91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #13751 Egyrészt a 22"-os monitor nagyobb felbontása miatt (NEM AZ IL_2-ben), másrészt volt egy kedvező ajánlatom a régi alaplap-proci-RAM kombó beszámításával. -
Szepy2884 #13750 Én rajtad sosem röhögnék! Amúgy mi miatt ?? :) -
Szepy2884 #13749 Mondtam már, hogy utálom a Shiteket ugye?? Na hát akkor a La-5 FN mégjobban! Azt a rohadt gépet alig lehet levakarni az égről! Hihetetlen mit benyel Még a P-47 is hamarabb leesik mint az. De az a valóságan is egy repülő tank volt. -
Lacusch69 #13748 Röhögj rajtam nyugodtan, a múlt hónapban fejlesztettem egy nagyot (igaz, nem a BoB miatt). -
Szepy2884 #13747 Kicsit megmosolyogtam és mosolygom ma is azon naiv lelkeket, akik "Mindjárt kijön a BOB!" felkiáltással, rögtön konfiguráció fejlesztésbe kezdtek :))
Elnézést, ha vkit megbántottam, de én majd akkor veszek új vasat, ha majd a polcon lesz a BOB ;) -
Lacusch69 #13746 Eddig sem kapkodták el... -
Richtofen #13745 ... és közben nem kéne annyira a SOW-ot siettetni, érettebb program lenne belőle amikor kijön. -
Richtofen #13744 Szerintem is lenne még szusz az Il-2-ben. Kidobhatnának még egy két fizetős addont. Van csomó gép ami hiányzik a játékból. Javíthatnák a modellezést (akár a SOW-ba fejlesztett dolgokat is lehetne bétatesztelni, mint ahogy a 4.01-es verziótól kezdve ez hivatalosan is így van). -
Richtofen #13743 Igen, valszeg már használták egy ideje.
Lehet, hogy sok mod megjelent, biztosan értéket is teremtettek, ezt most nem cinikusan mondom. Úgy láttam vannak új gépek, térképek, stb.
Az, hogy nem kezdett el csalni boldog boldogtalan, csak annak köszönhető, hogy a komolyab szájtok, fórumok, nem engednek olyan modot publikálni, amiben FM/DM módosítás van.
Ez nem jelenti azt, hogy fű alatt nem terjednek ilyen jellegű modok is.
Az, hogy csak az orosz verzóval megy, szerintem csak azzal magyarázható, hogy QTim a saját verzóját törte meg. A il2fb.exe felelős az SFS fájlokból kibontani a tartalmat. Ez az egy változat elég mindenkinek.
Az akár az előny megtartása miatt, de akár a többiek védelmében is történhetett, hogy titkolták (kevesebb mod, kevesebb csalás) -
Lebowski #13742 mivel esetleg orosz??? :D -
#13741 Magyarázhatjuk ezt ,így vagy úgy de aszondom mindennek az oka Oleg:)
A francnak nem foglalkozik kedvenc programommal,oszt a modderek sem kellenének. -
Lebowski #13740 mivel esetleg orosz a program??? -
#13739 Bizony, hogy nem. Ugyanis, egyre nagyobb azon irányú mggyözödésem, hogy "zárt körü" társaságokban ez már évek óta ismert dolog volt, amit gusztustalan módon, ki is használtak. Inkább köszönje meg mindenki neki, hogy publikussá tette. Igen, egy csomó MOD megjelent azóta és nem az történt, hogy boldog, boldogtalan csalni kezdett.
Azért annak fel kellene tünnie, hogy orosz verióval megyen, más verzokkal meg nem. Vajon melyik oldalnak kedvezett ez a dolog??? -
Richtofen #13738 A Punkbustert azért nem tolerálják sokan, mert eléggé etikátlan és veszélyes, hogy gyakorlatilag bármit megtehetnek a gépeddel távolról, ha fut: screenshotot kérnek le, fájlokat nézegetnek, stb. Másrészt tényleg nem kijátszhatatlan.
Ugyanez a baj a másolásvédelmekkel: olyan mélyen épülnek be az operációs rendszerbe, hogy kikerülik a vírusvédelmet, tűzfalat, stb, és ezt nem nem mindenki nyeli be egy játék miatt.
Szerintem ez örök probléma lesz. Olyan szerveren kell játszani, ahol többnyire megbízható emberek repülnek, és szűrik a csalókat. Mást nem nagyon lehet tenni.
Azt a ruszki gyereket kéne tökön rúgni, aki közzétette az SFS extractor-t. (Bár most páran biztos nem értetek egyet, mert akkor SoundMod se lenne)
-
tothgyorgy #13737 Sajnos. Ezek azok akik győzni akarnak, mindegy hogyan. Ez azomban tényleg nem teszi őket jóvá, csak elkeserítik a becsűletes játékosokat. Elveszik a játék értelmét. -
#13736 Sajnos van pár idióta, aki lusta tapasztalatot szerezni, vagy egyszerűen képtelen megtanulni normálisan légiharcolni és csak csalással tud "királykodni". Elcseszi ezzel a többiek játékát is. -
tothgyorgy #13735 Ja ilyen leggoltató készüléket pár ft-ért én is összeütnék 20 perc alatt. Csak hát utálom a csalást. Offline fps-ben is csak végszükség esetén fanyalodom rá, és nem is élvezem így a játékot.
Azért kíváncsi vagyok, ezek a komák mit élveznek rajta. Lőttem végtelen lőszerrel és sérthetetlen géppel valakit ? Ha valaki megnézi a statomat láthatja, 6x lelőnek minden gépért. Mégis szeretek online repűlni. Reszkessenek a földi célok ! -
Valka #13734 " már kevésbé érdekel mint akár egy éve is."
ja, mire megszoksz egy disznóságot, már jön a következő fokozat. -
#13733 A leggyakoribb amikor laggoltatnak. Amig mondjuk előnyös helyzetben vannak minden simán megy de ha fordul a kocka na akkor beindul a fénysebességre váltás. Aszongyák az okosok ,hogy vagy kikapcsolja a modemet egy pillanatra,vagy bekapcsol valami progit . Aztán persze vannak lehetetlen dolgok ,amiket képtelenség megcsinálni egy adott géppel,pl megy 400 al visszintesen 2000 pluszban vagyok megcsapom 600 al ,szépen húzom felfele ,nem meredeken de azért tempósan ,naszoval hátranézek oszt vígan ott van mögöttem :)De mint már mondtam már kevésbé érdekel mint akár egy éve is.
-
tothgyorgy #13732 Ha tudsz olyat aki biztosan csal v olyan szervert ahol tudod h sűrün előfordul, légyszi szólj. Ha van feketelistád küld el akár priviben is.
Utálom a csalást. Uk1 pl rendszeresen kidobja a csalással gyanusítottakat. Bár inkább a lagg a bűnös. -
#13731 Hát war -on már volt rá példa ,de ezeken tömegszervereken mit tudsz tenni?
Én speciel ignorra teszem aki már több mint gyanus,meg nem megyek be olyan szerverekre ahol olyanok repülnek akiket nem ismerek. Megjegyzem eleinte az Il2 elég csalásbiztos volt ,de mint mondottam mára azt csinálnak benne amit akarnak. Talán majd a BOB helyreállítja amit helyre kell állítani:) -
tothgyorgy #13730 Szerintem ez olyan mint a sportban dopping. És ugyan úgy kellene bűntetni. Eltiltani hosszabb v rövidebb időre. A statját is törölni. Persze csak bizonyítás után. -
nalyib #13729 Azért punkbuster-frissítés után pár órával mindig megjelentek az új radarok meg aimbotok:) Ott több csalót láttam, mint il2-ben. -
nalyib #13728 "Hmm... A csíterkedés pszichológiáját sosem értettem. Egy győzelem akkor élmény, ha megdolgozol érte."
Akkor mi van az MMORPG-k sikerével? Ott nem közvetlenül rajtad múlik a győzelem, mégis örül a sok ki zabi minden alkalommal, ha győz a level-81 darkelfmagekillerorcjával:) -
Lacusch69 #13727 Régebben egy keveset America's Army-ztam, ott a Punkbuster volt a csalók ellen. Itt nem lehetne? -
Lacusch69 #13726 Hát, én már láttam ROSS-ostól más furcsát is, pedig csak egy gyakorló szerver (BGserver) volt... -
RedRiot #13725 Hmm... A csíterkedés pszichológiáját sosem értettem. Egy győzelem akkor élmény, ha megdolgozol érte. Eleve az Il2-ben vannak olyan madarak, amik olyan szinten erősek/túlmodellezettek (La-7?) hogy már szinte azzal repülni is csítnek számít. Még ezen felül mókolni a programmal... Minek örülnek ilyenkor, komolyan? Hogy tönkreteszik mások szórakozását?
Autó-szimulátoroknál is vannak ilyen gyökérarcú emberek. Nincs olyan online játék, ahol ne bukkanna fel egy ilyen. Bi6-os kiscsászárnak innen kívánom, hogy az a repülés legyen élete legnagyobb élménye. -
Valka #13724 persze-persze, én is láttam már shitfightert percekig 600 km/h fölött repülni tengerszinten, de azért ennyire egyértelmű és durva csalást még nem tapasztaltam. ez már teljesen nyilvánvaló és kimagyarázhatatlan, pofátlan csalás!!! bár a srác reptudományát elnézve nem lehetett valami öreg róka... szóval lehet, hogy csak a csalás kedvéért csalt, hogy megmutassa milyen menő. bár ez itt nem fog megállni, sajnos... alighanem most jönnek majd csak az igazán "csítergépek". -
#13723 Mióta 4-5 évvel ezelőtt kiderült és tudni lehett, hogy a ROSS-osok amint helyet váltasz a kabinban tudják, hogy hol van a géped a térképen valamint ehhez okos kis programot is írtak, hogy figyelje ezeket a váltásokat. Nos én azóta nem veszem komolyan az Il-2-t. -
#13722 Hát miért is csodálkozol ezen??? Gondolj bele ,hogy pl a sundmoddal nyugodtan beléphetek bármelyik serverre. Nos ha ezeket az átalakításokat nem veszi észre a program ,tehát becsapható akkor számomra már régtől nyilvánvaló,hogy bármit meg lehet csinálni. Mióta teret nyertek ezek a mod ok azóta nem is veszem komolyan az IL-t. -
Valka #13721 na, akkor hadd jelentsek be egy teljesen egyértelmű csalást! skies of fire szerveren lerchével lőttem agy manőverező bi6-ost. először csak kapáslövést adtam le rá - 2x30mm ált. elég egy sugárhajtásúnak - de láttam, hogy nem esik szét. újabb fordulózásokat követően az is látszott, hogy meg sem sérült. ezek után beleeresztettem vagy 15-20 skulót egy sorozattal, de csak repkedett tovább. időközben jött még egy lerche, az is megsorozta, majd egy ta 183-as is. egy karcolás nem esett rajta, a srác továbbra is csak próbált kimanőverezni minket. ezek után úgy döntöttem, belerepülök, lássuk mi lesz. nos, a lerche szétesett, bi6-on egy karcolás se. még figyeltem utána egy darabig, láttam, hogy a másik lerche is belerepül hasonló eredménnyel. egyértelmű azt hiszem... csak azt bánom, hogy nem vettem fel, de mivel ált. nem készítek felvételeket, most sem jutott eszembe sajnos. -
#13720 Na azért nem oly nagy az a probléma. Először is ha észrevesz és kifordul ,az egy dolog. De a sokadik rácsapásnál már hibázhat ,és persze nem kell mindig ugyanazon pozicióból támadnod. Hiszen nálad a magassági és sebesség előny ,így te választod meg a támadás mikéntjét. Gondolj bele a ficak kiszolgáltatottnak érzi magát lett légyen bármennyire is tapasztalt és ezért idegesebb is lesz mint kellene. Ha kitartó vagy ,hibázni fog és akkor amen. Ha kapkodsz és te hibázol akkor viszont neked harangoznak:) -
tothgyorgy #13719 Érdekes hogy a me v fw pillanatok alatt lezuhan, a vörös gépek meg csak nyelik a találatokat. Hiába jó fából készültek az orosz gépek. Rácsapsz, megsorozod, villog szépen mint egy neonreklám, túlrepülöd, utánad fordul és lelő. -
RedRiot #13718 Köszi a tanácsot! -
Lacusch69 #13717 Apró segítség: a megtámadott AI kb.300m távolságról fordul ki...
Humán ellenfél: kicsit hülyén hangzik, de ha észrevett, akkor figyelem, hogy milyen távolságról fordul ki, és a következő rácsapásnál ennél messzebbről nyitok tüzet. Persze ez Messzernél kisebb probléma a koncentrált fegyverek miatt, Fókánál nagyobb probléma, mert 150m a fegyverek összetartása (nálam). És mindezek közben igyekszem a Nappal is sakkozni egy kicsit... (főleg ikonmentes szerveren) -
#13716 Elfogy a FW üzemanyaga vagy a rata egy eldobott lézersorozattal lyukat lő a szárnyba és a FW magától lezuhan. -
RedRiot #13715 Huh, én asszem maradok a QMBs bohóckodásnál. 2001-ben vettem meg az eredeti Il2-t, azóta kisebb-nagyobb szünetekkel játszok vele, de valahogy nincs tehetségem hozzá. Ettől függetlenül nagyon szeretem, szívesen töltöm az időmet régi vadászokat próbálgatva.
Ha megengedtek egy nagyon amatőr kérdést: ugye a vadászoknak két csoportja van: az egyik a fordulóharcokra jobb (Rata, Lavocskinok, Zero), a másik pedig az izomgépek (P47, FW stb.). Utóbbiaknál ugye a boom-n-zoom taktikát javasolják mindenhol. Ami ugye ha jól tudom, kiszúrni az alacsonyabban repülő gyanútlan célpontot, aztán óriási sebességtöblettel lecsapni rá, majd spuri vissza a magasba, ami ugye az ilyen gépek erős motorjaival gyerekjáték. Kérdésem a következő: mi van akkor, ha a kisebb, gyengusz gépnek nem vak a pilótája, és az uccsó pillanatban egy éles fordulóval kitér a 800-al lezúduló Fóka elől? Aztán a következő lecsapásnál mégegyszer? Ugye egy FW nem kezdhet fordulózni mondjuk egy Ratával, de ha a Rata már látja őt, akkor hogy lehet b'n'z-zni ellene? A Rata mivel lassú, nem tud támadópozícióba kerülni, de mivel nagyon fordulékony, könnyen ki tud fordulni az ólomesőből. Ilyenkor mi a meccs vége, feltételezve két egyformán jóképességű pilótát?
-
#13714 Legyünk öszinték Vogel. Ez a játék ,mint sok másik is nagyban ember függő. Én állíthatok akármit akkor is később veszem észre az enemit mint mondluk Gida .Ő pl tft-n komoly felbontáson is megmondja valamiről amit nem is látok ,hogy milyen gép:)) A valóságban is hasonló volt a helyzet,asszem itt sincs másként. Hála az égnek ,hogy vannak olyanok mint ti,oszt örülünk ,hogy vagytok:D Beinvesztál az ember igen komoly összegeket ,komoly hardverekbe és azt hiszi ettől jobban fog menni . Hát asszem ez tévedés. Sokat ,nagyon sokat kell szerintem gyakorolni,és akkor mindegy milyen a monitor a joy stb. Annó nagyon sokat gyakoroltam,mostanában alig,meg is látszik ,egy elefántot sem nagyon találok el. -
#13713 Jó persze elfelejtettem hogy áttértek sokan TFT-re. Azzal kész káosz volt a jetflyon. Alig láttam vmit. Ezé sose fogom lecserélni a 17es crt-t :)
Trucker, tod hogy nem rád gondoltam ;)
Mit akarsz látni a műszereken? Érzésből kell repülni, a műszerek csak önellenőrzésre szolgálnak.
Mikor a srácokkal repülök gyakran megmonjuk milyen gép milyen oldalon mit csinál a pixelből kb 7km távolságból. Én most kb 14 km-től látom a vadászokat (kiv. spit és rata) volt mikor 18! természetesen alap pixel méreten (tudniillik lehet állítani a pixel méretét szerver oldalról). 1024ben nálam 10 km alá csökken a látótáv. Ez messzerben ülve még okés, lehet reagálni az enemyre de fókában már kevés.
Csak segítséget próbálok nyújtani a tapasztalataimmal, hogy erősödjön a magyar mezőny :) -
tothgyorgy #13712 Hát ez igaz. Ha a sztárok amputáltatnák a lábukat, sorállás lenne a sebészeten.