91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka #14071 csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy mennyire nem érdekelnek ezek a gépek és részemről a téma lezárva. ennyi. -
VO101 tvr #14070 :-D -
#14069 ez olyan mintha azt mondád, hogy tök mindegy, hogy Bf109 G-t vagy e-t repülsz... -
Valka #14068 tök mindegy, egyik 19 a másik 20-1 (nekem) -
Valka #14067 vagyis f4 az wildcat, az f6 meg hellcat -
Valka #14066 most már engem is összezavarsz :)
az f3 az hellcat nem? mintha azt lőttem volna. -
Lacusch69 #14065 Már hülye is vagyok: ...Zero vs. Hellcatet... -
Lacusch69 #14064 Máshol hol tudsz Zero vs. Wildcatet összehozni? -
Lacusch69 #14063 Lemaradt: ha már Zero vs. Wildcat: tanulmányozd, hogy mivel sz*patták meg az amcsik a japókat. Spoiler: Thatch-féle háló. (Thatch weave) -
Valka #14062 te javasoltad... -
madmanic #14061 ippon -
Valka #14060 ezt elfogadom, amennyiben nem csak hozzám szól. -
Lacusch69 #14059 Nem akarlak megsérteni, de:
-Ugyanazt a srácot lőtted le 2x egymás után (Fedora). Még a nevét sem láttam más ded.szerver statján, hogy nyilatkozzak róla.
-Nem Hellcateket lőttél le, hanem Wildcateket. -
Lebowski #14058 ja és tudomásom szerint anno ez a fórum azért jött létre hogy segítsünk a másikon, ne pedig csak a mi igazunkat próbáljuk bebizonyítani. sztem kicsit több alázat kijárna. -
Lebowski #14057 sztem ez a vita parttalan. valka, ha annyit repültél volna hellcattel mint zéróval akkor fordított lenne a helyzet.hidd el páran jobban tapasztaltabbak mint Te és végigzongorázták már párszor ezt a kérdést. -
Valka #14056 kíváncsiságból felmentem a zeke vs. wildcatre és 20 perc alatt két hellcatet is lelőttem a6m2-vel. minkét esetben hátrányból indultam és annak ellenére, hogy nem ilyen beállításokhoz vagyok szokva, esélye sem volt a srácnak. (1-szer, mikor szemberepült rám tudott lőni, de elbaxta) igaz én is lezuhantam, egyszer azért, mert fellrobbant a cat és szétvitte a zerot is, másodszor meg eltévedtem a nagy büdös kékségben, úgyhogy szépen bedobtam a gépet a vízbe... -
madmanic #14055 erre mi szükség van... -
VO101 tvr #14054 Lökjed még, ne add fel. Jó olvasni a szép irodalmi nyelvezetedet :-) Az ember igyekszik tanulni az ilyen sztárpilótától. -
Lebowski #14053 csak okosan :) -
Valka #14052 tökre lesz@rlak kisgyerek, ha azt hiszed, hogy lesűlyedek a szintedre, baromira tévedsz. ha nem tudsz érdemben hozzászólni egy témához akkor inkább kussolj! bár a hozzád hasonló fontoskodó kis pöcsök ezt sosem értik meg. -
VO101 tvr #14051 Gondolom most majd emlegeted felmenőimet, feleségem, gyerekem, kutyám :-D Meg hogy buzi-e vagy :-D Hajrá -
VO101 tvr #14050 Ez egy nyilvános fórum, ha nem bírod elviselni más véleményét akkor beszélgess magadban.
És ne személyeskedj, ne kóstolgass hülyegyerek. -
Valka #14049 a többiektől elnézést kérek, nem hittem volna, hogy ez a kis teszt idáig fajul.
@nalyib!
nem úgy értettem, hogy ugyanúgy repül minden géppel, mert ez nem is igaz. az tény, hogy hellel ezelőtt kb. kétszer repültem(nem véletlenül), zeroval már lényegesen többet, de ez nem változtat a véleményemen. 3 monitornál nyilván a periférikus látás a lényeg - ami szerintem igenis jól jön - nem a "fülke átlátszósága".
legyetek már egy kicsit korrektebb hozzám... -
tothgyorgy #14048 Bocsi hogy közbeszólok. de mind a kettőtöknek van igaza. A zéró megfelelő kezekben a háború végén is veszélyes volt. A lényeg hogy jó pilóta üljön benne. Akkorra a jó japán pilóták elfogytak és gyakorlatlan kezdőkkel pótolták őket. Ráadásul többszörös túlerő ellen harcoltak. Néhány gyakorlott pilóta még 45-ben is aratta a győzelmeket vele. A pilóta a lényeg. Tudni kell a gép előnyeit, hátrányait.
Az ai pilcsik gyengék. Online ellen én is gyengén muzsikálok, padig az ai-t arattam rendesen. -
Valka #14047 nem leszel tőlük jobb pilóta, az igaz, de ha tudod használni őket, nagyban nőnek az esélyeid, szerintem ezen nem érdemes vitatkozni. van aki nem használja és mégis menő? na és?! valszeg ha használná még jobb lenne. ugye nem azon vitatkoztok velem, hogy a 6dof használata ad-e plusz előnyt, vagy sem?!
a hell meg az f4u azért voltak jó gépek, mert sokoldalúan lehetett őket felhasználni és tartósak voltak. nem azért mintha olyan jó vadászok lettek volna.
nem hiszem azt, hogy az a gép jobb, amelyik jobban fordul. mintha nem írtam volna már le ezerszer itt is meg a másik fórumon is, hogy a fóka a kedvenc gépem. természetesen azzal is tisztában vagyok, mennyit jelent a pilóta felkészültsége, nem tudom minek ez sok fellengzős duma, mintha valami kezdő lennék.
tvr!
ha nem érdekel a vita, minek szólsz bele? ezt a "plaxstationos" 'f@szagyerekvagyok' dumádat meg tartogasd a barátnődnek. ja és azt is említsd meg neki, hogy te "fullrealban" repülsz - naggggyon menő vagy tőle! -
#14046 kedves Valka!
sztem azért nincs igazad, mert:
- a technikai feltételek miatt nem leszel sokkal jobb pilóta
ismerek olyan embert, aki online nem használja a trackirt, mert a hatswitchet jobban megszokta
egyáltalán nem vagy hátrányban ha nincs tr-ed, ezt csak te gondolod
a legmenőbb pilóták sem használják (pl Ultima Latet ha mond ez a név valamit)
-a hellcat az egyik legjobb gép volt a háborúban, amikor megjelent (az f4u-val együtt) akkor vége volt a zero uralomnak, féltek is tőle a japcsik
a zero csak a fordulási sugárban volt jobb
az amcsik viszont ezt nagy ívben leszarták, mert ezt a gépet nem a fordulózásra tervezték
ez a játékban nagyon jól le van modellezve
általában az emberek azt hiszik, az a jobb gép amelyik jobban fordul
hatalmas tévedés
a pilóta a lényeg
nem a joystick, a trackir és a gép
ezek is számítanak, de a lényeg a pilóta
-
tothgyorgy #14045 Most sikerült. Küldtem is egy üzenetet.
Gyerekek ez itt a reklám helye. Magyar szerver, magyar pálya (balaton)
Ha este otthon leszek én is kipróbálom, ha nem akkor hétfőn. -
kiskorúbézoltán #14044 Üdv Sanyo!
Már rég nem repülök Il-2-vel, de azért sok sikert kívánok a FlyOnline-hoz!
Ha FR lesz és "just for fun" dog is lesz, nem csak komoly online háború akkor lehet vissza is pakolom a sturmót. :) -
#14043 Igen a hyperlobbyn: "FlyOnline". :) A dogfight szerverek között keressétek majd. -
#14042 Értem.
Gondolom Hyperlobbyn lesz, de milyen néven? flyonline? :) -
#14041 Délután-estefelé tesztüzem. -
tothgyorgy #14040 Köszi! -
#14039 Lehet, hogy rosszul írtad be a jelszavadat. Az ott megadott email címedre elküldök egy újat, azt belépés után változtasd meg. -
tothgyorgy #14038 You exceeded the maximum allowed number of login attempts. In addition to your username and password you now also have to enter the confirm code from the image you see below. -
#14037 Mi a hibaüzenet? -
nalyib #14036 Hogy mennyit takar és mutat a két beállítás, azt a valódi pilótafülkéhez mérten értettem - akármennyire zavar a zárt, még mindig messze közelebb áll a valósághoz az összes gépen, mintha kikapcsolnád...
Fix bekapcsolt fülkénél a másik sem lát többet, nem kerülsz hátrányba, sőt, a műszerfal még 3 monitoron sem lesz átlátszóbb.
Ha az AI minden gépen egyformán hülye, akkor meg egyértelmű hogy két egész másra való gépből az egyiken jobb lesz...ráadásul az ellenfele (Te) is Zero-val tud jobban, ettól végképp komolytalan ez a teszt...
Menjünk fel 1v1 egy üres szerverre, válasszunk egy gépet amivel jók vagyunk, meg egyet amivel nem tudunk repülni....lőjjük le egymást felváltva a kedvencünkkel, és szűrjük le, hogy a másik gép hulladék.. -
tothgyorgy #14035 Sanyo most fejleszti. Tényleg Sanyo Reggeltem a fórumadba, másodszorra el is fogadta, de nem enged be. -
#14034 Te hol próbálod?
Szimulátorból, Hyperlobbyból, vagy más szerverkeresőből?
a 21000-es portot át kell engedni ha van tűzfalad, vagy routered!
Magyar szerver hivatalosan mikor fog indulni?:) -
Solyom2 #14033 Hello!
Az lenne a gond hogy amikor a Forgotten Battle-sen akarok multizni rákattintok arra hogy csatlakozás a szerverhez.Amikor arra megyek hogy helyi kiszolgáló keresése nem hoozz be semmit.Amikor a csatlakozásra megyek csak örökké tölt.Mégis mit egyek?A helyi kiszolgálónál ki ír egy olyat hogy, :21000 és semmi.Nem indul egyszerűen nem tudom mit tegyek.Tudna valaki segíteni? -
Lebowski #14032 szerintem annak örülj hogy kettészedted a gépet.a statisztika a másoknak nyujtott visszajelzés. szerintem sokkal fontosabb az hogy TE magad tudod hogy TE lőtted le.szard má le a mások véleményét.sztem magadért repülsz.én legalábbis ezt így gondolom, ha egyedüli pilóta vagy. ha onlinewar-ról van szó az más.de ott meg nem csinálnak ilyet a népek. tulajdonképpen miti is vársz egy olyan dog-tól ahol van ikon, külsőnézet, sőt méga piótafülkét is ki lehet kapcsolni, úgy hogy egy fix célkereszt van előtted és látod a gép orra alatt levő dolgokat. ezek a szerverek röhejesek. megnézel bármilyen online wart, jóeset az amikor van speedbar. régen asszem Bellumwar-on pl az sem volt. na ugy a faint amikor télleg a műszert kell bámulnod hogy mennyivel mész... ezért szim a szim és nem azért mert tyű kettészedtem egy gépet és a mocskos kis hiéna ellopja.lősz egy másikat. (vagy kilövöd előle... :D )