91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#13671 Ok :)) Kimerítő válasz ,meggyőzél.:D -
#13670 Kösz a választ,ha van még türelmed ugyanabban a topikban elkelne még 1 kis segítség mivel felmerült még egy kis probléma. -
#13669 válaszoltam az adott játék topicjában. -
#13668 Azt a botot amit ide linkelgettek Ace Combat 6- mellé adják Boxhoz. Olvastam review-t róla ottan írták, hogy másjátékhoz is be lehet dugni a joy-t de csak annyira működik mint egy X-box controller. Azaz nuku programozhatóság predeterminált az egész. azaz a játék mondja meg mire használod a gombokat és nem a program osztja ki, hogy melyik gombra melyik funkció kerüljön.
Azaz minden hard wired benne mint az X360 kontrollerben. -
#13667 Tudom IL-2 topik és most utoljára kérnék segítséget 1 kissé kapcsolódó témában.
Sikerült letöltenem a bob2 Wings of Victoryt-de nem tudom telepíteni,crackelni.Nem tudom mi lenne a következő lépés.
A mappa 5 fájlt tartalmaz éspedig:1_Crack mappában 1bob english text ikon(nem megnyitható-üzenetkb:nem található a Rowan kód)
2_bob MSIinfo dokumentum(nem nyitható-üzenet:sérült vagy nem felismert verziójú fájl)
3_bob2 BIN
4_bob2 cue
5_bob2 sfv
Ennyi tehát.Legyen szíves segítsen aki tud. -
#13666 Fenébe a konzollal szerintem.Nem azért fejlesztettem a PC-t hogy vehessek X-boxot is.Amúgy ez a Birds of Prey remélem nem a bob helyett lesz mert olyan akciós árkádos beütése van,de ne legyen úgy... -
hetti #13665 A Gaijin Entertainment fejleszti a bob-ot konzolra. -
hetti #13664 Nem hiszem hogy olegék fejlesztik!
-
#13663 Hát ha hiszed ha nem:) bizony erre:D Van az a pénz amiért Xboxra megéri játékot csinálni. Az MS valószinű nem keveset fizetett ezért.
A BOB meg 2478körül. -
Valka #13662 b@szki, nem hiszem el, hogy erre a xarra k.ták el az időt!!! már tavaly előtt karácsonyra ígérték a bob-ot. most meg még 4.09 sincs, bezzeg ez a f.s, ez kellett... -
blash #13661 Ez mitol szep? Egy szal elsimitas sincs rajta, pedig raferne.
Igen, elvileg csak konzolra lesz, de hogy pontosan micsoda es mikor... -
#13660 sziasztok!
bocsi h nem olvasok vissza, de ez csak konzolra van?
naon szép -
#13659 A legmélyebb tisztelettel kérdem,neked van ilyesmid avagy próbáltad ,hogy ilyetén bizonyossággal állítod,azt amit állítasz?:) Na de komolyan. -
#13658 Aztán kuka az eddigi BOB cuccok? Nem hiszem, Oleg már játszott vele publikum elött. Ez a birds of prey meg rosszabbul néz ki mint ősIl2, nem sok "fejlesztést" öltek bele. Megvárták míg lesz olyan konzol ami képes lesz futtatni az 5 évvel ezelötti il2-ket, hogy minél kevesebb gondjuk legyen az átírással.
Nemtom mostanság mi van de a 4.09 se készült el, pedig béták után "2 héttel" már ki szokott jönni a teljes verziós update. -
#13657 Megnéztem a Birds of Prey videot. Asszem a PC-sek át vannak baszva...
Szerintem 1-2 hónapon belül bejelentik, hogy nem lesz BOB hanem Birds of Prey jön ki pécére. kísértetiesen hasonlított az egész video a korábban mutatott BOB-os bejátszásokhoz... ÉS továbbra is búcsút mondhatunk mindennek ami hiányzik az Il-2-ből.
Hisz konzolra is jó volt felkiáltással kihagyják. -
#13656 ha seedel akkor már leszedte... -
#13655 Azzal éldegél pedig. -
bucsher #13654 x360 kontrollere 6 tengelyes és 14 gombos, az azért sokmindenre elég... -
blash #13653 http://hu.wikipedia.org/wiki/BitTorrent
de ez tovabbra is il2 topik... -
#13652 Rákattintottam 2X a letöltött kis torrentre a kliensen belül és most seedel vagy mi.Most kb 300megánál tart de ez visszatöltést jelent nem?Az 500 megás cucc miképpen fog lefele jönni nekem?Most úgy látom hogy seedel és uploading van folyamatban.Eddig pedig csak a kis pár kilobytes kis torrent fájlt látom nálam letöltve.Hogy tölt fel tőlem 500 megát ha még le sem szedte?Bocs a sok fura kérdésért de még nem torrenteztem és pillanatnyilag máshonnan nem tudok segítséget kérni.Amúgy jónak néz ki ez a szim. -
blash #13651 Kell neked egy torrent kliens, peldaul µtorrent: http://utorrent.hu -
#13650 Bocsánat az offért de még eddig nem torrenteztem ezért kéne segítség:A BOB 2 megvan nekem torrent fájlban(nem egész 1MB)és nem tudom hogy mit kell ahoz tenni hogy ebből működő program legyen? -
hetti #13649 Nem tul valoszinü hogy ez csak egy xbox gamepad lelkével éldegél. -
Lebowski #13648 b25, A20 alapból repülhető. -
blash #13647 omg ezt nem is tudtam -
madmanic #13646 úgy néz ki.. a b25 nek van, a 20 nak is, csak én valami orosz csodat valasztottam :) kösz még1x -
#13645 Bucser-nek igaza van. Olyan gépet választhattál, ami eredetileg nem repülhetö a játékban. Természetesen, az ilyen gépeknek nem isnagyon lessz fülkéjük. Válász másik gépet. -
madmanic #13644 Skies of Valor volt asszem..
Köszönöm szépen, vadászgatok akkor tovább -
#13643 nem minden gépnek van cockpitje. Gondolom olyan serveren akarsz játszani ahol minden gép be van állítva repülhetőre az eredendően Ai által vezethetőek is, de azok csak kűlső néztbő hajthatóak. -
#13642 ráadásul az csak kívülről joystick. belűlről egy Xbox kontroller. azaz ki van herélve. -
madmanic #13641 Multiban van a gond, kiválasztom a gépet, refly, és csak külső nézetben repülhető...
a pilóta nézet hiányzik.
a vadászokkal semmi gond. -
#13640 Köszi a segítséget! már megrendeltem az 1946-ot de még nem jött meg. Gondoltam addig teszek egy próbát FB-el. -
#13639 én nem értem mi ez a nagy felbojdulás emiatt a konzoldolog miatt
biztos arcade lesz a pc-s il hez képest
amúgy a grafikája sem olyan nagy durranás szerintem
úgy tűnik hogy szép, de majd a valóságban kiderül
pl azok a felhők..
az il2 motorjával is csináltak ingame filmeket, azok sokkal szebbek szerintem
nem leszólni akarom, de én nem vagyok elájulva
-
Richtofen #13638 Amúgy nem értem mi az a 2.08? Ilyen verzó nem is volt szerintem. -
Richtofen #13637 A mostani szerverek a játék 4.08-as változatát használják. A te FB-d valószínüleg régebbi ennél.
A legcélszerűbb beszerezni az Il-2 Sturmovik 1946 nevű játékot (4.07-es verzió) és rárakni a 4.08-as patchet. -
#13636 Felszenvedtem a H.Lobbyt és a FB-t a Laptopomra. Csak itt tudom müködésre birni(mert ezen még XP van). Már sikerül is szervereket találnom de egyikre sem tudok rákapcsolódni. Azt írja más verziót használnak 4.08 2.08 . Ebben esetleg tudna valaki segíteni? köööööszi -
#13635 Addig nem állok át semmiféle uj szimre, amig az itthoni hardver rendszert nem támogatja megfelelöen. Kipróbáltam, már nem is tudnék HAT switc-l nézelödni. Ha pedig egy monitoron nézem, akkor olyan érzés, mintha egy szük dobozból, egy kis nyiláson látnék ki. Nem vagyok klausztofóbiás, de nagyon zavaró érzés. Pedál nélkül meg csak az asztal alját rugdosnám... -
#13634 Gondolom, azért eröltetil a konzolos megoldást, hátha valaki nem csinálna hozzá MOD-t. -
#13633 Nem értem a kérdést. Hogy érted ezt a belsö nézetet? A configurációban állits mindent full realra és csak belsö nézeted lessz. -
#13632 Szép, szép, de ...
A szépség nem minden. Amugy ez a cég 1C vagy mi a nevük, meg a Maddox is változtathatna nevet már végre. Javasolhatnám részükre a TW nevet (Two Weeks).