IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Vlala #1458
    LSL
    Ha hátulról, minden előrejelzés nélkül eltalálnak, tényleg roppant idegesítő. Hátra nem lát az emberfia minden gépben, szerencsétlenebb esetben azt sem tudjuk, ki lőtt le. Az én megoldásom erre az, hogy belehallgatok a rádiójukba, ha azt mondják, hogy "vadászok előttünk", nyomok egy fordulót, hogy nem én vagyok-e az a vadász... A joy nem szokott repülni, le van csavarozva :-) Bár volt már olyan küldi, ahol azt hittem, a kb. 150 kg-os íróasztalommal együtt fog repülni!

Újabb trükkrepülés: lőjetek szét magatoknak egy hidat, aztán repüljetek el a romok alatt. Ajánlott gépek: P11c, I-16, I-153, B-239. Minél picibb, annál jobb. Multisoknak advanced szint: 1. játékos megy a híd felé, 2. játékos IL-2-essel vagy mással lebombázza előtte a hidat, 1. játékos a híd friss romjai alatt átkelve túléli. Várjuk az RPK-kat :-)