy eszembe jutott ) -
neuro #1564 Saját készítésű szkin... csak még nincs kész.
Beszoktam ide is linkelni őket, hogy mindenki láthassa milyen király vagyok :)) -
#1563 Latom egy felirat: "WIP: Yak-3 Sárga 58 - 157GiAP - 1944"
Meg egy kep.
De hogy miert? mi ez? hogy miva?
(vagy ez sajat munka es most itt kozzeteszed? vagy most miva? ) -
neuro #1562 Seaweed? -
#1561 Neuro: ????? -
#1560 Mea Culpa ! Maxima Mea Culpa!
"Please note that the 2.2 patch currently available on certain sites is not the official version...."
Tehat akkor AEP2.0 => patch1=> 2.01 => patch2 => 2.2 ??? Nem lesz ez kisse nagy verzioszambeli ugras, ahhoz kepest hogy meg csak egy uj gep sem lesz benne???
En azert meg mindig a 2.02-t ereznem a realis megnevezesnek!
(gyak eddig IS errol volt szo!) -
neuro #1559 WIP: Yak-3 Sárga 58 - 157GiAP - 1944
-
#1558 khhmm 2.02 ! -
#1557 A hivatalos oldalon is figyelmeztetnek, hogy az egyes oldalakon kinnt lévő 2.2 patch nem hivatalos, vigyázzon vele mindenki ! -
#1556 Hat en azert csak megvarom a hivatalos oldalon a linkelteket. -
#1555 Köszönöm:) -
neuro #1554 http://www.fighterjerks.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=1 -
#1553 Be tudnad tenni ide a linket?? Nekem valamiért az egész pumaszallas oldal bénázik... Folyamatosan hibákat ír a 3-as -4 es sorokban és azt sem engedi, hogy hozzányúljak a laphoz:( -
neuro #1552 Kint van a patch ha minden igaz... link a pumaszállásos fórumban -
ottar #1551 Megugye a boldog emlékű EAW...:-)))
Kedvem támadt előkeresni.. :-)))) -
#1550 Viszont nekem a PF-tol mar most borsodzik a hatam...bar lehet errol a CFS2 tehet..abban nagyon megutaltam azt a terseget!
Most is vannak ugye mar mappok benne az adott tersegbol, de szo szerint rosszul vagyok, ha turkisz kek viz felett kell repulnom! (Rohadt M$..az emberbe beleoltjak(tottak belem) a gyuloletet)
<i>"Viszont a BoB...hmm..igen az tetszik! Ott nincs az embernek kedve a hideg jeges tengerbe esni, a szelfutta(Dover) partoknak nekicsapodni, fogsagba esni a csigazabalok foldjen...nem eleg hogy osellensegek! Meg a fritzeket is hagytak besetalni! Hat mitmondjak erre kerdem en!?.......... Arthuur!! Hol a TEAAAAAM! 10 perc mulva felszallaaas!!!! ...es en meg nem ittam meg a delutani TEAAAAM!!! Arthuuuuuuuur!!!!!!!!"</i>