IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Vogel
    Én így csinálnám:

"Hát ehhez a konfighoz türelem kell (én most nem AIról beszélek mert az agyaggalamb). Energiát megtartva, hideg fejjel, rácsapások. Sok csak rácsapás lesz lövés nélkül. Amikor leborul akkor elélőni és szigorúan nem utánamenni még kicsit sem. Majd az elemelkedés nem egyenes vonalú felhúzás hanem csiga alakú emelkedés. Igazából fóka taktika."
    Ha P39el volnék és főleg géppárban akkor csali konfig, ami veszélyes a 262es 30asai miatt. Ha egyedül vagyok és csapkodnak (egyébként általános taktikám) akkor sose megyek utána, ha átlagos pilóta az enemy akkor ugyis kilaposodik a rácsapásainak szöge igy már csak sebességfölénye a mérvadó. A rácsapásait elhúzással hárítom, csokkentve energiáját, vagyis ha jön akkor tolom lefelé kicsit a gépemet hogy gyorsuljak. sebességkülönbség enyhül és ha közel van akkor egy nagy sebességű "S" manőverrel lerázom, majd ha ugy ítélem érdemes, utánahúzom, de nem átesésig, és pöttyözöm őt. Szeretnek megijedni és ezzel még jobban csökken a fölénye.

Kicsit kusza leírás de nem vagyok most toppon, első munkanapnak köszönhetően. Majd elmondom szóban, ugyis közben rájöttem ki vagy Sanyix, meg fogsz lepődni, check PM :)