IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
"A végén az emlékérem kilépés ?"
Á nem . Asszem ha ráviszed az egeret a plecsnire valami szövegbuborék megjelenik ,hogy miért adta Negh Vezértízezredes .
Különben mint rep egység ,hát már nem nagyon vagyunk,jószerivel ,csak magányosan repül már aki néha megjelenik. Pedig ,volt mikor tizen sőtt többen is mentünk háborúba,és volt ilyenkor olyan is ,hogy egy komplett Ross -os brigádot leabáltunk tán egy saját veszteséggel. Node akkortájt még együtt gyakoroltunk ,mondhatnám napi szinten . Különben a legjobb (szerintem) ha csapatban megy az ember ,összerádiózva. Ha sokat repülsz ugyanazokkal,egy idő után már egy távoli pötty-ből is tudod ,hogy ki az ,mit csinál.
És hogy hogyan fogsz repülni?
Szerintem az csak rajtad és a belefeccőlt időn múlik.
Van a lobbyn egy srác,másfél éve megkeresett ,hogy kicsit repkedjek vele.Kezdő volt ,de a fejébe vette ,hogy megnyer valami versenyt.
Nos lekapkodtam párszór ,mutattam ezt azt ennyibe is maradtunk.
Fél év múlva ismét jön,hogy dogoljunk.Nos alig bírtam kihozni 50% ra a dolgot. Eltelt ismét pár hónap,megjelenik,hogy nosza reppenjünk.
Csak annyit mondok ,már azon gondolkoztam hány darabra törjem azX52-őt.
Aztán mondtam neki,hogy a moszkvai nénikéjét alázza én erre nem vagyok vevő:DD Na asszem harmadik vagy negyedik lett .