IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Valka
    na, akkor hadd jelentsek be egy teljesen egyértelmű csalást! skies of fire szerveren lerchével lőttem agy manőverező bi6-ost. először csak kapáslövést adtam le rá - 2x30mm ált. elég egy sugárhajtásúnak - de láttam, hogy nem esik szét. újabb fordulózásokat követően az is látszott, hogy meg sem sérült. ezek után beleeresztettem vagy 15-20 skulót egy sorozattal, de csak repkedett tovább. időközben jött még egy lerche, az is megsorozta, majd egy ta 183-as is. egy karcolás nem esett rajta, a srác továbbra is csak próbált kimanőverezni minket. ezek után úgy döntöttem, belerepülök, lássuk mi lesz. nos, a lerche szétesett, bi6-on egy karcolás se. még figyeltem utána egy darabig, láttam, hogy a másik lerche is belerepül hasonló eredménnyel. egyértelmű azt hiszem... csak azt bánom, hogy nem vettem fel, de mivel ált. nem készítek felvételeket, most sem jutott eszembe sajnos.