IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Dansky
    Anno amint lehetett megvettem az első Il2-t. Nagyon tessett, de nagyon hiányzott belőe a dinamikus kampány.
    A FB-vel megjött az is, nemrég szereztem be. És nagyon igyekszem kezdeti lelkesedésemet megtartani.
    Nem az a bajom, hogy béna kezdő vagyok, és ha multiban probálkoznék, iszonyat módon lealáznának :), vagy hogy úgy általában gyakorolnom kell, ez inkább jó dolog, azt jelenti, hogy van hosszutávú perspektíva a játékban.

Nade, miért kell az összes küldetésben olyan eszement távokat berepülni? Vagy miért nem lehet Red Baron vagy European Air War módra "ugrani az akcióra"? Még 8x-os gyorsításban is egy küldetés nagy részében ülök mint a tök amíg az autopilot odarepít ahol légiharc/bombázás kezdődik. Ez minden idők legjobb szimulátora, de ez már kezd nagyon idegesíteni!

Nincs olyan kampánygenerátor, ahol mindig közeli reptérről indulsz? :)