IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Dns5000
    Na ma kirpobaltam a bf feket, mostanaban csak fokakat probaltam es mivel azt olvastam mindenhol, hogy az fw gyorsabb ezert azt hittem hogy tenyleg gyorsabb is. A jatekban meglepro modon a bfek tenyleg iszonyat gyorsan nyernek magassagot es a vegsebesseg is egesz jo, sott manoverezo kepesege fenyevekkel van a foka felett. Yak AIkat tenyleg nem nehez bf el lovoldozni. La5 azert meg elegge izzaszto, spitfire meg szinte lehetetlen. Ha ossze is jon, hogy mogejuk keruljek, nagyon figyelni kell hogy idoben levegyem a gazt, kolonben tuti lefordul rollam es mar a hatam mogott is van. A l5,spitfire gepekkel nincs ilyen problema, sokkal nagyobb sebessegnel is jobban fordulnak.
    Ja es ha veletlenul tulmesz bf el a jobban manoverezo gepek, akkor nincs sok esely.