IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #14114 Tegnap Nuke kollégával éjfélbe nyúlóan harcoltunk a vörhenyesek ellen a WC-WF-on méghozzá a balatoni map-on. Jó ideje összehaverkodtam az ottani kompániával, már előre köszönnek nekem ha felmegyek a TS-re, ahhoz képest hogy először csak azért mentem fel, mert az egyik DEY-es már nem tom melyik azonnali magyarázatot várt, hogy hogy képzelem azt, hogy lenyúltam a kill-jét.
Na, mindegy, inteligens ember lévén nem mentem bele egy értelmetlen anyázásba, hanem higgadt ember módjára elmagyaráztam neki, hogy ő béna volt én meg leleményes oszt kész.
Na de nem is ezt akartam mondani, csak szájmenésem van, hanem azt, hogy tegnap sehogysem értettem, hogy mit magyarázzák nekem, hogy ellenség van Floridánál, amikor magyarországon vagyunk. Na nem szaporítom a szót, végül is leesett, hogy a Florida az nekik nem más mint a Tihanyi félsziget! LOOOL